Τρελάθηκε το τηλεκοντρόλ

gedo

New member
2 November 2008
46
Καλησπέρα,

Χτες ξαφνικά, προσπάθησα να κλείσω την Samsung LE40A656 και δνε έκανε τίποτα.
Τελικά παρατήρησα ότι κάποια κουμπιά δεν λειτουργούσα, όπως το enter, οn/off ,το δεξί βελάκι, όλα τα άλλα λειτουργούσαν κανονικά.
Άλλαξα μπαταρίες καθαρίσα το εμπρός μέρος, τίποτα.

Σήμερα πάλι εντελώς ξαφνικά, το κοντρόλ είναι πατημένο συνέχεια στο 3, σαν να το πατάει κάποιος συνέχεια.

Ούτε πτώση είχε ούτε έπεσε υγρό ούτε τίποτα.

Καταρχήν το κοντρόλ το καλύπτει η εγγύηση?

Να το ανοίξω θα καταφέρω κάτι?
Και πως ανοίγει?

Ευχαριστών εκ των προτέρων για την βοηθεία σας.

Υ.Γ
Ο κωδικός του τηλεκοντρόλ είναι
BN59-00706A

Δύσκολη περίπτωση. Να σου πω το γιατί:
Ο Φουρλής (όχι σωστά κατά την γνώμη μου) χαρακτηρίζει τα τηλεκοντρόλ σαν αναλώσιμο, και προσπαθεί να πει ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση. Αυτό θα προσπαθήσει να σου πει και εσένα ίσως. Υπήρξαν κρούσματα στο παρελθόν, αλλά μπορεί και να έχει βελτιωθεί η κατάσταση.

Όμως, αυτό που κανονικά ισχύει: το χειριστήριο είναι συσκευή και όχι αναλώσιμο. Υπόκειται κανονικά στην εγγύηση. Πρέπει να στο αλλάξουν/επισκευάσουν χωρίς εσύ να πληρώσεις τίποτα. Μην δεχθείς οτιδήποτε λιγότερο, και δικαιολογίες ότι είναι αναλώσιμο :blush:

Και ΜΗΝ προσπαθήσεις να το ανοίξεις. Δεν υπάρχει τίποτα μέσα που μπορείς να επισκευάσεις μόνος σου. Εκτός και αν είναι ήδη εκτός εγγύησης (π.χ. του έριξες υγρά). Αλλά και να το ανοίξεις, δεν νομίζω ότι θα φτιάξει...

Επίσης, reset μπορείς να κάνεις και βγάζοντας τις μπαταρίες μερικές ώρες...

Reset δεν έχει, τις μπαταρίες τιε έβγαλα όλο το βράδυ αλλά τίποτα...

Μου φαίνεται πολύ περίεργο, επειδή έχω και μία κορουλα 2,5 χρονών δεν αποκλείεται σε ανύποπτο χρόνο να έριξε κάποιο υγρό πάνω.

Αύριο θα πάρω την αντιπροσωπεία να δω από που θα αγοράσω καινούργιο.

Γιατί να αγοράσεις καινούργιο; Δεν το πας μήπως το αλλάξουν;
Μπορεί να μην έχει πέσει νερό, και να έχει άλλη βλάβη.
Πάντως, σε όποιο μεγάλο σούπερ μάρκετ και να πας, υπάρχουν εκατοντάδες μάρκες από τηλεχειριστήρια για όλες τις τηλεοράσεις.
Δες σε τι τιμή σου δίνουν το original από την αντιπροσωπία και αποφάσισε...