Τρελο tuner η κατι αλλο...

agg70s

Senior Member
7 February 2010
361
Αθηνα
Κυριοι καλημερα,θελω παρακαλω πολυ τα φωτα σας. Εχω το tuner marantz st25 στο οποιο εκανα μια (ψευτο)αναβαθμιση, συγκεκριμενα επειδη ειχε τροφοδοσια απο τον αντοιστοιχο ενισχυτη, την εκανα αυτονομη (χωρο ειχε μεσα) σε τεχνικο.
Το τρελο τωρα πριν γινει αυτο επαιζε τελεια γι αυτο και η αναβαθμιση για να το τοποθετησω στο κυριο rack, μετα την αναβαθμιση στον χωρο του τεχνικου επισεις, στον δικο μου οχι κανει παρασιτα-το (μια βραχναδα η οποια βγαινει με το mute). Επισκεψη παλι στον τεχνικο
και test στον χωρο του ολα τελεια. Τι μπορει να συμβαινει.

ΕΜΙ. Κάτι μαζεύει ευκολότερα ή νέα λούπα τής τροφοδοσίας πού υπάρχει στή θέση σου καί όχι αλλού. Βάλε κανά φίλτρο AC καί μάζεψε τά καλώδια πού πρόσθεσες, βάλε soft recovery γέφυρα.

Κατα την δικη μου αποψη εχεις θεμα διαχειρισης της γειωσης μεσα στο ιδιο το μηχανημα και προφανως καποιο θεμα στην κατασκευη του τροφοδοτικου .Το ποσο καλα , και με ποιον τροπο ειχε ""φυλαγμενο " το τροφοδοτικο ο κατασκευαστης σε σχεση με αυτο που εφιαξες μπορει να παιζει σημαντικο ρολο

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Εφόσον έγινε σε τεχνικό, παύει να έχει οποιαδήποτε σχέση με diy (do it yourself= κάντο μόνος σου).
Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε να τον ανοίξεις π.χ. και να βάλεις χέρι, έχει καλώς. Αλλά πρέπει πρώτα να ξέρεις τι έχει γίνει μέσα και να το περιγράψεις λεπτομερώς. Οι πυθίες μας τελείωσαν στο φόρουμ. Ούτε μπορούμε να ξέρουμε τι είδους καλώδια περνάνε κοντά στο ρακ σου, αν και πώς γειώνονται οι υπόλοιπες συσκευές σου, τι άλλο υπάρχει στην ίδια γραμμή
Σε κάθε άλλη περίπτωση το νήμα δεν έχει λόγο ύπαρξης και θα διαγραφεί.

Last edited:
Re: Απάντηση: Τρελο tuner η κατι αλλο...

Εφόσον έγινε σε τεχνικό, παύει να έχει οποιαδήποτε σχέση με diy (do it yourself= κάντο μόνος σου).
Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε να τον ανοίξεις π.χ. και να βάλεις χέρι, έχει καλώς. Αλλά πρέπει πρώτα να ξέρεις τι έχει γίνει μέσα και να το περιγράψεις λεπτομερώς. Οι πυθίες μας τελείωσαν στο φόρουμ. Ούτε μπορούμε να ξέρουμε τι είδους καλώδια περνάνε κοντά στο ρακ σου, αν και πώς γειώνονται οι υπόλοιπες συσκευές σου, τι άλλο υπάρχει στην ίδια γραμμή
Σε κάθε άλλη περίπτωση το νήμα δεν έχει λόγο ύπαρξης και θα διαγραφεί.

Σωστός!!!