Transformers [HD-DVD]

Απάντηση: TRANSFORMERS HD-DVD!

To μυστηριο λυθηκε λοιπον...

Μπαμπη, τα "Στρουμφακια" κυκλοφορησαν αλλα ειναι σε Blu Ray! :D :D

Αυτά τα έχω... διπλά...
icon10.gif

Re: Απάντηση: TRANSFORMERS HD-DVD!

tf2007001.jpg

Τελικα αυτη η plasma Vizio ειναι πολυ καλη.:flipout:

AVSForum said:
I found some time to take a few pics. First time doing this, they look much better in real live. My equips contain a 50" in vizio plasma, hd-a2 player... using Kodak camera.

Το είδα κι εγώ χθές το βράδυ. Καλούτσικο...

Πως την είπαμε αυτή την άσχημη πατσαβούρα που παίζει;:ears:

Τα tatoo τα έβγαλε?

meganfox-maxim.jpg

rt_fox_070723_ssh.jpg

The Memphis-born actress has also confessed "she doesn't relate to women" and is obsessed with video games and comic books.

She is also addicted to tattoos, but can't understand why her body art attracts so much attention.

She said: "It's pretty much an obsession. I'm constantly thinking about where the next one will be. People do comment on them in Hollywood all the time, but I'm not going to stop getting them just because it's going to keep me from getting work.

"It is an oddity to have as many tattoos as I have and to be a girl, but it's unfair.

"I mean, Ewan McGregor has a half-sleeve and nobody says anything about that, right?"

According to a study conducted at the University of Florida in Gainesville, youngsters may sport tribal tattoos or facial piercings for one of three reasons. They're...

1. thrill seekers

2. working through a traumatic experience

3. seeking a similarly inclined romantic partner

Re: TRANSFORMERS HD-DVD!

Τελικά το είδα κι εγώ χθες κι επιβεβαίωσα αυτό που γράφει και η ταυτότητά μου: Πρέπει να κρύβω περί τους 3 σιτεμένους 12χρονους μέσα μου :p

θα με κανετε να παρω και HD DVD player

να τελειωνει η υποθεση με το φορματ war!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μολις το "απεκτησα" κ εγω ριπαρισμενο...!!!:Banane0::Banane0:
Με μεγαλη χαρα,διαπιστωσα,οτι μπορω να το αναπαραγω,με pdvd ultra(h/a enabled),X1900xt(3:2 pulldown τσεκαρισμενο).....με 75-80% cpu...(χωρις τα παραπανω ειναι κολλημενο στο 100% αλλα παιζει χωρις κολληματα)....
Το θεμα ειναι οτι προσπαθω κανα διωρο,να μετατρεψω συμφωνα με τον οδηγο που υπαρχει,τους υποτιτλους(που ειναι για 720p.srt) αλλα τζιφος...:frown::blush:

Αν τους εχει καποιους ετοιμους βρε παιδια,ας κανει εναν κοπο να μου στειλει π.μ....(δυστυχως δεν εχω καθαρο μυαλο για να συνεχισω την προσπαθεια..)

Μολις το "απεκτησα" κ εγω ριπαρισμενο...!!!:Banane0::Banane0:
Με μεγαλη χαρα,διαπιστωσα,οτι μπορω να το αναπαραγω,με pdvd ultra(h/a enabled),X1900xt(3:2 pulldown τσεκαρισμενο).....με 75-80% cpu...(χωρις τα παραπανω ειναι κολλημενο στο 100% αλλα παιζει χωρις κολληματα)....
Το θεμα ειναι οτι προσπαθω κανα διωρο,να μετατρεψω συμφωνα με τον οδηγο που υπαρχει,τους υποτιτλους(που ειναι για 720p.srt) αλλα τζιφος...:frown::blush:

Αν τους εχει καποιους ετοιμους βρε παιδια,ας κανει εναν κοπο να μου στειλει π.μ....(δυστυχως δεν εχω καθαρο μυαλο για να συνεχισω την προσπαθεια..)

Κι εγώ το κατέβασα, αλλά δεν βγάζω άκρη με τους ελληνικούς υπότιτλους!
Το προγραμματάκι δεν μου λειτουργεί όπως θα έπρεπε..
Αν έχει φτιάξει κανείς το xpl ας το στείλει να δούμε φως!! :cool4:

κανα νεο με τους υποτιτλους?Υπαρχει τελικα προβλημα με τους υποτιτλους για αυτον τον τιτλο?

κατεβασα και εγω το SAMPLE VIDEO HD και το επαιξα στην οθονη του pc με KMPayer.
CPU στο 25%-37% με AMD X2 4200 και 7600GT.
ουαου......τι ηταν αυτο ρε παιδια.
φανταζομαι πως θα ειναι σε καποια μεγαλη τηλεοραση.
αντε να τελειωνει ο πολεμος να δουμε ποιον HD player θα παρουμε.

Εχοντας σώας τας φρένας :grinning-smiley-043 σας δηλώνω ότι το σταμάτησα πριν τελειώσει η ταινία...

Ισως φταίει ότι το είχα δει καμιά 100αριά φορές και στις δύο εκθέσεις.....

Εχοντας σώας τας φρένας :grinning-smiley-043 σας δηλώνω ότι το σταμάτησα πριν τελειώσει η ταινία...

Επιτέλους ΑΝΑΣΤΑΣΗ .
Μπράβο Τάσο .
Σου ετοιμάζω αμέσως μια λίστα με ευρωπαϊκό κινηματογράφο για να έχεις να βλέπεις τις κρύες νύχτες του χειμώνα . Μεταξύ αυτών και όλες τις ταινίες που πρωταγωνιστεί ο Javier Bardem:flipout:

Re: Απάντηση: TRANSFORMERS HD-DVD!

…κάτι τέτοια λες ρε Τάσο και βάζεις τον Ποτακ σε σκέψεις… τι δώρο να σου κάνει τώρα ? τη Κόκκινη Ταινία ? τη Μπλε…κλπ ;) :worshippy::worshippy::worshippy:

Κώστα, μην τον πας και εσύ με τη μία στην άλλη άκρη. Ξεκίνα χαλαρά, π.χ. με ένα Leon... ;)