Transformers HD DVD: Γύρος Β' Επιτέλους !

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Μετά την γκάφα που έκανε πριν τις γιορτές η Odeon κυκλοφορώντας σε περιορισμένο δίκτυο το παραπάνω HD DVD χωρίς ελληνικούς υποτίτλους (ενώ στο εξώφυλλο έγραφε πως είχε), ήρθε η ώρα της δικαίωσης.

Κυκλοφόρησε ευρέως από χτες η νέα παρτίδα του Transformers HD DVD με ελληνικούς υπότιτλους γεμίζοντας την αγορά.

Το βρήκα ήδη σε τρία διαφορετικά μαγαζιά του κέντρου: στο Uncut της Ομήρου,στη "Μητρόπολη" της Πανεπιστημίου και στο Music Corner της Πατησίων.
Η τιμή του γύρω στα 30 ευρώ.

Οσοι πιστοί και κάτοχοι HD DVD ,ΤΡΕΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ !!:2thumb22sup: :firstprize:

δηλαδή τώρα έχουμε 4 τίτλους με ελληνικά?

Transformers (Ελλάδα) :drummer:
King Kong (Australia)
Manchurian Candidate (Australia)
Topgun (Australia)

:SFGSFGSF: Αντε να δούμε πότε θα ...κατοστήσουν

Το έχουμε πει χιλιάδες φορέεεεεεεεεες. είμαστε ΜΗΔΑΜΙΝΟ ποσοστό σε σχέση με το ποσοστό των παγκόσμιων πωλήσεων. Μας βλέπουν σαν μια κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη πωλήσεων. Δυστυχώς αυτό είναι.

Πάντως μπράβο για την επανακυκλοφορία του τίτλου με ελληνικά :SFGSFGSF:

Λοιπόν εκτός της ταινίας που είναι κορυφή σε τεχνικά χαρακτηρηστικά (εικόνα & ήχος ασύλληπτα) , σε σημείο να μη χορταίνεις το προβολικό σου μέσο, το ζουμί βρίσκεται στο δεύτερο δισκάκι.

Τα extras είναι καταπληκτικά και χορταστικά αλλά το σημαντικότερο : είναι όλα σε High Definition, επίσης με Ελληνικούς Υπότιτλους !!!:Banane0:

Must Have !
Δεν το χορταίνω (ακόμα έχω δεί τα μισά..):music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Transformers HD DVD: Γύρος Β' Επιτέλους !

δηλαδή τώρα έχουμε 4 τίτλους με ελληνικά?

Transformers (Ελλάδα) :drummer:
King Kong (Australia)
Manchurian Candidate (Australia)
Topgun (Australia)

:SFGSFGSF: Αντε να δούμε πότε θα ...κατοστήσουν

Ξέχασες και το Shooter

Μετά την γκάφα που έκανε πριν τις γιορτές η Odeon κυκλοφορώντας σε περιορισμένο δίκτυο το παραπάνω HD DVD χωρίς ελληνικούς υποτίτλους (ενώ στο εξώφυλλο έγραφε πως είχε), ήρθε η ώρα της δικαίωσης.

Κυκλοφόρησε ευρέως από χτες η νέα παρτίδα του Transformers HD DVD με ελληνικούς υπότιτλους γεμίζοντας την αγορά.

Το βρήκα ήδη σε τρία διαφορετικά μαγαζιά του κέντρου: στο Uncut της Ομήρου,στη "Μητρόπολη" της Πανεπιστημίου και στο Music Corner της Πατησίων.
Η τιμή του γύρω στα 30 ευρώ.

Οσοι πιστοί και κάτοχοι HD DVD ,ΤΡΕΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ !!:2thumb22sup: :firstprize:

Δημήτρη το έχω παραγγείλει μέσω internet απο τις 25 Ιανουαρίου.....ποιός ξέρει τι θα μου έρθει!!!
Επειδή ήταν Out of stock απο 17/12/08 περιμένω την νέα παρτίδα και ελπίζω να μου κάτσει!!!...πάντως η παραγγελία γράφει 2 δισκάκια.

Last edited:
Η πρώτη κυκλοφορία, δεν είχε 2 δισκάκια Δημήτρη;

Φυσικά είχε ,έχει και θα έχει !!:music-smiley-005:

Και το δεύτερο αν διάβασες παραπάνω έχει όλα τα εξτρας σε HD επίσης υποτιτλισμένα στα Ελληνικά,πράγμα σπάνιο για τα DVD..