Trident - Shunt Regulator

Re: Απάντηση: Trident - Shunt Regulator

Δέν έχει αυτό τον καιρό κανά group buy απο ότι βλέπω. Κάντε σε διάτρητη. Πανεύκολο είναι. Μπορεί να ψήσω κανά αστεράτο GB μάνατζερ στην Αμερική για ποιοτικές πλακέτες όπως θα τις προδιαγράψω εγώ σε μία στιγμή με έξτρα κόλπα κιόλας, αλλά δέν ξέρω για τώρα.

αμα κανεις καμια κινηση εδω ειμαστε.

αυτες τις μερες συναρμολογω τις πλακετες απο το group buy και μου εχουν σπασει τα νευρα.

τι τα ηθελε τα επιχρυσωματα ο κινεζος;

δεν κολανε με τιποτα:flipout:

Σιγά μην το κάνεται point to point, επενέλθετε εις την τάξην και ασφάλειαν ωρέ.

Μην έχοντας δοκιμάσει τις διαφορετικές εκδόσεις, επωφελούμενος κιόλας και την συμμετοχή του κατασκευαστή, να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει την έκδοση 1.0 (νομίζω αυτό που διαθέτει ο Oliver -dvdproject- στο Diyaudio είναι η 1.0) με την 1.2 ; O Quanghao αυτή τη στιγμή θα φτιάξει την 1.2 έκδοση. με 5 regulators
Δεν ξέρω κατά πόσο θα μείνει πιστός σ' αυτά που έχει δώσει ο Salas
http://www.diyaudio.com/forums/power-supplies/143693-simplistic-salas-low-voltage-shunt-regulator-320.html#post2361983

Παρατηρώ όμως ότι επειδή οι πλακέτες περιλαμβάνουν αρκετά regulator δεν υπάρχει χώρος για μεγαλύτερες ψύκτρες.
Μια λύση είναι και αυτό που έχει προτείνει ο Salas δηλαδή την χρήση των Hypnotized ή Mermerized εκδόσεων του B1 ως σταθεροποιητές.

Φυσικά υπάρχει και η λύση να ξεστραβωθούμε και να φτιάξουμε μια πλακέτα μόνοι μας και να την παραγγείλουμε από ένα μαγαζί από Ελλάδα ή εξωτερικό.

Α, όλα αυτά με την σύμφωνη γνώμη του κυρίου Salas.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Trident - Shunt Regulator

τι τα ηθελε τα επιχρυσωματα ο κινεζος;

δεν κολανε με τιποτα:flipout:

Τρίψε με σύρμα κατσαρόλας τα πάντ πριν κολλάς.

Απάντηση: Re: Trident - Shunt Regulator

O Quanghao αυτή τη στιγμή θα φτιάξει την 1.2 έκδοση. με 5 regulators

Αυτό το τίζερ που έδειξε πάντως δεν είναι 1.2 με την καμμία.

Re: Απάντηση: Re: Trident - Shunt Regulator

Αυτό το τίζερ που έδειξε πάντως δεν είναι 1.2 με την καμμία.

Three birds were sitting... Ούτε και αυτό του Oliver είναι. Σχηματικό, PCB design, αποχάλκωση, τρύπημα. When there is will there is a way.

το ποιο update θεωρητικό ...

αυτό που τα κάνει όλα και γυρίζει και σφυρίζει

ποιό είναι ???

μπουρδουκλωθηκα ,, διάβασα 98347390847 σελίδες ποστ και δεν ....

3200 μηνυμα, αυτο που εχει βαλει και παραπανω ο Σαββας. Προσοχη ομως εχω βαλει BF245A(εχει αλλα ποδια) αντι 2N5457 που δεν το βρισκεις ευκολα

Last edited: