Travel Plan24

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,449
Homeless
Θελω να παω διακοπες και βρήκα αυτο το site που εχει καλες τιμες γενικότερα για αυτο που ψαχνω. Εχει ψωνίσει κανεις αλλος απο εκει ειναι αξιοπιστο?

http://www.travelplanet24.com

Έκλεισα από εκεί εισιτήρια το πλοίο :p. Την επόμενη μέρα μου τα έστειλαν, μια χαρά.

Απάντηση: Re: Travel Plan24

Μην φάμε καμια φόλα φοβάμαι και κλαίμε τα ευρω μας.

Αυτό που σου έγραψα το έχω χρησιμοποιήσει πάμπολλες φορές (και για μένα και για γνωστούς)

Re: Απάντηση: Re: Travel Plan24

Αυτό που σου έγραψα το έχω χρησιμοποιήσει πάμπολλες φορές (και για μένα και για γνωστούς)

Δυστυχώς αυτο που ψαχνω δεν το βρίσκω εκει αλλα θα το εχω στα υπόψιν-bye-

Χρησιμοποιώ κυρίως 3-4 site για αγορά εισητηρίων και 2 για ξενοδοχείο και ως τώρα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα:
- www.trabber.es / www.trabber.de / www.trabber.com / www.trabber.it / www.trabber.co.uk / www.trabber.fr
Είναι μηχανή αναζήτησης φθηνότερων αεροπορικών ναύλων (περιλαμβάνει και Low cost). Αλλάζουν λίγο οι πηγές σε κάθε χώρα, οπότε ανάλογα με τον προορισμό σας πηγαίνετε στην αντίστοιχη έκδοσή του. 9 στις 10 φορές το www.terminala.es βγάζει τις φθηνότερες τιμές. Από εκεί έχω αγοράσει ακόμη και εισιτήριο της Ολυμπιακής φθηνότερα από το site της Ολυμπιακής.
Για ξενοδοχεία χρησιμοποιώ τα 2 παρακάτω:
- www.fabutravel.com
- www.hrs.de
Το πρώτο συνήθως έχει τρομερά χαμηλές τιμές, αλλά πρέπει να προπληρώσεις το 100% της αξίας του δωματίου. Το δεύτερο έχει μεγαλύτερη ποικιλία προσφερόμενων ξενοδοχείων και μπορείς να κάνεις reservation χωρίς καμία υποχρέωση (αν δεν δώσεις πιστωτική και δεν έχεις πάει στο ξενοδοχείο μέχρι τις 6 χάνεις την κράτησή σου, αλλιώς με την πιστωτική γίνεται χρέωση της πρώτης διανυκτέρευσης και έχεις σίγουρη κράτηση). Φυσικά και σε αυτό σε μερικές πολύ καλές προσφορές μπορεί να ζητήσει το 50% ή και το 100% άμεσα από την πιστωτική σου.

Ειναι αξιοπιστοι,μην ψαχνεστε.
Ειμαι πελατης χρονια τωρα,κανενα προβλημα