Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Και από πλευράς πρακτικότητας πάντως αυτό που έχει και πιο σοβαρές μπόρνες και εισόδους φαίνεται καλή περίπτωση. Έχει όμως 2024 και ανεβαίνει σε κόστος (:BDGBGDB55:).

Για πεστε καποιο καλο προσιτο ηχειο που θα μπορουσε να οδηγησει αυτος ο ενισχυτης για πανω στο γραφειο.

Επειδη οι αποψεις παραμενουν λιγες και... διιστανται, κανεις αλλος με εμπειριες σχετικα με το ποιος τριπαθος ειναι ακουστικα καλυτερος με 2020 η 2024 ???

μπορεί κάποιον να προτείνει ενα ζεύγος φτηνών ηχείων για να ταιρίαξει με το ενισχυτή που μιλάμε?
θέλω να τα βάλω σε ένα δωμάτιο 9 τμ χωρίς απαιτήσεις φυσικά :)
πόσο καιρό λέτε να κάνει η μεταφορά του ενισχυτή?
ευχαριστώ και καλές γιορτές

μπορεί κάποιον να προτείνει ενα ζεύγος φτηνών ηχείων για να ταιρίαξει με το ενισχυτή που μιλάμε?

Θα μπεις σε καποιο ιντερνετικο καταστημα και θα αγορασεις ενα ζευγαρι FOSTEX FE 206E FULLRANGE. Θα φτιαξεις το απλο σχεδιο (βιβλιοθηκης) για αρχη και θα σου κοστισει ολο το επιχειρημα λιγοτερο απο 300 ευρω. Θα παρεις και ενα τριπαθο 2020 και ακολουθως προτεινω ενα μικρο λαμπατο (οπως αυτοι που περιγραφονται σε αναλογο thread που τρεχει παραλληλα). Και θα φτιαξεις ενα ωραιο σετ γραφειου με audiophile προσεγγιση.

Απάντηση: Re: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Klipsch Synergy B2 με 92db ευαισθησια, στα 200 ευρω

http://www.klipsch.com/na-en/products/b-2-specifications/

Τελικα απο τα 3 τσιπακια
1. TA2024
2. TA2020
3. TA2021
Ποιο ειναι καλυτερο , εστω βασει προδιαγραφων?

Τελικα απο τα 3 τσιπακια
1. TA2024
2. TA2020
3. TA2021
Ποιο ειναι καλυτερο , εστω βασει προδιαγραφων?

Τα παρηγγειλα και τα 3... θα τα συγκρινω και θα σου πω την προσωπικη μου γνωμη. Αν δω διαφορες γιατι υπαρχει και η πιθανοτητα να μου φανουν ιδια ολα.