Τραίνα, τραμ, σταθμοί και ορίζοντες

Re: τραίνα σταθμοί και ορίζοντες

Ένα καλό σημείο είναι πάνω στην γέφυρα πριν το σταθμό Σφενδαλη .
φωτο απο το 2005

13995778961_6bd4f32e72_o.jpg

Ωραία photo man.

Μιας και σε βλέπω ψαγμένο επί του θέματος ( βάσει photo, guesswork + ονόματος :D ) να σε ξεζουμίσω λίγο ?
Παίζει αντίστοιχη γραμμή αλλά με μονή γραμμή ? :D

Καλημέρα , μονή γραμμή έχει από τον Μπράλο μέχρι το Λιανοκλάδι , το μεγαλύτερο τμήμα είναι ορεινό και δυστυχώς η πρόσβαση του είναι δύσκολη.

Αχα, θα το αποπειραθώ όταν ανέβω πρός τα πάνω σε καμμιά εκδρομή.
Thanks man!

Κοντά στο Μπράλο δεν είναι προσβάσιμη η γραμμή ευκολα?

Κοντά στο Μπράλο δεν είναι προσβάσιμη η γραμμή ευκολα?

Καλησπέρα , αν δεν έχεις πρόβλημα με το περπάτημα στα 800μ με 1000μ από τον σταθμό έχει κάποια καλά σημεία ,
λίγο παραπάνω έχει και ένα μικρό τούνελ , θέλει μεγάλη προσοχή γιατί σε κάποια σημεία πρέπει να είσαι μέσα στις γραμμές ,
προτού το επιχειρήσεις θα έχεις τα δρομολόγια από Μπραλο και στο πήγαινε αλλά και στο έλα καθώς γίνονται πολλές διασταυρώσεις εκεί .

Τις μη επιβατικές αμαξοστοιχίες πως βλέπουμε τα δρομολόγια ?

Τις μη επιβατικές αμαξοστοιχίες πως βλέπουμε τα δρομολόγια ?

Καλημέρα
Δεν υπάρχει on line δυνατότητα , αλλά κατά κύριο λόγο είναι νύχτα 02:00 με 03:00 στον Μπραλο , τακτικά είναι δυο ένα προς Θεσσαλονίκη και ένα προς Αθήνα, τα έκτακτα τώρα θέλει προσοχή ,μονό ‛’δια τις ακοής’’ που λένε .

Καλημέρα
Δεν υπάρχει on line δυνατότητα , αλλά κατά κύριο λόγο είναι νύχτα 02:00 με 03:00 στον Μπραλο , τακτικά είναι δυο ένα προς Θεσσαλονίκη και ένα προς Αθήνα, τα έκτακτα τώρα θέλει προσοχή ,μονό ‛’δια τις ακοής’’ που λένε .

Άρα μέρα δίχως αέρα, και σημείο μακριά από δρόμο ώστε να ξέρουμε τι μας έρχεται, μην πάρει καμμιά κάμερα με τρίποδο στο διάβα του :p

Και φέτος που πέρασα μια βόλτα από το χωριό είδα παιδιά να παίζουν κοντά και γυρω στις γραμμές αρα δεν νομίζω να είναι αθόρυβα

Τίποτα το ιδιαίτερο, άλλα περίμενα να συναντήσω στο σημείο, άλλα συνάντησα.
Τουλάχιστον πέρασε το απογευματόβραδο ευχάριστα.

Πού θα πάει, θα το βρω αυτό που ψάχνω κάποια στιγμή, τι στο καλό.

4.jpg

Έχει πολύ ψάξιμο ακόμα το θέμα :D
Ακόμα είμαι στην φάση "παίρνω σβάρνα τους σταθμούς, βγάζω κάποιες δοκιμαστικές, ώστε στο τέλος να ασχοληθώ με αυτή που αξίζει περισσότερο" :p

Κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας, όλοι όσο ζούμε μαθαίνουμε...

True dat :)

Ψήνεται κανείς να πάμε καμμιά ΗΣΑΠ/ΜΕΤΡΟ φωτοβόλτα soon ? :)

Αν θες δικηγόρο έχω. .. Θα μας στοιχίσει φτηνά. Είναι η γυναίκα μου. .. :flipout:

Δεν χρειάζεται κανένας δικηγόρος ( έχω και ξάδερφο τέτοιον αν θελήσουμε :p ), πέραν της νομοθεσίας, τρέχει και επίσημος διαγωνισμός από τον ίδιο τον οργανισμό και σε προτρέπει μάλιστα λέει στο Μετρο να μιλήσεις με τους υπαλλήλους εκεί για να σε διευκολύνουνε κιόλας :D

Πρός το παρών, προχθές σε 3 σταθμούς του ΗΣΑΠ, μόνο ένας σεκιούριτι μου τα ψιλοέπρηξε μέχρι που του είπα "αν δεν θες να καλέσω την αστυνομία να δούμε ποιός έχει δίκιο και να περάσεις την βραδιά σου στο αυτόφορο" και έσπασε :D