SR-71
AVClub Fanatic
Re: Transformers: The Last Knight (2017)
Kαλα .. ναι ..
το πανδαιμονιο με τους μεταλλικους ηχους ξεκινα απο το 1ο Transformers.
Kαλα .. ναι ..

το πανδαιμονιο με τους μεταλλικους ηχους ξεκινα απο το 1ο Transformers.
Εγω γιατι ειχα εντυπωση οτι ειχε υποθει οτι τα transformers δημιουργηθηκαν απο allspark ; Το ειδαμε κιολας στην πρωτη ταινια που με λιγη απο την ενεργεια του ενα κινητο nokia εγινε transformer.
Στα κινουμενα σχεδια δεν θυμαμαι. Οι μηχανικοι τους δημιουργησαν ή απλα τους ειχαν σαν σκλαβους; Εκει δεν ηταν κατι πλασματα με πλοκαμια και τρια-τεσσερα προσωπα;
Χαχα ουτε ειδα οτι έγραψε μηχανικοί , Το μυαλό μου διάβασε δημιουργοί .
Το σωστό είναι να δείξει ότι οι μηχανικοί δημιούργησαν τους transformers .
Τι χαζός δημοσιογράφος. Ο σαρουμαν φυσικά!Έχει σημασία; Σοβαρά τώρα, κάθεστε και συζητάτε ποιός έφτιαξε τα τεράστια ρομπότ που μεταμορφώνονται σε νταλίκες; :bang::slapface:Άμα το λύσετε ξεκινήστε και την άλλη συζήτηση για το ποιός είναι πιό δυνατός, ο Δράκουλας ή ο Σάρουμαν; (πραγματική ερώτηση που τέθηκε απο δημοσιογράφο βρεττανικής εφημερίδας στον Κρίστοφερ Λη).![]()
Τι χαζός δημοσιογράφος. Ο σαρουμαν φυσικά!![]()
πες μου μια ταινία που ο Δρακουμέλ ζει στο τελος.Μην παραβλέπουμε τι ηταν πραγματικα ο σαρουμαν και ο γκανταλφ.Ναι αλλα .... ο Σαρουμαν πεθανε. :flute:
Ο Δρακουμελ ... θα ζουσε ακομα.![]()
Ωπ ...
εχουμε κινηση στo pollroud: ...
Το προηγουμενο και αν αφησε υπονοουμενο. Που πηγε ο Prime στο τελος να βρει του Δημιουργους; Να σου δειχνει οτι οι Δεινοσαυροι εξαφανιστηκαν απο εξωγηινους που δημιουργησαν τα transformers και το αφηνεις ετσι; Ο Galvatron/Megatron να ζει χωρις να ετοιμαζει νεο σχεδιο; Δεν νομιζω...Γιατι ?
Ειχε αφησει υπονοια το 5 για το 6 ?
Η το 4 για το 5 ?
Michael Bay ειναι αυτος, οτι θελει κανει !
Ναι, τα εδειξε ολα αυτα.
Αλλα δεν συνδεονταν ΑΜΕΣΑ ο Cybertron με την Γη.
Ουτε οτι θα γυρνουσε ο Prime πισω στην Γη.
Ουτε οτι η Γη ηταν ακρογωνιαιος λιθος της μοιρας του Cybertron.
Οχι ... κατι τετοιο δεν διαφαινοταν στα προηγουμενα επεισοδια.
Για μενα, η αισθηση σε ολα τα προηγουμενα ηταν οτι ...
"ειμαστε λιγο ατυχοι που καποιοι μηχανοβιοι ναυαγησαν εδω ..."
(εαν γραψω περισσοτερα .... θα φαω ξυλο)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.