Trailers Lord of the Rings σε HD

NiKa

AVClub Addicted Member
11 June 2008
2,487
Trailers τριλογίας Lord of the Rings σε HD..

Μήπως ξέρει από που μπορώ να τα κατεβάσω?

Βρίσκω μόνο σε SD....

Δυστυχως δεν ειναι 1080p :)....

Αν βάλεις το jdownloader για να τα κατεβάσει θα δεις ότι είναι 720p (ακόμα και αυτό που αναφέρεται ως 1080p :) )....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και είναι μόνο 35 mb έκαστο... (γι αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι σε καλύτερη ποιότητα).

Κοιτώντας τις αναλύσεις στο παραθυράκι του Youtube βλέπεις εάν ένα βιντεάκι είναι σε ανάλυση 1080..

Αλλά έχω παρατηρήσει και εγώ ότι κάμποσα προγραμματάκια για download δεν βγάζουν την ανάλυση 1080..

Τελευταία χρησιμοποιώ το Freemake Video Downloader.. και είναι οκ!
Μάλιστα βγάζει συχνά updates για να δουλεύει σωστά..

http://www.freemake.com/downloads/

Υποθέτω ότι εκεί στην Youtube πειράζουν συνέχεια τον κώδικα στις σελίδες, και γι'αυτό χρειάζονται συχνά updates αυτά τα Utils..

*** Προσέξτε μόνο εάν βάλετε κάποιο από αυτά τα free utils να κάνετε Custom Install γιατί θέλουν να σας βάλουν και κάποια 3α utils μαζί τους..
*** Σε Custom Install επιλέγετε No .. No.. και είστε οκ!

Κατ'αρχην ενα αρχειο 1920x816 θεωρειται 1080p, απλα δεν ειναι σε 16:9 οποτε λογω aspect ratio λειπουν οι αντιστοιχες καθετες γραμμες αναλυσης.

Στα υπολοιπα, εχει βγει καινουρια εκδοση JDownloader 2 Beta, η οποια... σκοτωνει - και κατεβαζει κανονικα 1080p απο το YouTube οταν ειναι διαθεσιμο.

Το προγραμματακι "χτυπαει" ως υποπτο στο AVG, αλλα προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αυτο γινεται λογω της "περιεργης" λειτουργιας του και της οχι τοσο νομιμης φυσης του.
Υπαρχει βεβαια η περιπτωση οντως να εχει μεσα καποιο trojan, ετσι και αλλιως ολα τα "κατεβαστηρια" εχουν καποιο ρισκο...

Καλη δουλιτσα για τον ιδιο σκοπο κανει συνηθως και το YouTube Downloader HD το οποιο επισης κατεβαζει 1080p απο YouTube και ανανεωνεται συχνα.

Οπως ακριβως ειπε ο Blue08 ολα αυτα τα προγραμματακια ειναι bundleware και θελουν λιγο προσοχη στην εγκατασταση.

Το προγραμματακι "χτυπαει" ως υποπτο στο AVG, αλλα προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αυτο γινεται λογω της "περιεργης" λειτουργιας του και της οχι τοσο νομιμης φυσης του.

Για το Freemake Video Downloader λες ?
AVG Free έχω.. δεν μου βγάζει κάτι σε Win 7..
εκτός και έχεις και το Firewall του AVG..

Δοκίμασα το youtube downloader...
Όντως βρήκε την 1080p έκδοση... η οποία πράγματι είναι χαμηλού bitrate ..(προφανώς λόγω της χρονιάς που εκδόθηκε)..

Δεν θυμάμαι αν στα bluray δισκάκια είχαν trailers των ταινιών..

Ανεξάρτητα.. ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.. :SFGSFGSF: