ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ!

Dionysis

Established Member
14 September 2006
113
Αντιγραφη απο αλλο φορουμ:

Μαμά βγήκα με τους φίλους μου.

Πήγα σε ένα πάρτι και θυμήθηκα αυτό που μου είχες πει, να μην πιω
αλκοόλ.

Μου είχες ζητήσει να μην πιω επειδή θα έπρεπε να οδηγήσω μετά, ετσι
ήπια ένα αναψυκτικό. Ήμουν υπερήφανη για μένα, γιατί είχα ακούσει
αυτό που τόσο γλυκά με είχες συμβουλεύσει πριν φύγω, να μην πιω αν
πρέπει να οδηγήσω, σε αντίθεση με αυτό που μου έλεγαν οι φίλοι μου.

Έκανα τη σωστή επιλογή η συμβουλή σου ήταν η σωστή.

Όταν το πάρτι τελείωσε όλοι μπήκαν στα αυτοκίνητα τους χωρίς να είναι
σε θέση να οδηγήσουν. Εγώ πήρα το αμάξι μου ήμουν σίγουρη ότι ήμουν
καθαρή.

Δεν μπορούσα να φανταστώ μαμά αυτό που με περίμενε...

Τώρα είμαι εδώ ξαπλωμένη στην άσφαλτο και ακούω ένα αστυνομικό να λέει
«το παιδί που προκάλεσε το δυστύχημα ήταν μεθυσμένο».

Μαμά η φωνή του ακούγεται τόσο μακρινή.

Το αίμα μου είναι παντού στην άσφαλτο και εγώ προσπαθώ με όλες μου
τις δυνάμεις να μην κλάψω.

Ακούω τους γιατρούς να λένε ότι αυτή η κοπέλα δεν θα τα καταφέρει.

Είμαι σίγουρη ότι το άλλο παιδί που οδηγούσε δεν το είχε καν
φανταστεί όταν έτρεχε τόσο πολύ.

Στο τέλος αυτός είχε αποφασίσει να πιει και εγώ τώρα πρέπει να πεθάνω.

Γιατί το κάνουν αυτό μαμά ? αφού ξέρουν ότι θα καταστρέψουν ζωές ?

Ο πόνος που νιώθω είναι σαν να με καρφώνουν χιλιάδες μαχαίρια.

Πες στην αδερφή μου να μην φοβηθεί στο μπαμπά να είναι δυνατός .

Κάποιος έπρεπε να πει σε αυτό το παιδί ότι δεν έπρεπε να πιει αν θα
οδηγούσε.

Ίσως αν του το έλεγαν οι δικοί του όπως έκανες εσύ τώρα να ήμουν ζωντανή

Η ανάσα μου γίνετε όλο και πιο αδύνατη και αρχίζω να φοβάμαι μαμάς

Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμές και είμαι τόσο απελπισμένη .

Θα ήθελα τόσο να σε αγκαλιάσω μαμά και να σου πω ποσό σε αγαπάω

Σε αγαπάω μαμά
αντίο!!!

Αυτές οι λέξεις γράφτηκαν από μια δημοσιογράφο που ήταν παρούσα σε ένα
δυστύχημα

Η κοπέλα ενώ πέθαινε ψιθύριζε αυτές τις λέξεις η δημοσιογράφος τις
έγραφε σοκαρισμένη.

Η ίδια δημοσιογράφος άρχισε μια εκστρατεία εναντίον της οδήγησης υπό
την επήρεια αλκοόλ.

Αν αυτό το μήνυμα έφτασε σε εσένα και το διαγράψεις χάνεις την
ευκαιρία , ακόμα και αν δεν πίνεις να δώσεις στους άλλους να
καταλάβουν ότι και η δίκη σου ζωή κινδυνεύει

Το διάβασα πρόσφατα σε μια εφημερίδα...
Ειλικρινά βούρκωσα γιατί αυτά είναι τραγικά λάθη τα οποία κάνουμε επανειλημμένα όλοι μας και φυσικά δεν εξαιρώ τον εαυτό μου...
Μια ακόμα ψυχούλα πήγε αδιάβαστη...
Το κρίμα στο λαιμό μας!!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυσάρεστο από το να χάνεται αθώα μια ψυχή. Δυστυχώς αυτά δε θα σταματήσουν να συμβαίνουν γιατί εκεί έξω υπάρχουν πολλά ανεύθυνα άτομα.

Οντως πολύ λυπηρό. Αν κάποιος απ' όλους αυτούς που συμπεριφέρονται ανώριμα, βρεθούν ένα Σάββατο βράδυ στον Ευαγγελισμό και δουν τι έρχεται και πως από τροχαία, ίσως να αλλάξουν φιλοσοφία. Ευχομαι ο Θεός να μην σας αξιώσει να το βιώσετε.

Μιχάλης said:
Οντως πολύ λυπηρό. Αν κάποιος απ' όλους αυτούς που συμπεριφέρονται ανώριμα, βρεθούν ένα Σάββατο βράδυ στον Ευαγγελισμό και δουν τι έρχεται και πως από τροχαία, ίσως να αλλάξουν φιλοσοφία. Ευχομαι ο Θεός να μην σας αξιώσει να το βιώσετε.

Ασε, έχω βρεθεί....απλά τότε καταλαβαίνεις πολλά πράγματα.....
Κρίμα.

μακάρι να είχαμε ένα τέτοιο post κάθε εβδομάδα...να θυμούνται αυτοί που ξεχνούν...

Η ιστορία βεβαία μου φαίνεται για σκηνοθετημένη, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό...

