Transfer Digital8 σε PC

Μηπως εχει στο μενου επιλογη αν θα λειτουργει η θυρα σαν dv in or dv out?

Οχι, απλα αυτη η ενδειξη θελει να πει οτι υπαρχει καλωδιο στην θυρα DV της καμερας, δεν δηλωνει εισοδο η εξοδο, και ειναι απο default

Ναι το ξερω οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο, αλλα δεν υπαρχουν drivers πουθενα για να περασω παρα μονο να αλλαξω τους Drivers της Firewire σε (Legacy) και μετα παιζει κανονικα, εσυ εχεις περασει drivers στα Win7 για να σου βρει την καμερα? Τους εχεις αυτους τους drivers?

Είναι drivers που υπήρχαν σε cd μαζί με την κάρτα firewire. Δώσε λίγο χρόνο να τους βρω

Ναι το ξερω οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο, αλλα δεν υπαρχουν drivers πουθενα για να περασω παρα μονο να αλλαξω τους Drivers της Firewire σε (Legacy) και μετα παιζει κανονικα, εσυ εχεις περασει drivers στα Win7 για να σου βρει την καμερα? Τους εχεις αυτους τους drivers?

Αφού σου δουλεύει με legacy driver γιατί δεν κάνεις την δουλειά σου με αυτόν ?? Μια χαρά δουλεύει και έτσι.

Δεν βρήκα το cd με τους drivers, ακόμα ψάχνω.

Αφού σου δουλεύει με legacy driver γιατί δεν κάνεις την δουλειά σου με αυτόν ?? Μια χαρά δουλεύει και έτσι.

Δεν βρήκα το cd με τους drivers, ακόμα ψάχνω.

Αυτο ειναι το προβλημα δεν βρισκει το pc με κανεναν driver την καμερα ουτε με legacy driver, αλλα ουτε και σε αλλα 2 διαφορετικα Η/Υ

Να πω κατι, που και εγω δε πολυπιστευω να ισχυει.Υπαρχει περιπτωση στη sony να θελει καλωδιο και συνδεση μονο
4pin σε 4pin (που εχουν τα notebook) και οχι 4 σε 6pin που ισως εχεις σε desctopPc?

Η διαφορά των 4 από τα 6 pin firewire είναι ότι στο 6 pin τα 2 έξτρα πινακια είναι για να στέλνει τροφοδοσία. Η κάμερα τροφοδοτείται μόνη της, άρα δεν έχουν σημασία τα 2 extra pins

Γέρνω προς προβληματική είσοδο dv της καμερας..

Να πω κατι, που και εγω δε πολυπιστευω να ισχυει.Υπαρχει περιπτωση στη sony να θελει καλωδιο και συνδεση μονο
4pin σε 4pin (που εχουν τα notebook) και οχι 4 σε 6pin που ισως εχεις σε desctopPc?

το δοκιμασα εχθες και αυτο, αλλα και παλι τζιφος. Μια Sony MιniDV που εχω συνδεεται μια χαρα στο pc με το 6Pin καλωδιο

Γέρνω προς προβληματική είσοδο dv της καμερας..

και εγω προς τα εκει καταληγω, αλλα πως θα μπορουσα να ειμαι σιγουρος 100% οτι αυτο ειναι το προβλημα?

Αυτό μόνο ηλεκτρονικός σε service θα μπορέσει να στο πει με σιγουριά !!