Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

Aσε ρέ πονηρέ πού θές νά μού διαγράψει τήν λέξη ο chief:grandpa:
Tόση μυωπία έχεις που δέν βλέπεις πρός τά κάτω όταν κάνεις μπάνιο??:flipout::flipout::flipout:

Μια χαρά βλέπω προς τα κάτω και προς όλες τις κατευθύνσεις,σε παρακαλώ !:flipout:

Γράψε και συ χριστιανέ μου απίδια ή αντίδια να τελειώνουμε.Ούτε προσβολή ούτε διαγραφή..:firstprize:

Αν το σεξ είναι μία καθαρά σωματική εμεπιρία και όχι πνευματική και συναισθηματική (τουλάχιστον εν μέρει) τότε κάτι κάνω λάθος τόσα χρόνια :P

Αν παίζει κάποια τέτοια στήλη στο Κόσμο δεν ξέρω αλλά ξέρω πολλούς άντρες που το διαβάζουν και καλό κάνει να μαθαίνουν και λίγο προς τα που πέφτουν μερικά σημεία της γυναικείας ανατομίας και τη σημασία για παράδειγμα του φιλιού στα προκαταρκτικά.

Γυρίζοντας στη μουσική ένας άντρας τον οποίο αγάπησα πολύ μου είπε κάποτε 'Σ αγαπώ γιατί γεμίζεις το μυαλό μου τραγούδια'

Και όχι δεν το είπε για να με ρίξει, το είχε καταφέρει ήδη αυτό.

Καλώς η κακώς η μουσική όπως και η κάθε μορφή τέχνης εμπνέεται από τα έντονα συναισθήματα αλλιώς θεωρώ ότι έργα όπως η Turandot δε θα είχαν γραφτεί ποτέ.

Nessun Dorma, noone sleeps tonight... για την αγάπη για τον έρωτα και ναι για το σεξ που είναι τόσο έντονο φυσικό ναρκωτικό ειδικά όταν νιώθεις ερωτευμένος.

Δεν είναι γυναικείο το thread εκτός αν τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μας θεωρούνται γυναικεία, δλδ το γυναικείο φύλο κοντίτερα στο ανθρώπινο ιδανικό. Αλλά δε νομίζω ότι κανένας σας θα ήθελε να το πει αυτό.

Είδα το Bolero να το χορεύει ο Vladimir Vassiliev.....αλλά καταλαβαίνω από την ανδρική άποψη τη Συλβί Γκιγιέμ.:-)

Όλη η ζωή ένα soundtrack δεν είπαμε? Αλλοίμονο αν δε συνοδεύει και αυτές τις στιγμές που γκρεμίζονται τα όρια του Εγώ και για λίγες μοναδικές στιγμές νιώθεις αυτή την άρση της μοναξιάς ...αυτό το μικρό γλυκό θάνατο.

To go to heaven and come back alive......

Απάντηση: Re: Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

Αν το σεξ είναι μία καθαρά σωματική εμεπιρία και όχι πνευματική και συναισθηματική (τουλάχιστον εν μέρει) τότε κάτι κάνω λάθος τόσα χρόνια :PΕσύ όχι αλλά ούτε και εμείς !!-bye-

Αν παίζει κάποια τέτοια στήλη στο Κόσμο δεν ξέρω αλλά ξέρω πολλούς άντρες που το διαβάζουν και καλό κάνει να μαθαίνουν και λίγο προς τα που πέφτουν μερικά σημεία της γυναικείας ανατομίας και τη σημασία για παράδειγμα του φιλιού στα προκαταρκτικά.Ελπίζω να μην απευθύνεσαι σε εμας γιατί ατοπείς επικίνδυνα !-bye-

Γυρίζοντας στη μουσική ένας άντρας τον οποίο αγάπησα πολύ μου είπε κάποτε 'Σ αγαπώ γιατί γεμίζεις το μυαλό μου τραγούδια'

Καλώς η κακώς η μουσική όπως και η κάθε μορφή τέχνης εμπνέεται από τα έντονα συναισθήματα αλλιώς θεωρώ ότι έργα όπως η Turandot δε θα είχαν γραφτεί ποτέ.Αλλο έντονα συναισθήματα,άλλο αμαρτωλές σκέψεις/πράξεις,κοινώς σεξ !-bye-

