ΤRENDS VS KINGREX

μετά από μερικούς μήνες με τον Trends..

τώρα ακούω έναν KingRex..

προσωπικά τον προτιμώ..

έχει καλύτερο χαμηλό..

υστερεί βέβαια σε ανάλυση, έναντι του Trends..

ο οποιός παίζει πιό ικανοποιητικά σε όλες τις στάθμες..

ενώ ο KingRex παίζει καλά, μόνο 11 με 2..

ΜΕΤΑ απο τις 3 ως τις 4, μπορεί να ροκάρει, αλλά όχι με πολή όρεξη..
ΜΕΤΑ ως το τέλος, θέλει αλλά ΔΕΝ μπορεί το τροφοδοτικο..
(καμμιά μπαταρία, παιδια.. :) )

όπου όμως με ικανοποιεί..

ο Trends είναι πιο audiophile ή μάλλον polite θα έλεγα..
παντώς παίζει καλά σε όλο το εύρος της στάθμης του..

αν δεν τα ακούσετε, δεν μπορώ να σας το μεταφέρω εντελώς..
βέβαια θα έχετε και άλλα συνοδά..

μακάρι να βγει ένας με τα θετικά και των δύο..

Last edited:
Στα περισσοτερα θα συμφωνησω και εγω.

Ειχα και τους δυο για αρκετο διαστημα και αυτο που μου εμεινε ειναι οτι ο trends ειναι πολυ καλος στα μεσουψηλα χανοντας στα χαμηλα.
Με ενα γουφερακι μουσικο ομως παρεα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα.

Απο την αλλη ο kingrex ειναι πιο ισορροπημενος σε ολο του το φασμα και με βαθυ χαμηλο. (συνοδεια μπαταριας)
Ειναι πιο γλυκος και ξεκουραστος απο τον trends και αφηνει τις νοτες να σβησουν σε αντιθεση με τον πιο αποτομο χαρακτηρα του τρεντς.

Αναλυτικοτητα και εντυπωσιασμος πανε προς την μερια του τρεντς.
Χαμηλο και ισορροπια πανε στην μερια του kingrex.

Re: Απάντηση: Re: ΤRENDS VS KINGREX

Οι κόντρες για την τάξη Τ αποκαλύπτουν απλά την αγάπη και την εκτίμηση που της έχουμε. Καθώς δεν υπάρχει μια μόνο πρόταση αλλά πολλές, τίποτε δεν μπορεί να μπει στο απυρόβλητο. Πόσο μάλλον, που τα ολιγόβατα Tripath παρουσιάζουν για το hifirace τεράστιο ενδιαφέρον ως η μοντέρνα εκδοχή των λαμπάτων μικρής ισχύος, αφού συνδυάζουν ρυθμό SET με μπάσο push-pull. Αν μας πειράξεις το ρυθμό του SEΤ για ακόμη περισσότερο μπάσο, όπως κάνει ο Trends, είναι σα να μας πατάς στον κάλο.

Θα συμφωνήσω με τον κύριο Κωτσή σχετικά με τα SET. Να καταθέσω και την δική μου εμπειρία αν και δεν εχω ακούσει τον kingrex.
Tον Αυγουστο φετος (2008) αγόρασα τον trends. Αν και είχε να μπεί στο σπίτι solid state ενισχυτικό απο το 1990 αποφάσισα να κάνω την εξαίρεση... Τόλμησα και τον εβαλα δίπλα στα SET 807 με τα οποία ακούω τα τελευταία 6 περίπου χρόνια, και μπορώ να πώ οτι πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Ηταν σαν να ακουγα τον πρώτο μου SET el84 με ελάχιστα πιο συντηρητικές υφές στις μεσαίες και υψηλές. Εκείνο ομως που άλλαξε κυριολεκτικά τον χαρακτήρα του ήταν οταν εκανα bypass το volume και τον οδήγησα με τον λαμπάτο προενισχυτή.... (:violent-smiley-030:) Βέβαια οι αρμονικές του solid state χαρακτήρα δεν μπορώ να πώ οτι συγκρίνονται με τις 807 (οι οποίες βέβαια δουλεύουν ως τέτροδοι). Δεν θα πώ τιποτε αλλο. Απλά εαν εχετε καποιον λαμπάτο pre τολμήστε να οδηγήσετε τον μικρό trends και θα καταλάβετε ...-bye-

κώστας σαρρής

Attachments

• trnds10-1.JPG
    trnds10-1.JPG
    57.6 KB · Views: 120