Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

stavrosz

Supreme Member
4 November 2007
3,014
Αθηνα
Με το τσιπακι 2020 σε τιμη τουλαχιστον αστεια... και μονο για να τον ανοιξει καποιος και να πειραματιστει αξιζει τον κοπο. Αρε η Κινα... οταν τον παραλαβω θα γραψω σχολια ... αλλα τι να γραψω απλα παρτε τον τωρα... ειδικα οσοι δεν εχουν τριπαθο καντε γρηγορα .
http://cgi.ebay.com/Lepai-TA2020-Cl...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3efae66315

Το εχω κανα 6μηνο και τωρα το εχω δωσει σε φιλο απο το φορουμ.
Ακουστικα παιζει οπως ολοι σχεδον οι τριπαθοι , αντε λιγο χειροτερα και η πλακα ειναι οτι δουλευουν κανονικα και τα εμπρος ρυθμιστικα.
Το ποτενσιομετρο βγαζει θορυβο στις αλλαγες αλλα και που εχει , καλα ειναι.
Στα λεφτα που ζηταει βεβαια δεν ειναι να το συζηταμε.

Τελικα ολο με ξεμυαλιζετε με τις ιδεες σας... :BDGBGDB55:

Λες μετα το minwatt να παρω κι ενα τετοιο για κοντρες? Για πειτε μου εσεις που ξερετε το 2024 ειναι καλυτερο απο το 2020? Εχει και καλυτερους ακροδεκτες ηχειων αντι για τα ελατηριακια του φθηνου...

Τελικα ολο με ξεμυαλιζετε με τις ιδεες σας... :BDGBGDB55:

Λες μετα το minwatt να παρω κι ενα τετοιο για κοντρες? Για πειτε μου εσεις που ξερετε το 2024 ειναι καλυτερο απο το 2020? Εχει και καλυτερους ακροδεκτες ηχειων αντι για τα ελατηριακια του φθηνου...

To 2024 στα αυτια μου ειναι αρκετα καλυτερο απο το 2020.

Φιλε μου εχω ενα ιδιο ζευγαρι ηχεια αλλα της Heineken που το εδιναν το καλοκαιρι δωρο με μια 6αδα μπυρες...:ernaehrung004:

Φιλε μου εχω ενα ιδιο ζευγαρι ηχεια αλλα της Heineken που το εδιναν το καλοκαιρι δωρο με μια 6αδα μπυρες...:ernaehrung004:

Sorry και για το off-topic αλλα τα ενσωματωμενα ηχειακια του laptop (harman/kardon :grinning-smiley-043) ακουγονταν 100 φορες καλυτερα...:flipout:

Στο θεμα μας τωρα γιατι τριπαθο δεν εχουμε... ακομα...

Διάβασα τι είναι και μου φαίνεται άκρως "επαναστατικό". Παίζει;

Κοιτα σε σχεση με αλλα "φορητα" ηχεια, παιζει καλυτερα.
Μεγαλο ρολο παιζει παντως η επιφανεια που τα βαζεις.

για μενα που εχω ακουσει τον τρεντς στο σπιτι μου,αλλα και με βαση το 2020 τριπαθο που εχω,απλα ειναι η μερα με την νυχτα υπερ του 2020.

Απάντηση: Re: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Μα και ο trends το 2020 δεν εχει...?

Οταν λες 'υπερ του 2020' εννοεις τον trends η τον αλλον?

ο δικος μου ''φοραει'' το 2020,ενω ο τρεντς το 2024 και ο δικος μου ειναι μιλια μπροστα.