Τρέμει η εικόνα στο DVD Sony

Crystal

New member
19 March 2007
87
Αθήνα
Χρόνια πολλά σε όλους.

Φέτος είπα να πάρω ένα HDMI DVD της Sony το DVP- NS708H.
Εχθές το εγκατέστησα και είδα μια ταινία και ένα cd με τις αγαπημένες μου φωτογραφίες.
Σήμερα όμως τα πράγματα ήταν άσχημα. Δεν μπόρεσα να δω άλλη ταινία καθότι ότι DVD και να βάζω η εικόνα πάει πέρα δώθε γρήγορα αφήνοντας αχνά χρωματικά είδωλα. Ακόμα και το χθεσινό DVD που είδα εχθές για πρώτη φορά στη συσκευή και αυτό κάνει τα ίδια σήμερα.

Το μόνο που παίζει κανονικά είναι το cd με τις φωτογραφίες, που σημαίνει πως σε στατική εικόνα δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά στα DVD γίνεται χαμός στο κούνημα. Ταυτόχρονα εμφανίζονται κάτι πράσινα τετραγωνάκια στις άκρες τις οθόνης που τρεμοπαίζουν στο ρυθμό του κουνήματος της εικόνας.:afraid:
Όταν πατάω το stop και εμφανίζεται το φόντο του player με το λογότυπο της Sony έχει και αυτό είδωλα χρωματικά παρέα με ένα άσχετο πράσινο τετραγωνίδιο στην γωνία της οθόνης.

Τί έπαθε βρε παιδιά ξαφνικά εκεί που όλα ήταν ωραία ?
Το μηχάνημα δεν πρόλαβε να παίξει ούτε δύο DVDs μόλις προχθές το αγόρασα ?

Αντιλάμβάνομαι ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό και με την πρώτη εργάσιμη ημέρα θα πάω για αλλάγή αλλά είπα να πάρω και την γνώμη σας.

Οι ρυθμίσεις του είναι όλες εντάξει, είναι το τρίτο που τοποθετώ αλλά μόνο με το δικό μου έχω πρόβλημα.

Το έχω συνδέσει με HDMI καλώδιο κατευθείαν στην HD Ready τηλεόρασή μου. Ήχο παίρνω από την Coaxial έξοδο και τον στέλνω στον Yamaha.

Πείτε μου την γνώμη σας.

Last edited: