Τρι-κάναλος τελικός

Re: Τρι-καναλος τελικος?

Επειδή τα λεφτά για τον Parasound Α23 δεν έφταναν με τίποτα, είχα βρεί ενδιαφέρουσα λύστη τον Parasound Zamp Quattro. Μόλις όμως είδα την αγγελία για τον Linn...
Πήρα έναν Majik 4100 με 450. Φυσικά είναι το παλιό μοντέλο, όχι με το νέο τροφοδοτικό. Θα μπορούσα να τον αναβαθμίσω, αλλά έχει κοντά στο χιλιάρικο!

Απλα μην περιμενεις να εχει 799 οταν θα ερθει Ευρωπη, γιατι θα εχει μπει και δασμος και ΦΠΑ που στην Αμερικη δεν μπαινει σε international παραγγελιες. Εγω κοβω γυρω στα 1000 + να ειναι ο τρικαναλος και κανα 1200 + ο πεντακαναλος.

Εγω προσωπικα τον επτακαναλο θελω να παρω για να ειμαι Atmos ready!

ναι και εγω 1000 πιστευω. για ατμος δεν με βλεπω εμενα. Ισως αν ειχα dedicated HT να εβαζα στην ψευδοροφη αλλα σε κανονικο χωρο.....θα γεμισω κουτια παντου
αλλα ολο ετσι λεω και μετα ζηλευω των αλλων τα μηχανακια.

Για σένα teddy 743 το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι να βγάλεις τα ηχεία έξω από εκεί που τα έχεις στριμώξει, να τα βάλεις με τουλάχιστον 50cm απόσταση από τους πλαινούς τοίχους μπροστά από το σύνθετο, να πετάξεις στη θέση που τώρα είναι τα ηχεία ότι βρεις σε μαξιλάρι και κουβέρτα στο σπίτι, να τρέξεις την ισοστάθμιση και μετά να μας πεις σχόλια ως προς το αν σου χρειάζεται τελικός ή οχι :)
Να καθαρίσει λίγο το μπουμάρισμα που σίγουρα έχεις εκεί μέσα.

τελικα φιλε μου teddy αυτο που δεν καταλαβα ειναι αφου εισαι ταινειακιας (οπως και εγω αλλωστε)και θελεισ ενταση (οπως και εγω)γιατι πηρες το 779 680 ε+εναν τελικο βλεπω ο Emotiva XPA-3 κανει σχεδον ενα 1000 αρα συνολο 1600+ ε και δεν πηρες εναν ,λεω εγω τωρα ,yamaha RX-A2050 me 1350 e ο οποιος εχει 40% παραπανω γκαζια (20 θα ηθελες) γλυτωνεις χωρο,χρονο,ρευμα

Panoramix δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι εχεις απολυτο δικιο....αλλα....το air con που βλεπεις δεξια στην φωτογραφια το πηρα για να δροσιζομαι/ζεσταινομαι εγω... και οχι το δεξι ηχειο. Εχω βαλει τα αφρολεξ που ηρθαν στο κουτι μαζι με τα ηχεια για αυτες τις περιπτωσεις....επισης αν φερω το καθε πλαινο 50cm πιο κοντα στο center τοτε L/R και center θα γινουν ενα πραμα.....σαν να εχω soundbar και φανταζομαι οτι ουτε αυτο θα εχει τελεια αποτελεσματα.... εκτος απο τα παραπανω λογω δουλειας θελω να εχω τον χωρο μου οσο πιο ομορφο γινεται....μην με παρεξηγησεις....δεν ειμαι απ αυτους που αγοραζουν ασπρο λαπτοπ (ενο το μαυρο διπλα ειναι πιο αποδοτικο) απλα επειδη ειναι πιο ομορφο.... αλλα κουβερτες αυγοθηκες και οτι αλλο χρειαζεται απο πισω δυσκολα θα βαλω. Το ακινητο ειναι δικο μου και δεν θα μετακομισω συντομα αλλα ΑΝ ποτε μετακομισω καπου αλλου τοτε θα εχω εναν χωρο καταμαυρο και φτιαγμενο απο καποιον επαγγελματια:flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το παρακατω λινκ ειναι το ονειρο μου:bawling:

http://www.avsforum.com/forum/24-di...read-once-you-go-black-you-never-go-back.html

