Τransport ή DAC? What is more important?

Στην θεωρια (και κατεπεκταση στην πραξη) δεν ειναι σωστο να διαχωριζονται αυτα τα δυο. Απο το λειτουργικο αναγνωριζονται ως sound adapters (μετατροπεις ηχου). Οπως λες τον trends USB2SPD/IF Converter θα μπορουσες να πεις την καρτα ηχου PCI2Analog και PCI2SPD/IF και PCI2AES/EBU ktl... .

Επισης πολλα DAC δεν υποστιριζουν native USB προτοκωλο αλλα εχουν πριν εναν adaptor USB2I2S (συνηθως).

ΥΓ προσωπικα θα πηγενα στο trends :grinning-smiley-043 λογο τιμης/χαρακτηριστικων. Δυσκολα βρισκεις καλη καρτα ηχου με αναλογικες και AES/EBU συν οτι μπορεις να του βαλεις εξωτερικο τροφοδοτικο αρα και να παιξεις περισσοτερο.

Ενα πραγμα με εκνευριζει με το Trends. Δε μπορω να περασω αρχεια FLAC 24/96 στο Benchmark μεσω coaxial. Μονο το Logitech Transporter εχει αυτη τη δυνατοτητα η υπαρχει αλλος τροπος να χρησιμοποιησω το DAC μου για Studio Master quality αρχεια?

Ενα πραγμα με εκνευριζει με το Trends. Δε μπορω να περασω αρχεια FLAC 24/96 στο Benchmark μεσω coaxial. Μονο το Logitech Transporter εχει αυτη τη δυνατοτητα η υπαρχει αλλος τροπος να χρησιμοποιησω το DAC μου για Studio Master quality αρχεια?

και εσυ;

τελικα κανεις δεν μπορη να παιξη 24/96 αρχεια μεσω coaxial?

Ασε ετοιμος να παραγγειλω το Slim Devices Squeezebox ημουνα αλλα δυστυχως υποστηριζει εως 24/48

Φυσικά γιατί το TRENDS βλέπει μέχρι 48.
Ή θα ανταλλάξετε το DAC-1 με το DAC-1USB ή θα πάρετε μία φθηνή M AUDIO transit που πάει περίφημα μέχρι 96.
Παρεπιπτόντως αποκωδικοποιείτε τα FLAC σε WAV? παίζουν σαφώς καλύτερα.
Θ.Ζ.

και εσυ;

τελικα κανεις δεν μπορη να παιξη 24/96 αρχεια μεσω coaxial?

Δεν νομιζω οτι υποστιριζει AES/EBU μεσω coaxial....... μονο απο το XLR.
Το απλο SPD/IF δεν υποστιριζει 96Κhz :P..

Δεν νομιζω οτι υποστιριζει AES/EBU μεσω coaxial....... μονο απο το XLR.
Το απλο SPD/IF δεν υποστιριζει 96Κhz :P..

Και το SPDIF και το TOSLINK παίζουν 24/96.
Μήπως φταίει κάτι άλλο?
Θ.Ζ.

maudio audiophile 2496 με ραδιοενισχυτη sony str 50 es.

με behringer ultramatch src 2496

με behringer deq 2496.

με κανενα δεν δουλευη στα 2496.

maudio audiophile 2496 με ραδιοενισχυτη sony str 50 es.

με behringer ultramatch src 2496

με behringer deq 2496.

με κανενα δεν δουλευη στα 2496.

Συγνώμη δεν ξέρω τα behringer.
Από την Μ Audio μπαίνεις με SPDIF σε ποιό DAC?

Ασε ετοιμος να παραγγειλω το Slim Devices Squeezebox ημουνα αλλα δυστυχως υποστηριζει εως 24/48

Το πήρα κι εγώ αλλά δεν παίζει καλά ασύρματα που το χρειαζόμουνα.
Μόλις συνδέθηκε με firewire έπαιξε μία κλάση καλύτερα.

Το πήρα κι εγώ αλλά δεν παίζει καλά ασύρματα που το χρειαζόμουνα.
Μόλις συνδέθηκε με firewire έπαιξε μία κλάση καλύτερα.

πως σενεδεσες το sb με firewire? :popcorn:

Συγνώμη δεν ξέρω τα behringer.
Από την Μ Audio μπαίνεις με SPDIF σε ποιό DAC?

ολα περιεχουν dac μεσα τους.

αλλαζοντας απο την καρτα με συνδεση στον ραδιοενισχυτη παιζη μεχρι τα 88.2khz ενω με τα behriger μεχρι 48khz.