Τρελλαθήκαμε ή αυτοί θέλουν να μας τρελλάνουν?

Mπορεί βέβαια το εν λόγω μαγαζί να ήθελε να ξεστοκάρει και τις 32άρες του...

Ελα όμως που δεν ήταν μόνο σε ένα μαγαζί οι αντιδράσεις αυτές. 6 στα 6 μαγαζιά είχαν την εντύπωση ότι η τηλεόραση προοριζότανε για μαγαζί και σε καμία περίπτωση για σπίτι. Να ναι καλά το φόρουμ μας παιδιά, μόνο αυτό έχω να πω.

Ε, ναι... Στις "αλυσίδες" πάντα έχουν μεγαλύτερο στοκ στις μικρές γιατί "αυτές ζητάει ο κόσμος". Για πήγαινε σε κανένα High-Endάδικο μαγαζί να ζητήσεις 32άρα, να δεις με τι ξυνίλα θα σε κοιτάξει ο ιδιοκτήτης... :flipout:

Φίλε Πάνο, στο χώρο μας εδώ είναι αδύνατο κάποιος να σου προτείνει μικρότερη οθόνη, θα πήγαινε κόντρα στο πάθος μας για ποιο χορταστική εικόνα :popcorn: !
Παρ' όλα αυτά όμως πιστεύω ότι πάντα υπάρχει ένα όριο για το μέγεθος της οθόνης και ιδίως προς τα πάνω ανεβάζοντας τις ίντσες, γιατί προς τα κάτω είναι ποιο πολύ θέμα συμβιβασμού.
Προσωπικά στα 3-3,5μ (σε θέαση ταινιών από προβολέα μου), άσχετα από θέμα ανάλυσης, νομίζω ότι οι 80'' είναι το όριο μιας και σε μικρότερη απόσταση αισθάνομαι σαν να παρακολουθώ αγώνα τένις κυνηγώντας τους υπότιτλους απ' άκρη σε άκρη!
Για τα 3μ απόσταση στο υπνοδωμάτιο σκοπεύω να αγοράσω tv στις 46 ή 52 ίντσες. Δεν παραπονιέμαι :nounder: , αλλά εάν το επέτρεπαν τα οικονομικά σίγουρα θα έπαιρνα κάτι μεγαλύτερο ακόμη (για HD επιβάλλεται)!

Last edited:
Παρέλειψα να το αναφέρω αλλά σε ένα κατάστημα πέτυχα έναν τύπο που παρακαλούσε να του αλλάξουν τη 40άρα που είχε αγοράσει πριν 3 μέρες και να του δώσουν μικρότερη γιατί δεν μπορούσε με τίποτα να παρακολουθήσει.

Μηπως ειχε πρεσβυωπία?-bye-

εγώ είμαι της άποψης στα 3-3,5 μέτρα η 46άρα είναι ιδανική για SD/HD.

Επειδή προσωπικά με ενδιαφέρει και το σαλόνι μου να είναι λειτουργικό, ντιζαϊνάτο και ισσοροπημένο, για μένα πάνω απ'όλα, αλλά και για τους φίλους μου που καλώ, όμως συγχρόνως θα μπορώ να ευχαριστιέμαι και το FULL HD κομμάτι.

50+ θα κοιτούσα ΜΟΝΟ αν το σαλόνι μου ήταν:

υπερβολικά μινιμαλ ύφος
ή
play room/home theater αποκλειστικά
και
την τηλεόραση την έιχα κρεμασμένη στο τοίχο για να ελαχιστοποιηθεί το προφίλ της.

Αλλά αυτά είναι η άποψή μου.

3,5 μέτρα?
Χωρίς φόβο............και πολύ πάθος 50+
έτσι για να μη το μετανοιώσεις σε μια βδομάδα.

Πηγα στη Media Markt για να αγορασω την LG 47 LG7000 και ειχαν ολη
την καινουργια σειρα ετοιμοπαραδοτη.Οι 32 37 και 42 ιντσες ηταν εκει,εκτος
την 47 που επρεπε να την παραγγειλεις .Οταν ρωτησα τον υπαλληλο γιατι?
Μου απαντησε οτι ειναι μεγαλη,ναι αλλα δεν ειναι μια ακριβη τηλεοραση του
ειπα και εκεινος απλα σηκωσε τους ωμους.

Απάντηση: Re: Τρελλαθήκαμε ή αυτοί θέλουν να μας τρελλάνουν?

4_1_72.gif
4_1_72.gif

ΥΓ το καλο με αυτες τις τηλεορασεις ειναι οτι δεν παιρνουν σεμεδακι :D

Τα νεφρα μου ρε συ!!!!

Re: Απάντηση: Τρελλαθήκαμε ή αυτοί θέλουν να μας τρελλάνουν?

Καλά εδώ που τα λέμε δεν ευνοεί και η χρονική περίοδος τώρα...ποιός θα στοκάρει μεγάλα ακριβά κομμάτια σε τέτοιους καιρούς;

Άσε Τάσο χρειάστηκε να ταξιδέψω 220km για να δω από κοντα 46άρα tv. Εδώ που ζω (Ξάνθη) δεν είχε κανένας στοκαρισμένη ούτε καν για βιτρίνα οπότε αναγκαστικά κατέβηκα Θεσ/νίκη. Τουλάχιστον εκεί τις είδα όλες αλλά σε σύγκριση με άλλες φορές που επισκεύτηκα μεγάλα καταστηματα, στο a/v κομμάτι δεν πλησίαζε κανείς. Ίσως εν αναμονή των γιορτών δεν υπάρχει ενδιαφέρον αλλά σίγουρα ένα κομμάτι όπως η 47άρα της LG σε αυτή την τιμή, είναι δέλεαρ σε μια κλαταρισμένη κατά τα άλλα αγορά ηλεκτρικών.