TRIPATH 2020 πρώτη γέυση

Κοίτα...
Επειδή ο επόμενος θα μπεί σε κυριλέ κουτάκι και θα χρησιμοποιηθεί ότι πιο top υπάρχει σε υλικά, τότε μπορούμε να μιλάμε για High End DIY.
Συγκεκριμένα ο επόμενος θα είναι η χαρά του Internet King.
Θα χρησιμοποιηθούν RCA του κιλού στις περισσότερες εισόδους και ένα ζευγάρι WBT.
Στην έξοδο, οι μπόρνες θα είναι ότι καλύτερο βρεθεί στην αγορά.
Θέλουμε δύο ίδια CD όπου το ένα θα συνδεθεί στα RCA των 50 ευρώ / pair και το άλλο στα 3 ευρώ / pair για να κάνουμε τη τυφλή δοκιμή μας...
Αμ όχι που θα σας άφηνα!
:guitarist: Γιώργο είσαι σπίτιιιι γιατί σε παίρνω και μιλάει... Ετοιμάσου για άλλο ένα blind testάιιιι :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TRIPATH 2020 πρώτη γεύση

ρε σεις άμα το πληρώναμε το κουτάκι του 200 εψιλον extra δεν θα ήταν hiend ?
αντε να χαθήτε εγκάθετοι !!!:Banane0::ernaehrung004:
χιενδ ftiaxto mono sou :smash:

:stickyman::flipout:

ρε τσολιάδες μου σκοπός ήταν να σας πω τις πρώτες εντυπώσεις απο την χροιά του chip που όπως και να υλοποιηθεί δεν πρόκειται να αλλάξει και πολύ , :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:thrasher:

Ε, άντε ντε και μας γκάστρωσες!
Πες με τι καλώδια έπαιξες!
Ποιό είναι το σύστημα reference που χρησιμοποιείς!
Βάλε λίγο σάλτσα! Περιέγραψε τα σουτζουκάκια το κολοκάσι και τις πατάτες τις αντιναχτές που έφαγες το μεσημέρι!

Διάβασε λίγο Kessler να μάθεις πως περιγράφουν! Άπαπαπαπα...

Μπράβο Παίδες!
Βασίλη, γεια στα χεράκια σου!

Tsimisce, άσε της σάλτσες και βάλε κάνα τυροπιτάκι στο φούρνο…
Να έρθουμε να τα ακούσουμε :-)
Βαλε και κάνα ποτό, και θα στο βαθμολογήσουμε με επιείκεια.

Το Σαββάτο έχουμε δουλειά!
Μόνο που δεν νομίζω να καταφέρω και τον 2022 μέχρι τότε... Ακόμη δεν μου έχει έρθει... :(

Τον ακούσαμε τον 2020 τον ακούσαμε ψες αργά...
Καλά, ακούσαμε και άλλα πραγματάκια αλλά αυτό θα γίνει άλλο θέμα με φωτογραφίες, υποστήριξη ψυχίατρου κλπ κλπ...
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν υπάρχει όριο... στο χαβαλέ! Γιατί τέτοιο συνδυασμό ενισχυτών-ηχείων δεν έχει κάνει κανείς! :flipout:

Ο 2020 λοιπόν είναι απλά... κλάσεις ανώτερος από τον trends!
Πολύ όμορφες χροιές, φυσικά υψηλότερες εντάσεις και το κυριότερο καθόλου κουραστικός (μην τον ακούτε τον Βασίλη)!

Σε σχέση τιμής προς απόδοση είναι απλά άλλο ένα κορυφαίο μηχανηματάκι.
Σήμερα βέβαια τελείωσα με τις κολλήσεις του 2022 (ακούς Βασίλη; ), οπότε θα έχουμε και συνέχεια!

Τον ακούσαμε τον 2020 τον ακούσαμε ψες αργά...
Καλά, ακούσαμε και άλλα πραγματάκια αλλά αυτό θα γίνει άλλο θέμα με φωτογραφίες, υποστήριξη ψυχίατρου κλπ κλπ...
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν υπάρχει όριο... στο χαβαλέ! Γιατί τέτοιο συνδυασμό ενισχυτών-ηχείων δεν έχει κάνει κανείς! :flipout:

Ο 2020 λοιπόν είναι απλά... κλάσεις ανώτερος από τον trends!
Πολύ όμορφες χροιές, φυσικά υψηλότερες εντάσεις και το κυριότερο καθόλου κουραστικός (μην τον ακούτε τον Βασίλη)!

Σε σχέση τιμής προς απόδοση είναι απλά άλλο ένα κορυφαίο μηχανηματάκι.
Σήμερα βέβαια τελείωσα με τις κολλήσεις του 2022 (ακούς Βασίλη; ), οπότε θα έχουμε και συνέχεια!

2020 δεν φοραει και ο Kingrex?

Πείτε και άλλα για τις διαφορές !!!
Στο καλύτερο μας το κόψατε.

Πείτε και άλλα για τις διαφορές !!!

Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι πιο αναλυτικός γιατί τα καλώδια που συνδέσαμε τον 2020 ήταν ίσως τα χειρότερα δυνατά.
Συγκεκριμένα ήταν τελείως ακάλυπτος σε θέμα interconnect και καλώδια ηχείων.
Μόλις τον φτιάξουμε σε κουτάκι θα έχετε περισσότερα νέα. :)

Στο καλύτερο μας το κόψατε.

