Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
ακουσα καλα στις ειδησεις;;η Κυπρος ενδεχεται να προσφυγει στο μηχανισμο στηριξης;;Ειναι δυνατον ρε παιδια;
:SFGSFGSF::SFGSFGSF:αυτο δεν το περιμενα ποτε απο εναν ανθρωπο σαν και σενα.Φυσικά ανεμίζουν μονο Ελληνικές σημαίες αφού την Κυπριακή την έχετε χ3σμ3νη
ακουσα καλα στις ειδησεις;;η Κυπρος ενδεχεται να προσφυγει στο μηχανισμο στηριξης;;Ειναι δυνατον ρε παιδια;
Εμετο μου φερνει το ακουσμα του Εθνικου μας υμνου
καλο αυτο!!!Αντιδράσεις Τουρκοκυπρίων
Επεισόδια σημειώθηκαν κατά την άφιξη του Ερντογάν στα κατεχόμενα
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4643626
Εμετο μου φερνει το ακουσμα του Εθνικου μας υμνου
σε ασχετες στιγμες,για ψυλλου πηδημα,σε ποδοσφαιρικους αγωνες κ.λ.π
απο χουλιγκανους κρυπτοφασιστρονια σε Ελλαδα και Κυπρο.
Ουτε ξερουν,ουτε θα μαθουν, σε ποιες στιγμες τις ιστοριας μας
ακουστηκε και τι κουραγιο εδωσε οταν επρεπε...
αντωνη ασε την ψυχαναλυση:SFGSFGSF:Είμαι σίγουρος ότι πάντα σου προκαλεί εμετικές τάσεις, αλλά καταλαβαίνω ότι χρειάζονται εξαιρετικά μεγάλα αποθέματα τόλμης να το παραδεκτείς δημοσίως..
αντωνη ασε την ψυχαναλυση:SFGSFGSF:
και πες κατι επι της ουσιας των παραπανω!
Εγω προσωπικα θελω ο apo1 να διευκρινισει τι εννοει περι εμετου στο ακουσμα του Εθνικου Υμνου.Πολλοι θικτηκαν (ορθως μαλλον),και περιμενω επανατοποθετηση επ´αυτου,και ας ειναι off topic.Μετα βλεπουμε.
Η κουβεντα καλως η κακως εχει επεκταθει....Εισαι μονιμως εκτος θεματος.Δες τον τιτλο του thread.
Ανοιξε ενα thread και τα λεμε εκει.
Οποιος νομιζει οτι εχει το αναστημα να αναφερεται σε εμετους στο ακουσμα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ νομιζω δεν εχει θεση σε ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Οι συντονιστες τι λενε;
Τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία Στυλιανό Νάση, διόρισε νέο αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, το υπουργικό συμβούλιo
Δεν υπηρχε καποιος εν ενεργεια για την θεση αυτη ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.