Πήρες το transgear? Καλορίζικο! To δοκίμασες; Πως σου φαίνεται; Εντυπώσεις; Αν έχεις χρόνο θα με ενδιέφερε..
Καλή χρονιά παρεπιπτόντως..
Καλορίζικο φίλε Techie, καλές θεάσεις και εύχομαι να το χαρείς όσο δεν παίρνει. Βασικά έχω πολλές ερωτήσεις, ειδικά στο θέμα εικόνας, αλλά επειδή η ώρα είναι περασμένη και είμαι και ψιλοάρρωστος, θα το αφήσω για αύριο.
Και πάλι καλορίζικο!
Kαλές θεάσεις! :ernaehrung004:
Πολύ θα ήθελα να το δω σε ένα συγκριτικό με τα αντίστοιχα Χ3000 - Snazio - κλπ..
Καλημέρα και Χρόνια πολλά, μέρα των Θεοφανείων που είναι σήμερα..
Ήθελα να ρωτήσω, αν σε σύνδεση hdmi, στις 576p ή ακόμα και στις 720p, η εικόνα σου ήταν ομαλή στην κίνηση, και δεν παρουσίαζε "σπασίματα"¨και τρεμόπαιγμα στις λεπτομέρειες. Επίσης, αν έμεινες ικανοποιημένος απο το ανάγλυφο και την τρισδιάτατη υφή, σημεία που ένα καλός σκάλερ, πιστεύω ότι ξεχωρίζει απο κάτι υποδεέστερο. Όπως επίσης και αν διαπίστωσες το φαινόμενο της οδόντωσης στα γραμμικά γραφικά, και αν ναι σε ποιο βαθμό. Πραγματικά "μάνα" για να διαπιστώσεις τα παραπάνω είναι η ταινία Star wars 3, και οι πανοραμικές σκηνές πάνω απο τις μεγαλουπόλεις.
Σε περίπτωση που μελλοντικά, μέσω usb box του συνδέσεις HD player (για pc εννοώ) θα πάιζει τα δισκάκια; λογικά ναι.. Hd υλικό του έδωσες με κάποιο τρόπο; Σε mpeg2, σε mpeg4 και τι έγινε; κανένα πρόβλημα;
Σορρυ για τις ερωτήσεις, αλλά όπως γνωρίζεις είμαι σε αναμμένα κάρβουνα με το θέμα του player. Και πάλι καλορίζικο.
Φίλε techie, το transgear δεν έχει το 8620L chip της sigma designs? Αυτό παίζει και αρχεία wmv9 και mpeg2. Τα αρχεία στα HD DVD τι είναι; Εγώ σκεφτόμουν αργότερα, για να μην παρω επιτραπέζιο hd player αλλα pc player και μέσω usb box να το συνδέσω στο μηχάνημα. Το Snazio 1350, που είχα δει, έπαιρνε σήμα απο εξωτερικό σκληρό και έπαιζε κανονικά (mpeg2 αν θυμάμαι καλά) βγάζοντας μάτια. Λές να τα είχε κάνει πρώτα decoding? Θα κοιτάξω να βρω διευθύνσεις για hd κλιπάκια να σου πω να κατεβάσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.