Τραγικη Ιστορια

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Δεν θελω να σας ψυχοπλακωσω αλλα συμβαινουν απιστευτα πραγματα

Σημερα πεθανε μια κοπελα απο καρκινο. Ητανε συμφοιτητρια της γυναικας μου στο πανεπιστημιο. Ητανε δυστηχως μολις 26 χρονων. Επασχε απο καρκινο στον μυελο των οστων. Η κατασταση της χειροτερεψε τον Σεπτεμβριο οπου και μπηκε στο νοσοκομειο. Απο τοτε δεν ξαναβγηκε. Παρεμηνε εκει μεχρι και σημερα. 6 μηνες στο νοσοκομειο και τελικα δεν τα καταφερε. Τα νεα ηρθανε πριν λιγο στα αυτια μας. Τι να πω ητανε αναμενομενο. Και παλι ομως σοκαρει ο θανατος μιας τοσο νεαρης κοπελας. η οικογενεια της περναει ενα δραμα εδω και μερικα χρονια. Ακομα ποιο τραγικη γινεται η ιστορια διοτι εχει και συνεχεια. Η κοπελα αυτη εχει μια αδερφη 27 χρονων σημερα. Πασχει και αυτη απο καρκινο στον μυελο των οστων. Εκανε χημειοθεραπειες και αυτη την στιγμη ειναι σε μια κατασταση μη επιδεινωσης μεχρι νεοτερας.

Τι να πω σε αυτην την οικογενεια δεν ξερω. Κουραγιο και ευχομαι να γινει καλα τουλαχιστον η αλλη κορη.

τα λογια ειναι πολυ λιγα δυστηχως..κουραγιο στην οικογενεια και στην αλλη κορη και μακαρι να ειναι δυνατη και να γινει καλα

και εμείς ασχολούμαστε και χαλιόμαστε με βλακίες......
αυτά είναι πραγματικά προβλήματα.......
τα υπόλοιπα είναι για αν περνάει η ώρα..........

μας ψιχοπλάκωσες ρε Silent

τι να πω κουράγιο, δύναμη και περαστικά στην άλλη κοπέλα

Τί να πω, βρε παιδί μου!
Δεν είναι τυχαία τετοια πράγματα.
Το σόι μου από Βρετάνη πάσχει όλο από καρκίνο. Η δικη μου οικογένεια μέχρι στιγμής τον έχει ξεπεράσει αλλά βλέπουν γείτονες, άλλους συγγενείς τους κλπ να φεύγουν από καρκίνο.
Είναι ορισμένες περιοχές "μολυσμένες" από κάτι;
Είναι συμπτωση; (όχι ότι το αποκλείω)
Είναι σημεία των καιρών μας;
Είναι απλώς κληρονομικό;

Είναι πάντως τραγικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον σε τόσο νέο άνθρωπο...
Καλό κουράγιο στην κοπέλα και καλή δύναμη.

Τι μπορούμε πλέον να πούμε για αυτήν την κ#λοαρρώστεια!!

Κολλητή μου στα 23 της παρουσίασε καρκίνο του λεπτού εντέρου και κατάφερε να καθαρίσει στα 26 της!
Φυσικά, απο την χάπα και τα ρέστα, παιδιά δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει..
Ας είναι όμως αφού κατάφερε να την βγάλει καθαρή!

Όσο για την κοπέλα που αναφέρεις φίλε =silent=, καλή της ώρα εκεί που είναι, τουλάχιστον "ξεκουράστηκε" και δεν θα υποφέρει άλλο πια!
Κουράγιο να'χει η οικογένεια της μόνο να μπορέσει να στηρίξει την άλλη τους κόρη..
Και φυσικά, μακάρι η άλλη κόρη να είναι τυχερή και να μην έχει την ίδια κατάληξη!

Τι να πώ πια μ'αυτές τις αρρώστειες...
Ότι πεί Ο Θεός...

Όποιος έχει ζήσει παρόμοια περιστατικά καταλαβαίνει απόλυτα τον πόνο την θλιψη και την οργή .... να την θυμάστε ....

εγω απλα να ανεφερω κατι που διαβαζα εχτες .......

**** και θα εξαλειψει καθε δακρυ απο τα ματια τους , και ο θανατος δεν θα υπαρχει πια , ουτε πενθος ουτε κραυγη ουτε πονος δεν θα υπαρχουν πια !
τα παλια εχουν παρελθει .... ****

Αποκαλυψη 21 : 4

εμενα αυτη η υποσχεση του Θεου μεσω της Αγιας Γραφης ειναι που μου δινει ελπιδα για την μοναδικη λυση στις ανθρωπινες δυστηχιες ....

πιστευω να δωσει και σε σας ελπιδα ......
αν σκεφτουμε το τι γινεται γυρω μας ειναι τραγικο !!!!

αν σκεφτουμε η καλυτερα αν ....μαθουμε ΤΙ περνανε οι συναθρωποι μας θα σοκαριστουμε !!!!

και εγω καθε φορα που διαβαζω για εναν ΝΕΟ ανθρωπο να πεθαινει ...... συγκλονιζομαι ...

ευχομαι τα καλυτερα στην κοπελια που ειναι αρωστη !!!!!!!