Αν ο χωρος σου μοιαζει πιο πολυ με αυτον του λινκ....σε παρακαλω πολυ καλεσε με σπιτι σου να δω και γω καμμια ταινια σαν ανθρωπος....και εγω κερναω οτι θες-bye-

τελικα φιλε μου teddy αυτο που δεν καταλαβα ειναι αφου εισαι ταινειακιας (οπως και εγω αλλωστε)και θελεισ ενταση (οπως και εγω)γιατι πηρες το 779 680 ε+εναν τελικο βλεπω ο Emotiva XPA-3 κανει σχεδον ενα 1000 αρα συνολο 1600+ ε και δεν πηρες εναν ,λεω εγω τωρα ,yamaha RX-A2050 me 1350 e ο οποιος εχει 40% παραπανω γκαζια (20 θα ηθελες) γλυτωνεις χωρο,χρονο,ρευμα

αμ δεν ειναι το ιδιο πραμα φιλε μου. διαβασε λιγο για τελικους και θα το δεις και συ. Αλλα τα Watt του τελικου και αλλα του receiver ακομα και αν το νουμερο ειναι το ιδιο. Ενας receiver 140 Watt και ενας καλος Τελικος 140 watt δεν ειναι το ιδιο ουτε στην ποιοτητα ουτε στην ενταση.

Ψαξε λιγο στο google "Amplifier Classes A v.s B vs A/B "κτλ

αυτο που λεει ο panoramix ομως ειναι το ΠΙΟ Σημαντικο απο ολα.....η διαρυθμιση του χωρου.

[/COLOR]αυτο που λεει ο panoramix ομως ειναι το ΠΙΟ Σημαντικο απο ολα.....η διαρυθμιση του χωρου.[/QUOTE]

συμφωνω απολυτα ,εγω εχω δωματιο ελευθερο στον πανω οροφο (μεζονετα),δεν εχω γυναικα να με ζαλιζει παραταυτα τα εχω στο σαλωνι ομως περναω πολυ χρονο στο σαλωνι και δεν λεει να τα εχω διπλα ολα

Παρε τα ολα και βαλε τα στο αλλο δωματιο και φτιαξε τον σωστα και απο την αρχη! Ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο το αποτελεσμα, και μην βαλεις τιποτα μεσα εκτος απο την καρεκλα σου και ισως ενα κρεβατι για να μην βγαινεις ποτε απο κει μεσα:music-smiley-005:

Δεν ειναι το ιδιο. Οι τελικοι ενισχυτες καταρχήν τους παίρνεις και ξενοιάζεις, δεν χρειάζεται να τους αλλάζεις καθε τόσο και δεν συγκρίνονται τα ρευματά τους σε καμια περιπτωση με ολοκληρωμένο.
Εγω πάντως δεν θα άντεχα να περιμένω! θα τσίμπαγα τον Emotiva τώρα, αλλά επισης θα έπαιρνα τον 5-καναλο. Τα μεταφορικά ειναι τα ίδια με τον XPA-3 και κοστίζει 200$ παραπάνω μόνο. Για τον κόπο που θα μπεις να κάνεις, κριμα ειναι να μην πάρεις τον 5-καναλο.

Γράψου και βάλε στο cart τον XPA-3 & ΧPA-5 και κανε checkout και προχώρα μέχρι να σου δειξει το τελικό ποσο. Ε, σε αυτο θα υπολογίζεις δασμους και ΦΠΑ. Τα βγάζει και σε ευρω!