Τραπεζα too good to be true

Re: Απάντηση: Τραπεζα too good to be true

Αλήθεια, δανεισμός του αφεντικού με προσωπικό δάνειο από τράπεζα; Τι πατέντα είναι αυτή; Υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι υπάλληλοι να πάρω κι εγώ;
Αμε! Ο πατερας μου πηρε προσωπικο δανειο 1 εκατομμυριο δρχ. για λογαριασμο του αστυνομου Α στο τμημα Καρυων και δεν ειδε ποτε φραγκο γιατι οπως αποδειχτηκε ηταν λαμογιο τζογαδορος.

Λευτέρη η προσφορά είναι αληθινή.Λίγο πριν καταθέσεις τα χρήματα,θα ζητήσουν να σου στείλουν αντίγραφο της βεβαίωσης εξόφλησης.Αν η επικοινωνία γίνει μέσα από το κατάστημα της τράπεζας,δεν θα αρνηθούν να στη δώσουν.

Σωκρατη αν δεν παρω βεβαιωση εξοφλησης δεν τους δινω ουτε λεφτα απο Monopoly

Τα λεφτα τα ειχα για ξυλα για τον Χειμωνα και ισως να μην μπορεσω να τα συμπληρωσω παλι και τα παιδια μου να παγωσουν του χρονου.

Παιδιά βεβαίωση εξόφλησης δεν μπορείς να ζητήσεις αν δεν καταθέσεις το ποσό που έχεις συμφωνήσει για να θεωρηθεί η οφειλή εξοφληθεισα. Πρώτα πληρώνεις, μετά υποβαλλεις το αίτημα εξοφλητικης και αφού δουν από το δικηγορικό ότι τηρησες τη συμφωνία ειδοποιούν τη διεύθυνση καθυστερήσεων της τράπεζας προκειμένου να εκδοσουν την εξοφλητικη. Το κάθε τέτοιο τμήμα της τράπεζας χρειάζεται αναλόγως τον όγκο δουλειάς καμία βδομάδα για να βγάλει το χαρτί το οποίο θα το παραλάβει ο πελάτης από το κατάστημα της αρεσκείας του.

Κοινώς τη στιγμή της πληρωμής παίρνεις μόνο το καταθετηριο και μετά περιμένεις να σε ειδοποιήσουν.

Απάντηση: Re: Τραπεζα too good to be true

Παιδιά βεβαίωση εξόφλησης δεν μπορείς να ζητήσεις αν δεν καταθέσεις το ποσό που έχεις συμφωνήσει για να θεωρηθεί η οφειλή εξοφληθεισα. Πρώτα πληρώνεις, μετά υποβαλλεις το αίτημα εξοφλητικης και αφού δουν από το δικηγορικό ότι τηρησες τη συμφωνία ειδοποιούν τη διεύθυνση καθυστερήσεων της τράπεζας προκειμένου να εκδοσουν την εξοφλητικη. Το κάθε τέτοιο τμήμα της τράπεζας χρειάζεται αναλόγως τον όγκο δουλειάς καμία βδομάδα για να βγάλει το χαρτί το οποίο θα το παραλάβει ο πελάτης από το κατάστημα της αρεσκείας του.

Κοινώς τη στιγμή της πληρωμής παίρνεις μόνο το καταθετηριο και μετά περιμένεις να σε ειδοποιήσουν.

Και με ποιον τροπο εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου παιξουν κομπινα πως θα ξερω οτι πραγματι εξοφλησα και τελος;

Στο τηλεφωνο μας ειπαν πως αν πουμε το οκ να τους πουμε σε ποια τραπεζα να στειλουν τα χαρτια και θα μας ειδοποιησει η τραπεζα για να παμε να πληρωσουμε. Τι χαρτια ειναι αυτα που θα στειλουν στην τραπεζα;

Ολα τα ειχα θα παω και μια βολτα στο Παιδων γιατι η μικρη βαραει 40αρια εδω και μια βδομαδα.

Τα λεμε αυριο καλο σας βραδυ.

Εχουμε και αποφαση της δικαιοσυνης σχετικα με τις εισπρακτικες:
Νόμιμες οι πρακτικές των εισπρακτικών εταιρειών

Ναι, ναι...έπεσα από τα σύννεφα. Η Εισαγγελία ας πάει να διώξει έναν που έχει κάνει συρματόπλεγμα 1,323452262 πόντους καθ' υπέρβαση της αδείας και ας στέλνει στο αρχείο αυτά και τα χρηματιστήρια.

https://www.youtube.com/watch?v=WpFg67Rhd00

Περαστικά για την κορούλα σου Λευτέρη.

Ευχαριστω! Στις 5 το πρωϊ φυγαμε απο το Παιδων

Μιλησα με ανθρωπο που δουλευει στην Eurobank και μου ειπε οτι το εχουν ξανακανει αυτο δηλαδη αποπληρωμη του χρεους με ενα μικρο ποσο. Και οι υπαλληλοι δεν το πιστευαν νομιζαν οτι τους δουλευει ο πελατης.

Για να δουμε τι θα δουμε σημερα που θα παρω τηλεφωνο το δικηγορικο γραφειο.