Άσε. Και εμείς, ζούμε ένα δράμα. Πάνω στο καλύτερο χτύπησε το κουδούνι το delivery που έφερε τα πεϊνιρλί και ξυπνήσαμε... :ADFADF1:

Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι πιο αναλυτικός γιατί τα καλώδια που συνδέσαμε τον 2020 ήταν ίσως τα χειρότερα δυνατά.
Συγκεκριμένα ήταν τελείως ακάλυπτος σε θέμα interconnect και καλώδια ηχείων.
Μόλις τον φτιάξουμε σε κουτάκι θα έχετε περισσότερα νέα. :)

Άσε. Και εμείς, ζούμε ένα δράμα. Πάνω στο καλύτερο χτύπησε το κουδούνι το delivery που έφερε τα πεϊνιρλί και ξυπνήσαμε... :ADFADF1:

:flipout:

Δεν πειράζει θα περιμένουμε.
Έιμαστε τυχεροί που κάποιος ασχολείται ετσι ωστε να ενημερωθούμε και εμείς.

:SFGSFGSF:

Τελικά φοράει ο Kingrex 2020 ή είναι η ιδέα μου?

Τελικά φοράει ο Kingrex 2020 ή είναι η ιδέα μου?

Δεν το γνωρίζω. Δεν έχω σφάξει King Rex ακόμα.
Αν και δεν νομίζω γιατί ο King Rex δεν είναι 2x25 όπως λένε τα χαρτιά του 2020.

Λοιπόν για άσε τα τερτίπια με τις 20αρες.. άκου εκεί 20-20 τεσπα από 18 και πάνω νόμιμα είναι :-) Αλλά μην ξεχνάς ότι και οι 40αρες = με δυο 20αρες.. :argue: (άσε που με δυο 20αρες έχει και πολύ μουρμούρα…)

Και πες μας, μετά από ένα ΣΚ ακροάσεις, φαντάζομαι ευλαβικές (Κυριακή πρωί με εκκλησία να φανταστώ)…
Πως το βλέπεις το 2020 τελικά?

Σου άρεσε ο ήχος με τα ATC?

Και πες μας, μετά από ένα ΣΚ ακροάσεις, φαντάζομαι ευλαβικές (Κυριακή πρωί με εκκλησία να φανταστώ)…
Πως το βλέπεις το 2020 τελικά?

Σου άρεσε ο ήχος με τα ATC?

Βασικά λόγω άλλων προβλημάτων τον άκουσα μόνο την Παρασκευή το βράδυ.
Ο ήχος του ήταν πολύ καλός με τα ATC αλλά ντάξ... Μετά βάλαμε τον Copland να ακούσουμε μουσική! :flipout:
Με τα wattάκια του πάνω στα ATC ούτε για βραδυνές ακροάσεις δεν κάνει.

"Σσσσ! Ακούς κλιπάρει!"
"Ποιό;"
"Ο tripath!"
"Τι; Τον ξεχάσαμε ανοιχτό;"

Μη ψήνεστε με τα rms watt που αναφέρονται στα tripath, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι με παραμόρφωση 3% (και βάλε). Tα αξιοποιήσιμα watt (χαμηλές παραμορφώσεις) είναι περίπου τα μισά από τα rms μέγιστα. Άλλωστε η σχέση παραμόρφωσης - ισχύος αναγράφεται σε κάθε "σοβαρή" υλοποίηση. Στα κατάλληλα ηχεία ο trends (2024) ακούγεται πιό δυναμικός απ' τον KingRex (2020).

Με τον μεγάλο Truepath (3020) ασχολείται ή πρόκειται να ασχοληθεί κανείς? Εκεί τα πράγματα μπορεί να είναι πιό ξεκάθαρα.
http://www.41hz.com/main.aspx?pageID=135

Re: Απάντηση: TRIPATH 2020 πρώτη γέυση

Με τον μεγάλο Truepath (3020) ασχολείται ή πρόκειται να ασχοληθεί κανείς? Εκεί τα πράγματα μπορεί να είναι πιό ξεκάθαρα.

Υποτίθεται ότι ο 2022 έχει 0,015% παραμόρφωση στα 50 Watt και για αυτό τον αναφέρουν ως audiophile.
Για τον truepath δεν νομίζω. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... :)

Re: Απάντηση: TRIPATH 2020 πρώτη γέυση

Μη ψήνεστε με τα rms watt που αναφέρονται στα tripath, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι με παραμόρφωση 3% (και βάλε). Tα αξιοποιήσιμα watt (χαμηλές παραμορφώσεις) είναι περίπου τα μισά από τα rms μέγιστα. Άλλωστε η σχέση παραμόρφωσης - ισχύος αναγράφεται σε κάθε "σοβαρή" υλοποίηση. Στα κατάλληλα ηχεία ο trends (2024) ακούγεται πιό δυναμικός απ' τον KingRex (2020).

τον φτιαχνη φιλος αλλα θ`αργηση.

οταν παντως τον ακουσω θα ενημερωσω καθως αυτος δεν γραφη στο forum.

εγω φτιαχνω τον hypex ucd 700 hg.

εκει ειναι παρα πολλα τα τα λεφτα αλλα αν κρινω απο τον ucd 400 hg που

εχω δοκιμαση ειναι μια απο τις καλυτερες υλοποιησεις class d.

οταν τελειωση θα ανοιξω νεο θεμα με εντυπωσεις και foto.