Τράπεζα αίματος av club

Δεν το βρίσκω ..... αλλά θυμάμαι ότι τότε υπήρχε κάποιο σκάλωμα
λόγω μη ύπαρξης του σωματείου. Τώρα που έχει ιδρυθεί ίσως να
μπορούσε να γίνει.

Δεν το βρίσκω ..... αλλά θυμάμαι ότι τότε υπήρχε κάποιο σκάλωμα
λόγω μη ύπαρξης του σωματείου. Τώρα που έχει ιδρυθεί ίσως να
μπορούσε να γίνει.

Αλέξη, ακριβώς, έχεις δίκυο, τάχουμε ξανασυζητήσει κι εδώ:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=4083 :music-smiley-005:

Ναι.
και μετά τράπεζα σπέρματος και οργάνων !!

Κάποιοι έχουν πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο τους εδώ μέσα και καλό θα ήταν να το επανεξετάσουν,.

Σκέφτηκε κανείς ΠΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΣ ακούγεται και διαβάζεται ο τίτλος ?

Για την ακρίβεια τόσα κέντρα αιμοδοσίας παρακαλάνε για αιμοδότες ,τόσα νοσοκομεία και εμείς θα πούμε :

"οχι κύριοι.. τράπεζα αίματος μόνο στο avclub.Περάστε !"

Σόρυ,το θεωρώ σαν να φωνάζεις τα κανάλια για να μοιράσεις δώρα στα παιδάκια τα Χριστούγεννα..

Ρε συ Δημητρη τι πειραζει ?

Καποιοι εδω μεσα πανε και δινουν αιμα σε ανωνυμους συνανθρωπους μας.
Προσωπικα αν και ειμαι αιμοδοτης πριν εναμιση χρονο που εχασα τον πατερα μου και διναμε τη μαχη εψαχνα σαν τρελλος δοτες αιμοπεταλιων και δεν εβρισκα.

Και ειναι κατι καποια στιγμη να μπορεις να δημοσιοποιεις την αναγκη σου για να βρεις βοηθεια.
Δεν ειπε κανεις οτι περιμενουμε το AVCLUB αλλα ειναι κοινωνικο θεμα που αφορα τη ζωη και οχι ευκαιριακη κινηση απενοχοποιησης.

ας πω και εγω τον πονο μου
παμε
τετοιο καιρο το 90 ξεκινησα να δινω αιμα
καταληξα σε 14 χρονια να εχω γεμισει 3 καρτες και να εχω και μια τεταρτη
σε καποια φαση λοιπον που χρειαστηκα αιμα για καποιο συναδερφο
πηγα στη βουλα να ζητησω μια φιαλη αιμα
και τους εδωσα την καρτα με την μια μοναδα
η απαντηση της νοσοκομας ηταν
με μια φιαλη θελετε και αιμα
της δινω και τις αλλες καρτες
και μου´λεει
επειδη εχετε δωσει αιμα στο κρατικο
να το παρετε απο εκει
καπου εκει και εγω σταματησα να δινω αιμα
και δεν ξαναδινω με τιποτα
απο την μια σου λενε οποτε θελεις το αιμα σου το παιρνεις
και οταν το ζηταω απλα δεν το δινουν
τελος
out and over

εγώ ξεκίνησα να δίνω αίμα εδώ και 9 χρόνια ,
δίνω 2 φορές τον χρόνο και οπότε είχα χρειαστεί για
κάποιον από την οικογένεια μου απλά το είχα.
απλά έπεσες σε περίπτωση φίλε μου
αν το εψαχνες απλά θα το είχες.

υ.γ
όταν σε κάποια επέμβαση σου λένε φέρτε μας 2 η 3 μπουκάλες αίμα
και δεν μπορείς να τις βρεις μην αγχώνεσαι δεν τρέχει τίποτα
δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα
απλά αν μπορείς να πας τις μπουκάλες έχει καλώς για να υπάρχουν

Re: Απάντηση: Τράπεζα αίματος av club

Παιδιά εγώ εννοούσα να δίνουμε σε όποιον χρειάζεται και εκτός forum.

Αυτο Κωστα οποιος θελει να το κανει το κανει ετσι κι αλλιως.

Αλλα για τετοια θεματα δεν χρειαζονται περιορισμοι και κανονες.

Δωστε και σωστε ελεγε ενα παλιο ρεφρεν.

Ναι αλλά όταν προσπάθησα να δώσω εγώ στον αδερφό μιας φίλης που έκανε επέμβαση σε νησί δευτέρα πρωί έπαιρνα τηλέφωνα απο το Σάββατο μέχρι την Κυριακή το βράδυ και ο ένας με πέταγε στον άλλον μη ξέροντας κανένας με ποιόν πρέπει να μιλήσω.

συμφωνώ με τους περισσότερους ότι άμα μπορούμε πρέπει να δίνουμε αίμα. Σίγουρα κάνουμε κάτι πολύ καλό στον συνάνθρωπο μας.
Εγώ θέλησα να δώσω πέρσι αίμα για μια επέμβαση κάποιο γνωστό μου αλλά δεν με δέχτηκαν γιατί έχω σχετικά χαμηλό αιματοκρίτη...Δεν έχω τίποτα οργανικό αλλά έχω όμως χαμηλό.... Από τότε το έχω τύψεις που δεν μπόρεσα άμεσα να βοηθήσω το γνωστό μου άτομο.....
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ..... Και μόνο η ηθική ικανοποίηση που νίωθεις, ότι με αυτή την πράξη σώζεις μια ζωή, είναι οτι καλύτερο στον αιμοδότη....

Εγώ απλώς δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα είναι αυτή η Τράπεζα Αίματος.

Αν δώσεις αίμα για κάποιον συγκεκριμένα, δε θεωρείσαι αιμοδότης (με τα όποια προνόμια συνεπάγεται αυτό). Αλλιώς, αν είσαι αιμοδότης, που σημαίνει δίνεις σε νοσοκομείο για όποιον το ζητήσει, παίρνεις κάρτα αιμοδότη. Εγώ είμαι αιμοδότης και παράλληλα όποτε έχει χρειαστεί και μπορώ (δεν έχω δώσει αίμα εθελοντικά σε κοντινή ημερομηνία) έχω δώσει και σε γνωστούς.

Αν γίνει λοιπόν αυτή η Τράπεζα, τι θα εξυπηρετήσει;

Καλημέρα φίλοι.

Επειδή και εγώ είμαι αιμοδότης ,κακώς παρεξηγήθηκα απο τον Ναθ.Απλά ανήκω και εγώ στους ΑΑ(Ανώνυμουυς Αιμοδότες,μη πάει το μυαλό σας αλλού..)

Υποστηρίζω την αιμοδοσία μανιωδώς,απλά η ένστασή μου ήταν στην "ταμπέλα" και την διαφήμηση της αιμοδοσίας/Τράπεζας αίματος..

Οπως υποστηρίζω θερμά και τις δωρεές οργάνων.Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που μπορούν να σωθούν ή να αποκτήσουν μιά ποιότητα ζωής .Κάποιοι όμως αδιαφορούν ή αρνούνται ο "δικός τους 'ανθρωπος" (που μόλις πέθανε)να γίνει ζωή για κάποιους άλλους.