Τριφύλλη - Γκλέτσος

τι λέτε βρε παιδιά

νομίζω ότι τις τσιρίδες τις, δεν τις ξεπερνάνε ούτε τα magnepan

σε λάθος κεφάλι πήγε το γιαούρτι

Το θέμα είναι οτι το έχουν ξεφτυλίσει όλοι τους....
Αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί...
Σιχάθηκα πια!!!

PETRAN said:
Το θέμα είναι οτι το έχουν ξεφτυλίσει όλοι τους....
Αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί...
Σιχάθηκα πια!!!
Συμφωνώ απολύτως, εγώ δεν εννοούσα πως η Τριφύλλη έχει δίκιο σε όσα είπε, αλλά μου άρεσε που τα έχωσε στον Γκλέτσο γιατί μου'γινε κι αυτός πολιτικό πρόσωπο. Ανάθεμα κι αν γνωρίζει από πολιτική, τουλάχιστον η Τριφύλλη ασχολείται χρόνια με την πολιτική και γνωρίζει κάτι παραπάνω. Καιρός ήταν κάποιος να τον βάλει στην θέση του τον (Γκ)λέτσο....

Ποιος βρε ασχολείται χρόνια με την πολιτική η τριφύλη;
ωραία πολιτική αντίλιψη να μην μπορείς να ισσοροπήσεις τον εαυτό σου

Απάντηση: Re: Τριφύλλη - Γκλέτσος

Vito Corleone said:
Ποιος βρε ασχολείται χρόνια με την πολιτική η τριφύλη;
ωραία πολιτική αντίλιψη να μην μπορείς να ισσοροπήσεις τον εαυτό σου
Γιατί είπα εγώ πως είναι η Τριφύλλη ιδεολόγος; την σύγκρινα σε συνάρτηση με τον Γκλέτσο.

όχι νικόλ ! δεν είπα , τον γκλέτσο τον κράζω επίσης αλλά την τριφύλλή μερικές φορές παραπάνω,

προσπαθώ να σου εξηγήσω πως δεν νοείται υστέρο στα πολιτικά δρώμενα
αυτή ζει στον κόσμο της

Πάντως όπου και να κοιτάξεις πάνω κάτω τα ίδια σκατά θα δείς...

Δεν υπάρχουν πολιτικοί εμπιστοσύνης...

Έστω ένας να πείς "αυτόν αξίζει να τον ψηφίσω!!"

Οπότε .... ΓΚΟΡΤΖΟΣ ΓΚΟΡΤΖΟΣ !!!!!!

Μα γιατι διαμαρτυρεστε επιτελους ολοι?
Δεν ξερετε οτι:
"οι λαοι κυβερνουνται απο αυτους που τους αξιζουν"?

Αφού οι μισοί πολιτικοί είναι αργόσχολοι χαραμοφάιδες που δεν ξέρουν τι έχουν απο τις κλεψιές και τις απάτες των ιδίων και των πατεράδων και θείων τους και οι άλλοι μισοί είναι πρώην αθλητές , πρώην ηθοποιοί ( και νύν με καρίερα να κατηφορίζει ) πρώην προπονητές , πρώην κτλ κτλ κτλ.

Όλοι πάνε για τη σύνταξη του βουλευτή , για το θεαθήναι , για τις Mercedes και τις γραφειάρες που πληρώνει ο μ.....ς ο εργαζόμενος ο Έλληνας .
Γι αυτό πάνε. Ποιός πάει για να καλυτερέυση τη χώρα μας και την ποιότητα ζωής μας ; Όλοι κολλημένοι σε πολιτικές παρατάξεις , σε κόμματα και σε χρώματα , που το μόνο που αντιπροσωπεύουν είναι συμφέροντα που συγκρούονται.

Ποιοί είναι όλοι αυτοί και πώς βρεθήκανε βουλευτές και υπουργοί ;
Δηλαδή πιστεύεται ότι ένας οικονομολόγος διάνοια , με 10 master και διδακτορικά θα γίνει υπουργός οικονομίας ποτέ μόνο και μόνο επειδή είναι διάνοια ;;;;

Τα λαμόγια όλα ξεκινάνε απο τις φοιτιτικές νεολαίες και συνεχίζουν στα κόμματα. Απο μικρή ψήνονται στην απατη και στην κλεψιά εις βάρος των άλλων , των " κορόιδων ".

Πόσοι θα κοιμούνται ακόμη και για πόσο καιρό......
Ευτυχώς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Μπορει να μην ειναι, αλλα μια ζωη θυμαμαι να διαμαρτυρομασται (με το δικιο μας ισως).

Ασ πουμε, ενα 80% αποχή δεν εχουμε δει.

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι νέα μόδα είναι αυτή με όλους τους ηθοποιούς να πολιτικοποιούνται.
Πρέπει κάποιος να τους εξηγήσει ότι οι πολιτικοί τελειώνουν ΑΛΛΕΣ δραματικές σχολές τελείως διαφορετικές από τις δικές τους (με master φυσικά τον G.Bush)

Εν'τέλη διαφωνώ σε αυτή την κατάχρηση της φήμης τους...

Ακου ο Γλέτζος δήμαρχος...

μου την σπάει περισσότερο η τριφύλη

σήμερα τσακώθηκα με μια υστέρα που νοικιάζω απο αυτήν ένα μαγαζί

άει στο διατανό ζωύφια όλοι τους θέλουν και δημοσιότητες οι φαντασμένοι

Απάντηση: Re: Τριφύλλη - Γκλέτσος

sfortis said:
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι νέα μόδα είναι αυτή με όλους τους ηθοποιούς να πολιτικοποιούνται.
Πρέπει κάποιος να τους εξηγήσει ότι οι πολιτικοί τελειώνουν ΑΛΛΕΣ δραματικές σχολές τελείως διαφορετικές από τις δικές τους (με master φυσικά τον G.Bush)

Εν'τέλη διαφωνώ σε αυτή την κατάχρηση της φήμης τους...

Ακου ο Γλέτζος δήμαρχος...

Εδώ έγινε ο Άρνυ κυβερνήτης της Καλιφόρνια και αν γίνουν μερικές συνταγματικές αλλαγές θα τον δούμε και πρόεδρο στους δικούς μας έχουμε πρόβλημα?
Και μην ξεχνάμε ότι οι πολιτικοί αντικατροπτρίζουν το επίπεδο του λαού που τους ψηφίζει...Αυτό είναι δημοκρατία.