Transformers 3: Dark of the Moon

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    107
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Transformers 3: Dark of the Moon

Πώς και πού την είδες σε 3D, βρε άτιμε??:idea:

Μολόγα τώρα !!!!!!:smash:

Όχι σε μπλε βρε, στο σινεμά λέω... απλά προτείνω το τριδιάστατο μπλε για όποιον έχει τα ανάλογα γένια και χτένια... :D

αρκετα καλη η ταινιουλα!!! ειδικα οπως ξεκιναει με κεννεντυ κ ιστοριες μου αρεσε πολυ. Βεβαια τα 155 λεπτα παρα ηταν αλλα ας ειναι καλα τα ποδια της κοπελιτσας και η κοκκινη φερραρουλα ολα τα λεφτα!!! οχι οτι αμα ειχα το καμαρο θα εκλαιγα χαχαχαααα

το θρι ντι μηπως ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει στην $αγορα$......υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα ? εχει διαφορα το φουλ μπλου ρει με το θρι ντι iso?

Ψηφισα μετρια για ενα λογο κυριως. Δεν θα σταθω σε σκηνοθεσια/σεναριο/καστ μιας και αυτου του ειδους απευθυνεται σε μικροτερες ηλικιες απο εμενα.

Ομως τα transformers με εκαναν να αισθανθω πραγματικα γέρος ρε παιδι μου.
Τοσος καταιγισμος απο γρηγορες σκηνες που πραγματικα δεν ξερω ποιος κουραζοταν πιο πολυ. Αυτοι που τους κυνηγουσαν ή εγω που το εβλεπα.

Αυτος ο ταχυς ρυθμος σκηνων, εμενα και στις τρεις ταινιες με εξαντλουσε και με κουραζε.
Αν δεν ημουν οσον αφορα το scifi: "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει" ισως και να μην τα εβλεπα.

Είπα να την δω και εγώ προχθές. Τι το ήθελα?

Όσο και να υποβαθμίσει κάποιος την νοημοσύνη του και να προσπαθήσει να πείσει τον εαυτό του ότι πρόκειται απλά για μια ταινία "περνάω ευχάριστα την ώρα μου" απλά δεν καταφέρνει να επιτελέσει ούτε αυτό τον σκοπό. Κάτι που έστω η πρώτη ταινία τα κατάφερνε και η δεύτερη τα μισό κατάφερνε.

Ψήφισα κακή.

να σας πληροφορησω οτι "κυκλοφορησε" και σε 3D BD πλεον!
αν τυχον το δει καποιος ας ενημερωσει τι λενε τα εξτρα και αν "λεει" σε 3D TV!

Βλέποταν... Εάν ήταν και κανα μισάωρο συντομότερο..
Το 3d ήταν πολυ καλό, ειδικά στις σκηνές προς το τέλος με τους ουρανοξύστες.

Βλέποταν... Εάν ήταν και κανα μισάωρο συντομότερο..
Το 3d ήταν πολυ καλό, ειδικά στις σκηνές προς το τέλος με τους ουρανοξύστες.

Mαγικό 3D, ειδικά το σημείο που αναφέρεις Τάκη.
Τρία άτομα δοκιμάσαμε το Σάββατο και πραγματικά δεν προλαβαίναμε τα σχόλια... Ανέλπιστα καλό, ότι καλύτερο μετά το avatar, imo.

Tαινιάκι που πρέπει να δουν όλοι οι fan του 3D.

Χορταστική, δε λέω, 2,5 ώρες συνεχούς δράσης αλλά βαρετή μετά τις πρώτες 165 σκηνές καταστροφής. Στα πολύ μείον η έλλειψη της Μέγκαν. Καλό και το ξανθο, αλλά...

Καλύτερο απο το δεύτερο; Χμ δεν θα το έλεγα. Τέτοιες ταινίες δύσκολο να ξεπεραστούν :flipout::flipout:

Πέρα απο την πλάκα, ψήφισα καλή γιατί δεν με πήρε ο ύπνος (η 9 μηνών κόρη μου πάντως κοιμήθηκε :sleep:).

Περίπου απο τα μισά της ταινίας και μετά,είναι καλή....Εντυπωσιακές οι μάχες προς το τέλος,όπως και το soundtrack!! (It's our fight-The score).
Καλό το ξανθό,αλλά η Megan είναι απώλεια...

Παρ'όλο τα σχόλια που διαβάζω πάντως,το 2 μου άρεσε...κ λίγο το πρώτο.

Δεν την πάλεψα μία μιλάμε μ'αυτή την ταινία. Η καλύτερη στιγμή της τριλογίας είναι ξεκάθαρα η αρχή της πρώτης ταινίας, στο σημείο που ακούγεται το "Before time began, there was the Cube" από τη φωνή του Peter Culen!!! Έκσταση... Μετά την πρώτη ταινία όμως.... Τα λόγια είναι περιττά... Τα καλύπτουν άλλωστε τα ειδικά εφέ....

Ενώ ξεκίνησε ωραία στη συνέχεια κάπου έχασα το ενδιαφέρον. Βαρέθηκα να βλέπω καταστροφές. Η πρώτη παραμένει καλύτερη.