ΤΡΕΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ DM800

Eki_13

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,208
κοντευω να τρελαθω..ειπα σημερα να αναβαθμισω το de133. εβαλα newnigma.εβαλα sifteam.και τα 2 δεν βρισκουν ουτε ενα καναλι στην αναζητηση.οσα ειναι ετοιμα απο τα settings τα βρισκει αλλα δεν τα ανοιγει. βγαζει οτι ολα ειναι fta. παω να δω αυτα που ειχα γραψει στον δισκο.δειχνει οτι παιζει αλλα δεν εχω ουτε εικονα ουτε ηχο. ο χρονος ομως προχωραει κανονικα. ενω απο το webinterface τα βλεπω κανονικα στο pc μου με vlc!!δεν εχω εικονα ουτε στα επιγεια παρολο που τα πιανει κανονικα!
ο δεκτης ειναι γνησιος. τι μπορει να συμβαινει?!!

Last edited:
κοντευω να τρελαθω..ειπα σημερα να αναβαθμισω το de133. εβαλα newnigma.εβαλα sifteam.και τα 2 δεν βρισκουν ουτε ενα καναλι στην αναζητηση.οσα ειναι ετοιμα απο τα settings τα βρισκει αλλα δεν τα ανοιγει. βγαζει οτι ολα ειναι fta. παω να δω αυτα που ειχα γραψει στον δισκο.δειχνει οτι παιζει αλλα δεν εχω ουτε εικονα ουτε ηχο. ο χρονος ομως προχωραει κανονικα. ενω απο το webinterface τα βλεπω κανονικα στο pc μου με vlc!!δεν εχω εικονα ουτε στα επιγεια παρολο που τα πιανει κανονικα!
ο δεκτης ειναι γνησιος. τι μπορει να συμβαινει?!![/QUOTE

καλημερα φιλε κανε μια προσπαθεια να τον φλασαρεις παλι και αν τα ιδια καντο με dreamup.κατι δεν θα του εκατσε καλα.

3 φορες εχω φλασαρει.! και με διαφορετικο image. με το dreamup τι διαφορα θα εχει?

λοιπον το θεμα πρεπει να ειναι καπου αλλου. εβαλα το sifteam παλι. δουλευε οκ. μετα μου εβγαλε οτι εχει να κανει update. εκανα τα update.κανει reboot.βγαζει οτι εχει παλι τα ιδια updates να κανει. και τελος. μαυρη εικόνα!

3 φορες εχω φλασαρει.! και με διαφορετικο image. με το dreamup τι διαφορα θα εχει?

Mεγαλη διαφορα καμια σχεση.αργει αλλα εγγυηση οτι θα περαστει σωστα.καντο και θα εισαι οκ.

ναι αλλα οπως ειπα το προβλημα δεν ειναι αυτο. ποτε δεν ειχα χρησιμοποιησει dreamup και δν ειχα κανενα προβλημα..κατι γινεται με τα updates που κανει.. αυτα για το dvb..

εβαλα egdnemesis 2.2 και ολα μια χαρα.
το sifteam αποδειχτηκε για κλαμματα. σε εμενα τουλαχιστον.

Είσαι σίγουρος ότι είναι γνήσιος; Το πρόβλημα που περιγράφεις μοιάζει πολύ με τα προβλήματα των νέων οδηγών σε κλώνους. Οι τελευταίοι οδηγοί που δουλεύουν σωστά σε κλώνους είναι του Δεκέμβρη.

Απάντηση: Re: ΤΡΕΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ DM800

Είσαι σίγουρος ότι είναι γνήσιος; Το πρόβλημα που περιγράφεις μοιάζει πολύ με τα προβλήματα των νέων οδηγών σε κλώνους. Οι τελευταίοι οδηγοί που δουλεύουν σωστά σε κλώνους είναι του Δεκέμβρη.

Κι εμένα ο 8000 μου έκανε νούμερα.
Τελικά για να δουλέψει με τους νέους οδηγούς, χρειάστηκε να του περάσω πρώτα ένα experimental.

1000 σιγουρος ειμαι.. τον ειχα παρει με το που ειχε ερθει απο satsonix..!

δεν μπορω να καταλαβω τι εφταιγε. τωρα δεν το πειραζω. :P

Μου φαίνεται θα περάσει καιρός μέχρι να τον ξανά αναβαθμίσω.Για δοκίμασε με firefox το newnigma σε περίπτωση που ανεβάζεις με ethernet ακόμα και δεν παίζεις με το dream up.

Αγαπητέ δεν είναι καθόλου περίεργο το τί αντιμετώπισες με τα updates του sif image...(το ίδιο πρόβλημα είχα & εγώ + το πρόβλημα του timeshift & των εγγραφών)
Δές τι απαντάνε στο επίσημο site:

http://forum.sifteam.eu/dreambox-hd-enigma2-sif-team/91600-sotware-manager-problem.html

Εγώ το πέταξα μόλις διάβασα αυτό το thread...φαίνεται ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα...

δυστηχώς μόλις είδα το μήνυμά σου-bye-...βάλε pli!

Αγαπητέ δεν είναι καθόλου περίεργο το τί αντιμετώπισες με τα updates του sif image...(το ίδιο πρόβλημα είχα & εγώ + το πρόβλημα του timeshift & των εγγραφών)
Δές τι απαντάνε στο επίσημο site:

http://forum.sifteam.eu/dreambox-hd-enigma2-sif-team/91600-sotware-manager-problem.html

Εγώ το πέταξα μόλις διάβασα αυτό το thread...φαίνεται ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα...

δυστηχώς μόλις είδα το μήνυμά σου-bye-...βάλε pli!

Το νήμα που αναφέρεις έχει να κάνει με τα προβλήματα των κλώνων με τους νέους οδηγούς. Οι κλωνοκάτοχοι διαμαρτύρονται επειδή το image αναβαθμίζει τους οδηγούς και το second stage loader και χαλάει ο κλώνος τους, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και όχι του image.

Τώρα, γιατί παρόμοια συμπεριφορά παρουσιάστηκε και στον αυθεντικό δέκτη του φίλου παραπάνω, δε μπορώ να το ξέρω.

εγω προτεινω για flash η το newnigma 3.2 η icvs me gemini plugin ειναι τα πιο σταθερα και ενημερωμενα πλεον.

Το νήμα που αναφέρεις έχει να κάνει με τα προβλήματα των κλώνων με τους νέους οδηγούς. Οι κλωνοκάτοχοι διαμαρτύρονται επειδή το image αναβαθμίζει τους οδηγούς και το second stage loader και χαλάει ο κλώνος τους, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και όχι του image.

Τώρα, γιατί παρόμοια συμπεριφορά παρουσιάστηκε και στον αυθεντικό δέκτη του φίλου παραπάνω, δε μπορώ να το ξέρω.

Πάνο & εγώ γνήσιο Dm800Hd έχω....& μάλιστα απο Satsonix.
To συγκεκριμένο πρόβλημα μου το παρουσίασε & τις τρείς φορές που φλάσαρα το δέκτη με dream up...και γενικότερα το image έχει αρκετά bugs άν το ψάξει κανείς...το pli όμως που μου είχες προτείνει...σφαίρα!.
Το μόνο μείον ότι δεν συνδιάζεται το καινούργιο skin του Ηλία:furious3:

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε multiboot,στην flash με κλειστά μάτια oozoon,δοκίμασα και experimental αλλά δεν άξιζε το ίδιο (ίσως και λίγο περισσότερο βαρύ στο boot) και όλα τα install χειροκίνητα όπως το install του barry allen μέσα από το cmd...