Επειδη οπως καταλαβα εχουμε δυο δικηγορους εδω ας τους ρωτησω κατι.

Εναν δικηγορο να παω να τον παρω απο την εδρα του να παμε μαζι στην τραπεζα να διαβασει αυτο που θα υπογραψουμε να δει αν ειναι οκ και δεν εχει τιποτα περιεργο και να τον παω παλι πισω ποιο ειναι ενα λογικο ποσο που θα πρεπει να του δωσω;

Η συζήτηση εξελίσσεται λίγο παράξενα...
βασικά είναι το φόρουμ πηγή άντλησης τέτοιων πληροφοριών (και μάλιστα με αξιοπιστία)?

τί ερωτήσεις είναι αυτές για το αν πρέπει να πάει ή να έρθει ο δικηγόρος ή πόσα θα πάρει ή αν θα γίνουν και εν τέλει παζάρια?

απορώ πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να θέλει να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο σοβαρό θέμα ρωτώντας ...περαστικούς αναγνώστες του φόρουμ ή έστω άγνωστούς του δικηγόρους?
Ως πολίτης δεν έχεις έναν σύμβουλο που εμπιστεύεσαι για τέτοια θέματα?

με το συμπάθειο δηλαδή αλλά νομίζω ότι ...έχει ξεφύγει κάπως το θέμα....

Επειδη οπως καταλαβα εχουμε δυο δικηγορους εδω ας τους ρωτησω κατι.

Εναν δικηγορο να παω να τον παρω απο την εδρα του να παμε μαζι στην τραπεζα να διαβασει αυτο που θα υπογραψουμε να δει αν ειναι οκ και δεν εχει τιποτα περιεργο και να τον παω παλι πισω ποιο ειναι ενα λογικο ποσο που θα πρεπει να του δωσω;

Δηλαδή Λευτέρη αν σου προτείνει το χ μέλος το ποσό των 400 ευρώ [π.χ] και ο δικηγόρος σου ζητήσει 600 ,τότε τι γίνεται ;

Ε, ναι λιγάκι... Δεν θα σου πούμε εδώ τι θα σου ζητήσει ένας δικηγόρος. Από τη στιγμή που οι απόψεις συγκλίνουν ότι δείχνει για σοβαρή πρόταση και όχι για παπατζιλίκι, καλό είναι και ο ενδιαφερόμενος να το δει αντιστοίχως σοβαρά. Δεν θα βάλουμε εδώ τη διαπραγμάτευση σε απευθείας αναμετάδοση.

Από εκεί και πέρα, σαν γενικότερο θέμα για τις μεθόδους των εισπρακτικών εταιρειών και πού θα έπρεπε να φυλάγεται κανείς, καλό είναι να υπάρχουν τα παραδείγματα.

Η συζήτηση εξελίσσεται λίγο παράξενα...
βασικά είναι το φόρουμ πηγή άντλησης τέτοιων πληροφοριών (και μάλιστα με αξιοπιστία)?

τί ερωτήσεις είναι αυτές για το αν πρέπει να πάει ή να έρθει ο δικηγόρος ή πόσα θα πάρει ή αν θα γίνουν και εν τέλει παζάρια?

απορώ πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να θέλει να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο σοβαρό θέμα ρωτώντας ...περαστικούς αναγνώστες του φόρουμ ή έστω άγνωστούς του δικηγόρους?
Ως πολίτης δεν έχεις έναν σύμβουλο που εμπιστεύεσαι για τέτοια θέματα?

με το συμπάθειο δηλαδή αλλά νομίζω ότι ...έχει ξεφύγει κάπως το θέμα....

Δεν εχω γιατι δεν μου εχει χρειαστει αλλα ψαχνω και απλα ρωταω και εδω για να παρω γνωμες χωρις να πω αυτο μου ειπαν αυτο θα κανω.

Γνωμες και εμπειριες ζηταω δεν ειπα ποιος θελει να του στειλω 700 ευρω να μου ξεκαθαρισει την υποθεση.

Δηλαδή Λευτέρη αν σου προτείνει το χ μέλος το ποσό των 400 ευρώ [π.χ] και ο δικηγόρος σου ζητήσει 600 ,τότε τι γίνεται ;

Κοιτα Πετρο τα 400 με τα 600 ειναι κοντα αλλα αν μου πουν οτι πχ ενα λογικο ποσο ειναι 50-100 ευρω και ο δικηγορος που θα παω μου πει 500-600 τοτε υπαρχει μεγαλη διαφορα και φυσικα θα ψαχτω και παραπερα.

Re: Απάντηση: Re: Τραπεζα too good to be true

Δεν εχω γιατι δεν μου εχει χρειαστει αλλα ψαχνω και απλα ρωταω και εδω για να παρω γνωμες χωρις να πω αυτο μου ειπαν αυτο θα κανω.

Γνωμες και εμπειριες ζηταω δεν ειπα ποιος θελει να του στειλω 700 ευρω να μου ξεκαθαρισει την υποθεση.

θα έλεγα ψάχνεις σε λάθος μέρος.
Πήγαινε σε ένα φορουμ δικηγόρων.