Transformers: Revenge of the Fallen

Γιατί ρε Ναθ τέτοιος ρατσισμός; Δηλαδή επειδή η κοπέλα είναι λιγάκι προβληματισμένη σεξουαλικά, σημαίνει ότι δεν είναι καλή... ηθοποιός; Για το πανί τη θέλουμε, δεν είπαμε να την παντρευτούμε κιόλας!

Για να σας κοψω την ορεξη το δημοσιευσα.

Για να την δειτε σαν ηθοποιο οπως αξιζει στο πλουσιο ταλεντο της και να μην την υποβιβαζετε στο επιπεδο της Ερωμενης. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Transformers: Revenge of the Fallen

Για το πανί τη θέλουμε, δεν είπαμε να την παντρευτούμε κιόλας!
Ναι αλλά μην ξεχνάμε ότι το πανί σέρνει καράβι :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Transformers: Revenge of the Fallen

Ναι αλλά μην ξεχνάμε ότι το πανί σέρνει καράβι :p

Μετά τη συζήτηση για το ψεύτικο ή μη στήθος... του Ricardo Montalban, έχουμε αυτό. Μας φαντάζομαι ναύτες ρε σεις, σε ποντοπόρο γκαζάδικο που έχει να δει στεριά τρεις μήνες και με το που πιάνει λιμάνι τρέχουμε όλοι στο κοντινότερο... σινεμά. :flipout:

Αυτο ειναι νομος της φυσης.

Που τον διατύπωσε πρώτος ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Λέων ο ΣΤ' ο Σοφός.
Ο αθεόφοβος ήταν αδιόρθωτος ...νινάκιας, και είχε στ' αλήθεια χαρίσει στην ερωμένη του καράβι!!!
Αυτός έκανε τον νόμο της Εκκλησίας και του κράτους που μας επιτρέπει να κάνουμε 3 γάμους. Όταν όμως θέλησε να παντρευτεί για 4η φορά ο Πατριάρχης Νικόλαος ο Μυστικός αντέδρασε λέγοντάς του: Μεγαλειώτατε δεν μπορείτε να παραβαίνετε τους ίδιους τους δικούς σας νόμους κι αυτός απάντησε: ο βλάκας δεν έκοβα το χέρι μου πρίν υπογράψω αυτόν τον γελοίο νόμο? για να τον κεραυνώσει ο Πατριάρχης: Μεγαλειώτατε κάτι ...άλλο έπρεπε να κόψετε!!!
Φυσικά ο Πατριάρχης απελύθη, αντικαταστάθηκε απ' τον Ευθύμιο, και ο δικός μας εν μέσω θύελλας διαμαρτυριών παντρεύτηκε για τέταρτη φορά (την Ζωή Καρβουνοψίνα που του χάρισε τον διάδοχο του θρόνου, τον επόμενο αυτοκράτορα τον Κωνσταντίνο Ζ' τον Πορφυρογέννητο!)
Περισσότερα για τον φίλο μας εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/Λέων_ΣΤ'

Φιλικά
Γιώργος

Λοιπόν κύριοι, μετά την θέαση της ταινίας θα πώ μόνο αυτό: Άντε γειά
Ένα ατελείωτο πανηγύρι από την αρχή έως το τέλος. Πολύ καλύτερο από το πρώτο σε όλα. Δεν βλέπω την ώρα να το δώ όπως πρέπει στο σινεμαδάκι μου (στέλνοντας την υπόλοιπη οικογένεια και τους γείτονες αλλού)

Λοιπόν κύριοι, μετά την θέαση της ταινίας θα πώ μόνο αυτό: Άντε γειά
Ένα ατελείωτο πανηγύρι από την αρχή έως το τέλος. Πολύ καλύτερο από το πρώτο σε όλα. Δεν βλέπω την ώρα να το δώ όπως πρέπει στο σινεμαδάκι μου (στέλνοντας την υπόλοιπη οικογένεια και τους γείτονες αλλού)