Nessun Dorma, noone sleeps tonight... για την αγάπη για τον έρωτα και ναι για το σεξ που είναι τόσο έντονο φυσικό ναρκωτικό ειδικά όταν νιώθεις ερωτευμένος.Δηλαδή όταν δεν είσαι ερωτευμένος,κομμένο το σεξ ?:7SFGSFG:

Δεν είναι γυναικείο το thread εκτός αν τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μας θεωρούνται γυναικεία, δλδ το γυναικείο φύλο κοντίτερα στο ανθρώπινο ιδανικό. Αλλά δε νομίζω ότι κανένας σας θα ήθελε να το πει αυτό.

Είδα το Bolero να το χορεύει ο Vladimir Vassiliev.....αλλά καταλαβαίνω από την ανδρική άποψη τη Συλβί Γκιγιέμ.:-)

Όλη η ζωή ένα soundtrack δεν είπαμε? Αλλοίμονο αν δε συνοδεύει και αυτές τις στιγμές που γκρεμίζονται τα όρια του Εγώ και για λίγες μοναδικές στιγμές νιώθεις αυτή την άρση της μοναξιάς ...αυτό το μικρό γλυκό θάνατο.

Το τελευταίο δεν το σχολιάζω καθότι προσωπικά βιώματα του καθ ενός μας αλλά παρά είναι μελοδραματικό και "λογοτεχνικό" για την ουσία !
Συνουσία !-bye-

Re: Απάντηση: Re: Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

Το τελευταίο δεν το σχολιάζω καθότι προσωπικά βιώματα του καθ ενός μας αλλά παρά είναι μελοδραματικό και "λογοτεχνικό" για την ουσία !
Συνουσία !-bye-

Α μα δεν είναι προσωπικό βίωμα....είναι λόγια του Ασίμωφ (που μόνο μελοδραματικός δεν ήταν ο πατέρας των νόμων της ρομποτικής και του Sci Fi) από το short story Bicentennial Man το οποίο γυρίστηκε σε ταινία.

Αν κατηγορούμαι ότι υιοθετώ τον 'ρομαντισμό' του Ασίμωφ......ευχαριστό για το κοπλιμέντο!!!!!!!!!!

P.S. Τα υπόλοιπα δενμπορώ να τα σχολιάσω είναι άτοπο, απλά ξαναδιάβασε τι έγραψα..άκου εκεί όταν είσαι ερωτευμένος κομμένο το σεξ.....σε καλό σου γελάσαμε απόψε

Αν το σεξ είναι μία καθαρά σωματική εμεπιρία και όχι πνευματική και συναισθηματική (τουλάχιστον εν μέρει) τότε κάτι κάνω λάθος τόσα χρόνια :P

Αν παίζει κάποια τέτοια στήλη στο Κόσμο δεν ξέρω αλλά ξέρω πολλούς άντρες που το διαβάζουν και καλό κάνει να μαθαίνουν και λίγο προς τα που πέφτουν μερικά σημεία της γυναικείας ανατομίας και τη σημασία για παράδειγμα του φιλιού στα προκαταρκτικά.

Προς τα που πέφτουν τελικά;

Καλώς η κακώς η μουσική όπως και η κάθε μορφή τέχνης εμπνέεται από τα έντονα συναισθήματα αλλιώς θεωρώ ότι έργα όπως η Turandot δε θα είχαν γραφτεί ποτέ.

Nessun Dorma, noone sleeps tonight... για την αγάπη για τον έρωτα και ναι για το σεξ που είναι τόσο έντονο φυσικό ναρκωτικό ειδικά όταν νιώθεις ερωτευμένος.

....:popcorn:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

Α μα δεν είναι προσωπικό βίωμα....είναι λόγια του Ασίμωφ (που μόνο μελοδραματικός δεν ήταν ο πατέρας των νόμων της ρομποτικής και του Sci Fi) από το short story Bicentennial Man το οποίο γυρίστηκε σε ταινία.

Αν κατηγορούμαι ότι υιοθετώ τον 'ρομαντισμό' του Ασίμωφ......ευχαριστό για το κοπλιμέντο!!!!!!!!!!

P.S. Τα υπόλοιπα δενμπορώ να τα σχολιάσω είναι άτοπο, απλά ξαναδιάβασε τι έγραψα..άκου εκεί όταν είσαι ερωτευμένος κομμένο το σεξ.....σε καλό σου γελάσαμε απόψε

εσύ ξαναδιάβασε τα γραπτά σου, συγγνωμη του Ασίμωφ εννούσα, στα περί ερωτος και σεξ.
Και δικαιούμαστε να υπερβάλλουμε στο πείραγμα εδώ μέσα και με τέτοιο θέμα.
Τώρα για το ποιός γελάει νυχτιάτικα αστο.Δεν έχεις ούτε εκεί την αποκλειστικότητα -bye-

Και μια τελευταία συμβουλή γιατί δεν μ αρέσει να αναλώνομαι σε ανούσιους ψευτοερωτισμούς.

Προσπάθησε να γράφεις με δικά σου λόγια και όχι με δανεικά από δώ και από εκεί.
Θα γίνεις γραφική σαν τον Βύρωνα (όχι τον Λόρδο..)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

εσύ ξαναδιάβασε τα γραπτά σου, συγγνωμη του Ασίμωφ εννούσα, στα περί ερωτος και σεξ.
Και δικαιούμαστε να υπερβάλλουμε στο πείραγμα εδώ μέσα και με τέτοιο θέμα.
Τώρα για το ποιός γελάει νυχτιάτικα αστο.Δεν έχεις ούτε εκεί την αποκλειστικότητα -bye-

Και μια τελευταία συμβουλή γιατί δεν μ αρέσει να αναλώνομαι σε ανούσιους ψευτοερωτισμούς.

Προσπάθησε να γράφεις με δικά σου λόγια και όχι με δανεικά από δώ και από εκεί.
Θα γίνεις γραφική σαν τον Βύρωνα (όχι τον Λόρδο..)

Ευχαριστώ πού για τη συμβουλή όσο για ανούσιους ψευτοερωτισμούς μπορείς να μιλάς για τον εαυτό σου γιατί για μένα αυτά που λέω είναι απολύτως σοβαρά, κρίμα που δε τα αντιμετωπίζεις έτσι.....

Όσο για το ποιά είναι δικά μου και ποιά του Ασίμωφ ή οποιουδήποτε Ασίμωφ τουλάχιστον ξέρω ποιά λόγια ποιανού να χρησιμοποιήσω ως έμφαση στη δική μου μικρή εμπειρία της ζωής......

Χαίρομαι που σε διασκεδάζω :)

Μάλιστα χωρίς να υποννοώ τίποτα για κανένα και σε αυτό το thread καταλήξαμε στο διαβόητο:

ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ε σόρυ κολοκυθόπιτα......!!!

Re: Απάντηση: Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

Ε τι να κάνουμε ? Δεν αντιμετωπίζουμε όλοι τον έρωτα με bits & byts..
:bigcry:
τεσπα σταματάω γιατί όντως διασκεδάζω..:grinning-smiley-043-bye-

Ενώ εγώ σου έδωσα την εντύπωση ότι τον αντιμετωπίζω ως δυαδικό κώδικα έτσι......αχ πολύ γέλιο.......

Μάλιστα χωρίς να υποννοώ τίποτα για κανένα και σε αυτό το thread καταλήξαμε στο διαβόητο:

ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ε σόρυ κολοκυθόπιτα......!!!

Εμ να σου πώ, το φαϊ έχει πολύ μεγαλύτερη σχέση με το σεξ απ ότι η μουσική..:firstprize:

αμαρτωλές είπε, όχι αξιόποινες
:flipout:

Ήταν αργά και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα διαβάζοντας "αμαρτωλή πράξη" μετά μουσικής, ήταν η σφαγή του Meat Loaf. (αξιόποινη έ; :silly: )
To σεξ, ρομαντικό, ζωώδες, πνευματικό, βίαιο ή whatever, δεν είναι "αμαρτωλή πράξη"... οπότε... αυτό είναι ίσως το πρώτο στον κόσμο, off-topic thread!