Τραίνα, τραμ, σταθμοί και ορίζοντες

Απάντηση: τραίνα σταθμοί και ορίζοντες

Κάτι δεν μου πάει καλά σε αυτή τη φωτογραφία...ουρανός;απόσταση;γωνία; κάτι...

Re: Απάντηση: τραίνα σταθμοί και ορίζοντες

Αιγιο

13401478155_9d0f2bcb48_b.jpg

Re: τραίνα σταθμοί και ορίζοντες

Και μένα μου αρέσει πολύ η δεύτερη! Η ομίχλη την κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη. Να υποθέσω ότι το τρένο απομακρυνόταν.....

Ωραιες.Στη δευτερη δημιουργειται ενα συναισθημα να κανεις στην ακρη μη σε πατησει!

Σε μένα πάλι δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι το βουνό ρουφάει το τρένο...πολύ ωραία φωτογραφία!

Και μένα μου αρέσει πολύ η δεύτερη! Η ομίχλη την κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη. Να υποθέσω ότι το τρένο απομακρυνόταν.....

Καλησπέρα , το τραίνο έρχεται , αλλά η ταχύτητα είναι πάρα πολύ μικρή .

Ευχαριστώ Ντίνο!

Αυτό ήθελα να ξαναπετύχω εχθές, αλλά με τον Ultra-wide, αλλά δεν μου έκανε την χάρη, το μοναδικό τραίνο που πέρασε την 1μιση περίπου ώρα που είχα αράξει στο σημείο ήταν ένα μεταφορικό, δηλαδή no lights, no party.

Η δεύτερη πολύ καλή , να υποθέσω είναι Άγιο Στέφανο , στο site τις τραινοσε https://tickets.trainose.gr/dromologia/
βάζεις τον κοντινότερο σταθμό και υπολογίζεις την ώρα ,
βέβαια δεν κάνουν όλα στάση σε όλους τους σταθμούς , αλλά με σύγκριση δρομολογίων το βρίσκεις.

Τώρα μου ήρθε άλλη ιδέα, αλλά θέλει ψάξιμο.
Θέλω να βρω σκηνικό που να περνάνε οι γραμμές ( με τραίνο ή χωρίς, δεν με πολυνοιάζει, μάλλον θέλω και τα 2 :p ) μέσα από δασάκι ( δηλαδή γραμμές στο κέντρο και αριστερά κ δεξιά δέντρα, κλπ φύση ).
Έχω σταμπάρει ένα σημείο πρός Μαλακάσα, αλλά δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να πάω να δω, είναι προσβάσιμο έστω σκαρφαλώνοντας ? Είναι δέντρα τριγύρω όπως δείχνουν τα google maps ή τα δέντρα δεν υφίστανται πια ? Είδωμεν.

@railroad, ναι στον Άγιο Στέφανο είναι, σωστά.

Τώρα μου ήρθε άλλη ιδέα, αλλά θέλει ψάξιμο.
Θέλω να βρω σκηνικό που να περνάνε οι γραμμές ( με τραίνο ή χωρίς, δεν με πολυνοιάζει, μάλλον θέλω και τα 2 :p ) μέσα από δασάκι ( δηλαδή γραμμές στο κέντρο και αριστερά κ δεξιά δέντρα, κλπ φύση ).
Έχω σταμπάρει ένα σημείο πρός Μαλακάσα, αλλά δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να πάω να δω, είναι προσβάσιμο έστω σκαρφαλώνοντας ? Είναι δέντρα τριγύρω όπως δείχνουν τα google maps ή τα δέντρα δεν υφίστανται πια ? Είδωμεν.

@railroad, ναι στον Άγιο Στέφανο είναι, σωστά.

Ένα καλό σημείο είναι πάνω στην γέφυρα πριν το σταθμό Σφενδαλη .
φωτο απο το 2005

13995778961_6bd4f32e72_o.jpg