Ταινια που η δραση σε παει καροτσακι απο την αρχη μεχρι το τελος (σε blu-ray σε καλο home cinema θα ειναι οπτικοακουστικο επος) και αυτο ειναι ολο.Η πρωτη σαν ροη, θεαση και γενικα σαν ταινια μου αρεσε πολυ περισσοτερο.Αυτο το ανελεητο μπαμ-μπουμ χωρις αρχη και τελος με χαλασε.Αντε να δουμε το 3 πιο δρομο θα παρει (επλιζω οχι του 2).-bye-

Τεράστια ήταν... Δικαιολογεί το όνομα ταινία καταστροφής, καθώς επι της οθόνης καταστρέφονται συνεχώς διάφορα πράγματα. Ατελείωτη δράση, γρήγορα πλάνα και πολύ καλά τα ειδικά εφέ. Τα ρομπότ είναι για άλλη μια φορά εντυπωσιακά και σε αυτήν την ταινία δεν λυπηθηκαν τα πλάνα τους...

Βέβαια σε πολλές σκηνές αδυνατούσα να καταλάβω ποιό ρομπότ είναι ποιό καθώς με εξαίρεση δυο τρία που ξεχωρίζουν (χρώμα κυριως...) τα υπόλοιπα μοίαζουν ίδια ειδικά με τα γρήγορα κοψίματα και κινήσεις της κάμερας...

Την διασκέδασα πολύ, αλλα προς το τέλος είχα κουραστεί λιγάκι... Υπαρχει και ένα όριο στο πόσες εκρήξεις θα δείς με την ίδια όρεξη!
Μου φάνηκε και λίγο ασύνδετη... Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, δεν είχε τόσο καλή ροή, είδικά στο πρώτο μέρος. Η ιστορία εξελισόταν λιγακι βιαστικά, ώρες ώρες είχες την εντύπωση οτι ακόμα και οι ηθοποιοί βιαζοντουσαν να πούν τις ατάκες τους...

Ο όρισμός του Bayϊκού blockbuster, αξίζει σε θέαση σε κινηματογράφο, με ποπ κόρν, παρέα και χαλαρή διάθεση.

Και δεν είπα τπτ για την Megan Fox...

ΥΓ. Πάντως αυτό το κολέγιο τόσες ωραίες κοπέλες, ούτε στα καλλιστεία τέτοιο πράμα... Το ΑΠΘ χάθηκε να ήταν κιαυτό έτσι? χεχεχε

Το είδα και εγώ και μου άρεσε πάρα πολύ.Είναι ένα απο τα πιό τέλια blockbuster πού έχω δεί.Τρομερή δράση,άψογη μουσική επένδυση και φανταστικά εφέ σε τρομερά μεγάλες σε έκταση μάχες που με έκαναν να ανατριχιάσω(καθότι πωρωμένος με τα transformers από μικρό παιδί...

Πραγματικα εντυπωσιακο! Αξια συνεχεια της πρωτης ταινιας, για να μη πω και καλυτερη της...

Αναμονη σε BD τωρα και τρεμετε γειτονες...:music-smiley-005:

Στην αρχή (πρώτα 10-15 λεπτά) με "χάλασε" λίγο, αλλά στη συνέχεια ανέκαμψε.. αυτό έγινε (κατά σύμπτωση) με το που πρωτο-εμφανίστηκε η Megan Fox.. :p :p

Καταιγιστική δράση, τρελά εφέ, και πολύ γέλιο!

Υπόθεση υπαρκτή, μόνο και μόνο βέβαια για να δικαιολογήσει τα εφέ.. :p

Σε κάθε περίπτωση, την παράσταση κλέβει (έστω για λίγο) η Isabel Lucas:

isabel-lucas.jpg
Entertainment+Pictures+Week+2006+May+11+xhI99btepzzl.jpg

isabelucas.michaelbay.com.png

Άντε να γίνω λίγο κακός, σε δεύτερη θέαση παρατήρησα ότι τα οπτικά εφέ σε ορισμένα σημεία δεν έχουν την απόλυτη ποιότητα που είχε η πρώτη ταινία. Ίσως γιατί ο όγκος εργασίας εδώ είναι τουλάχιστον 5 φορές περισσότερος ή γιατί βιάστηκαν λίγο να βγεί η ταινία στο σινεμά.