Τραγούδια που έχουμε λιώσει στις δοκιμές μας

Ας σοβαρευτούμε λίγο. Βάλτε αυτό το κομμάτι να βρείτε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Στρεσάρει το σύστημα παντού. Χαμηλό, δυναμικές, ταχύτητα, χροιές, ότι μπορείτε να φανταστείτε. Αν δεν λυγίσει ο χώρος πρώτα. Ακούγεται δυνατά.

Listen to Totentanz, S.126 by Dmitry Masleev on Qobuz

Ας σοβαρευτούμε λίγο. Βάλτε αυτό το κομμάτι να βρείτε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Στρεσάρει το σύστημα παντού. Χαμηλό, δυναμικές, ταχύτητα, χροιές, ότι μπορείτε να φανταστείτε. Αν δεν λυγίσει ο χώρος πρώτα. Ακούγεται δυνατά.

Listen to Totentanz, S.126 by Dmitry Masleev on Qobuz

Αυτό είναι μη κάνω λάθος ;;

IMG_20260326_224434.jpg

• Like
Reactions: Sonorus
Το ακούω αυτή την στιγμή στο σύστημα του @Acherontas και δεν βλέπουμε/ακούμε κανένα ζόρι.
Προς το τέλος του κομματιού έχει ένα καλό "κρεσέντο" που ένα καλό σύστημα θα το περάσει "νεράκι"..

Άλλες είναι οι μουσικές τελικά που μπορούν να "στριμώξουν" χώρο, ενισχυτή, ηχεία, εκτός και αν πρόκειται για προβληματικό σύνολο...

Το ακούω αυτή την στιγμή στο σύστημα του @Acherontas και δεν βλέπουμε/ακούμε κανένα ζόρι.
Προς το τέλος του κομματιού έχει ένα καλό "κρεσέντο" που ένα καλό σύστημα θα το περάσει "νεράκι"..

Άλλες είναι οι μουσικές τελικά που μπορούν να "στριμώξουν" χώρο, ενισχυτή, ηχεία, εκτός και αν πρόκειται για προβληματικό σύνολο...
Είναι πολλά περισσότερα από το κρεσέντο στο τέλος αλλά είμαι σίγουρος ότι το ακούτε σε καλό σύστημα/χώρο.

• Like
Reactions: vlad66
Ένα τραγούδι-προσευχή !!!!! για μένα .Για πολλά χρόνια ήταν το καλή Νύχτα,πριν την κατάκλιση.
Πολλοί απ τους συνεργάτες μου το έβαζαν στην δουλειά να παίζει σε απίστευτες ώρες ,ζώνες...Ανατολές-Δύσεις.

Εννοείται ότι το έχω λιώσει...Σύνθεση ,φωνή, στίχος......παραμάσκαλα σε κάθε Έκθεση και ακροάσεις με φίλους.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Greta Svabo Bech - Circles [Experience] (Ludovico Einaudi Remixes EP)​