Τι να πω ρε παιδιά ….. ανατρίχιασα κι εγώ μόλις το διάβασα ……
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια το συγκεκριμένο αλλά σίγουρα είναι αλήθεια αυτά που βλέπουμε καθημερινά δυστυχώς …και το χειρότερο είναι ότι πλέον αρχίζω να πιστεύω ότι δεν αλλάξει τίποτα πια σ’ αυτήν τη χώρα που τόσο αγαπάμε!!
Και ποτέ μα ποτέ δεν τιμωρήθηκε κανείς (αυστηρά) από «αυτούς» και ας βάζει την ζωή σου σε κίνδυνο ακομη και να σου την αφαιρεί. Έχω προσωπική εμπειρία ….ας είμαστε λοιπόν πιο προσεκτικοί στο δρόμο ,άντε εμείς θέλουμε και το τρώμε το κεφάλι μας ο άλλος τι φταίει?

Πραγματι σοκαριστικο σαν ιστορια και νομιζω καθε ανθρωπο θα κανει να σκεφτει παραπανω την αλλη φορα που θα παει να πιει ξερωντας οτι θα οδηγησει.

ΑΛΛΑ ειμαι αντιθετος σε αυτο που κανει η "δημοσιογραφος" να "βαζει" αυτα τα λογια σε εναν ετοιμοθανατο που οπως λεει βρισκοταν διπλα του.
Το θεωρω ΨΕΜΑ και πραξη καθαρα πρωσωπικης της διαφημησης. Δεν μπορει ουτε μια στο εκατομμυριο ενας τραυματισμενος να πει αυτα τα λογια . Οτι μπορει να περναν σε δευτερολεπτα απο εναν ετοιμοθανατο ΝΑΙ. Αλλα δεν μπορουν να ειπωθουν με λογια εκεινη την ωρα. Μπορει να περνα ολη η ζωη σου σε ενα δευτερολεπτο αλλα αυτα τα λογια δεν λεγονται δεν εξοτερικευονται.

Ετσι σαν κεντρικη ιδεα το κειμενο σωστο και σοκαριστικο αλλα ειναι αισχος και ντροπη απο μεριας της δημοσιογραφου να τα βαζει στα λογια της κοπελας. Δεν ξερω αλλα αν ειμουν συγγενεις της κοπελας θα κατεθετα μυνηση.... !!!!

Πραγματικά το διάβασα πριν κάτι μέρες κι εγώ σε άλλο φόρουμ..όσες φορές και να το διαβάσω νιώθω το ίδιο σοκ και ρίγος... και θυμάμαι τα πρόσωπα (2 στον αριθμό) απο βλακείες αλλωνών...

Σας παρακαλώ προσέχετε... με μηχανή ή αυτοκίνητο...προσέχετε για να σας έχουμε....

συγνώμη αλλά εγώ δεν κατάλαβα ή κάτι άλλο συμβαίνει?
αφού δεν ήπιε η κοπέλλα τι έγινε?

τέλος πάντων, η δημοσίευση - αναδημοσίευση και το σπαραξικάρδιο της υπόθεσης με βρίσκει ενάντιο αν και δεν παύει να είναι μιά μεγάλη πικρή αλήθεια που κανείς δεν κάνει τίποτα.
Αντίθετα κάθε μέρα βλέπουμε τιβι με 8 στους 10 χορηγούς να είναι εταιρείες ποτών, ενώ 8 στις 10 διαφημιίσεις δείχνουν πανευτυχείς νέους να πίνουν και να διασκεδάζουν. Το ΕΣΡ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Επίσης στα μαγαζιά επιτρέπουν τα αναψυκτικά με αλκοόλ, που ισως είναι αθώα, αν πιεί κάποιος ένα μπουκάλι. Ποιός όμως ελέγχει πόσα πίνουν?

Αντί λοιπόν η δημοσιογράφος να αναπαράγει ή να φαντάζεται όμορφα δακρύβρεχτα λόγια που "βγαίνουν" από το στόμα να κάτσει απ έξω από ένα μπαράκι να περιμένει τα παιδιά πριν μπούν στα αυτοκίνητα...

Δ. Παναγιωτίδης said:
συγνώμη αλλά εγώ δεν κατάλαβα ή κάτι άλλο συμβαίνει?
αφού δεν ήπιε η κοπέλλα τι έγινε?

Δημήτρη αν καταλαβαίνω καλά η κοπέλα δεν ήπιε μεν, τη χτύπησε όμως κάποιος άλλος που είχε πιεί κι αυτό είναι ακόμα πιο τραγικό!

Τέλοσπάντων, η ιστορία δεν πιστεύω ότι είναι αληθινή ούτε καν ότι έχει δημοσιευτεί από κάποια δημοσιογράφο - τουλάχιστον όχι ως πραγματικό γεγονός. Άλλο είναι ο σκοπός της, είναι μια πολύ "δυνατή" περιγραφή του τι θα μπορούσε να σκέφτεται κάποιος σε τέτοια περίπτωση και νομίζω εκεί είναι το νόημά της, γιατί σε σοκάρει! Τουλάχιστον εγώ έτσι ένιωσα διαβάζοντάς τη.

δυνατή είναι και φυσικά θα μπορούσε να γίνει πιό δυνατή.

Τι αποτέλεσμα όμως έχει, επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω.
Η ουσία είναι αλλού.

Απο τις εκατονταδες των γελοιων fake chain mails, αυτο ειναι το χειροτερο...Προσοχη, ΔΕΝ λεω κατι για το μηνυμα που θελει να περασει, αλλα για το οτι καποιος εβγαλε απο το μυαλο του τετοιες αηδιες, εκμεταλλευομενος τραγικα γεγονοτα που εχουν συμβει σε αλλους, για να περασει οποιοδηποτε μηνυμα θελωντας να σοκαρει...