Transformers: Revenge of the Fallen

Μακραν πιο εφφετζιδικη απο την πρωτη αλλα σαν ταινια σιγουρα υποδεεστερη.
Υπερβολικο μπαμ μπουμ που καταντουσε κουραστικο, ειδικα στο τελος.

ΥΓ1.Τουλαχιστον σε αυτην την ταινια ο Optimus Prime δεν ηταν "αδερφη" και εκοβε κωλους.
ΥΓ2.Το comic relief με τα διδυμα transformers εντελως ανουσιο και εκνευριστικο!

Άντε να γίνω λίγο κακός, σε δεύτερη θέαση παρατήρησα ότι τα οπτικά εφέ σε ορισμένα σημεία δεν έχουν την απόλυτη ποιότητα που είχε η πρώτη ταινία. Ίσως γιατί ο όγκος εργασίας εδώ είναι τουλάχιστον 5 φορές περισσότερος ή γιατί βιάστηκαν λίγο να βγεί η ταινία στο σινεμά.

+1

ΥΓ1.Τουλαχιστον σε αυτην την ταινια ο Optimus Prime δεν ηταν "αδερφη" και εκοβε κωλους.

Έτσι!!! Δεν ίδρωσε καν (λάδια?). Σου λέει έλα δώ και φάτες τώρα! Απο τα πιό καλά σημεία του έργου, τον παρουσίαζε πραγματικά ισχυρό και όχι απλώς άλλο ένα ρομπότ σαν όλα τα άλλα.

Τα τελευταία νέα λένε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το BD στην Αμερική σε δύο εκδόσεις, την theatrical και την IMAX η οποία θα είναι "a la Dark Knight" με κάποιες σκηνές σε 1.85:1 με εικόνα IMAX και λίγες επιπλέον σκηνές (~1 λεπτό με μάχες). Η "καλή" έκδοση θα πωλείται αποκλειστικά από τα Wallmart στην Αμερική.

Δημήτρη, πρέπει να έχει ήδη κυκλοφορήσει.....

attachment.php

-bye-

Attachments

• nvwajd.jpg
    nvwajd.jpg
    110.5 KB · Views: 98
Τα τελευταία νέα λένε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το BD στην Αμερική σε δύο εκδόσεις, την theatrical και την IMAX η οποία θα είναι "a la Dark Knight" με κάποιες σκηνές σε 1.85:1 με εικόνα IMAX και λίγες επιπλέον σκηνές (~1 λεπτό με μάχες). Η "καλή" έκδοση θα πωλείται αποκλειστικά από τα Wallmart στην Αμερική.

Να υποθεσω στην Ελλαδα θα πωλειται μονο η "κομμενη" εκδοση...:slapface:

Σας βρίσκω υπερβολικούς.

Η Ελλάδα θα είναι ένα ακόμη βήμα μποστά:

2,35:1 οι ''απλοί'' Αμερικάνοι;

16:9 IMAX οι ''προνομιούχοι'' Wallmart;

4:3 FULL SUPER DUPER οι Έλληνες.

:p

Σας βρίσκω υπερβολικούς.

Η Ελλάδα θα είναι ένα ακόμη βήμα μποστά:

2,35:1 οι ''απλοί'' Αμερικάνοι;

16:9 IMAX οι ''προνομιούχοι'' Wallmart;

4:3 FULL SUPER DUPER οι Έλληνες.

:p
Αντε και ασπρομαυρη..:flipout:

Last edited by a moderator:
Το περιμενω μαλλον τελος της αλλης εβδομαδας special edition διπλο bd απο αγγλια 28 ευρω ειδομεν......

Τελικά ή μεγάλωσα, ή πλεον δεν με τραβάνε αυτου του είδους οι ταινίες…
Με το ζορι κρατήθηκα να μη με πάρει ο ύπνος …
Η πλάκα είναι ότι την ειδα ξεκούραστος μεσημέρι προς απόγευμα του Σαββάτου και παρόλα αυτά το συνεχόμενο μπαμ μπουμ με έκανε να βαριέμαι τοσο πολύ που έκλειναν τα μάτια μου…

Ισως βέβαια φταιει και το γεγονος οτι οι ταινιες του Michael Bay οσο και να τις στολίζει μου είναι παντελώς αδιάφορες…
Ο άνθρωπος είναι απίστευτος σάχλας..

Re: Απάντηση: Transformers: Revenge of the Fallen

Ισως βέβαια φταιει και το γεγονος οτι οι ταινιες του Michael Bay οσο και να τις στολίζει μου είναι παντελώς αδιάφορες…

+1

Aυτος ειναι ο υπευθυνος.

Κι εγώ βαρέθηκα την ταινία και το κεφάλι έγινε καζάνι από τον μεταλλικό ήχο που θύμιζε να κοπανάνε κατσαρόλια συνέχεια.
Δεν χρειαζόταν 2:30 ώρες.
Για 1:30 ωρίτσα θα ήταν ότι έπρεπε.

tin tainia tin eida xthes gia proti fora se 1080p dts sto home cinema kai pragmatika mou arese poli perisotero apo tin proti gia mia fora! apla i proti tainia vlepete efkolotera kai ales fores! einai poio xekourasti san tainia!

Re: Απάντηση: Transformers: Revenge of the Fallen

Μαλλον ξεχας τον τιτλο / υποθεση της ταινιας.

Μιλαμε για τα Transformers που και ως παιδι δλδ μου φαινοντουσαν γελοια, ο σκηνοθετης μας μαρανε τωρα....

btw το 1ο το απολαυσα :p

Δεν το εχω δει ακόμα.

Ακουω αντικροουμενα σχολια.

Υποθετω οτι ηταν που ηταν η υποθεση, το ξεφτιλισαν τελειως με αποτελεσμα να ειναι κουραστικο ακομα για το ειδος του.

Σε καθε περιπτωση δεν νομιζω οτι θα ειναι απογοητευση λογω του τεχνικου και μονο του θεματος.

Κατ'εμέ πολύ καλύτερο από το πρώτο όσων αφορά τη δράση και τα CG!
Βέβαια έρχομαι πεινασμένος από τα στείρα σε τεχνολογία σύνορα του Έβρου , αλλά η ταινία με έκανε να βαράω την πολυθρόνα σα μικρό παιδί στις σκηνές δράσης , οι οποίες και ακολουθούσαν η μια την άλλη
Πραγματικά πολύ καλή στο είδος της , και μαζί με το G.I.JOE χαίρομαι που αφιέρωσα αυτές τις ώρες της ζωής μου μπροστά στη τηλεόραση
Σαν παιδί μεγάλωσα με αυτά τα δύο , παιχνίδια και κινούμενα , και χαίρομαι που δεν βιάστηκαν στη μεταφορά τους στο πανί όπως άλλες ταινίες προερχόμενες από γνωστά video games