Τριπλή σύγκριση 55αρων

Πήγα σε Κωτσόβολο/Πλαίσιο/Public στο Mall και είδα τις
Sony 55ΧΕ9005
Sony 55ΧΕ9305
Samsung 55Q7F
LG 55B7V
LG 55C7V

Τιμές ίδιες εκτός από την 55Q7 που το πλαίσιο την είχε πιο κάτω (1399 αντί 1499) και που μου είπε ότι και την 55ΧΕ9305 θα μου την αφήσει όσο ο πιο χαμηλός στο skroutz (2000->1799)

Εντυπώσεις: Δεν κατάφερα να καταλήξω. Δεν έπαιζαν και το ίδιο περιεχόμενο, δεν είχαν τηλεοπτικό σήμα για να βάλω ούτε και ιντερνετ για youtube.

Από εικαστικής πλευράς και κατασκευής η sony 9305 πρώτη και η 55Q7F τελευταία.

Από χρώματα όλες με τα demo ήταν τέλειες (συγκρίνω και με την δική μου sony 9ετίας βέβαια).

Το μενού της sony δεν μου άρεσε (βασικά δεν είχε την ευκολία του air mouse της LG). Δεν ήταν αργό πάντως (αν και μου έσπασε τα νεύρα γιατί ήταν σε demo mode και με πετούσε συνέχεια έξω).

Πρέπει να αποφασίσω *%^&$#(#@

Με προβληματίζει που λενε για τις oled κιτρινες περιοχες/γραμμες και το burn-in.

Γενικά είμαι της sony, αλλά είναι απλησίαστες οι OLED της, και αφού τα πανελ είναι της LG θα έχουν λογικά τα ίδια θέματα.

τα ιδια ελεγαν και για τις plasma κάποτε και τι εγινε .τον άλλο μηνα κλείνω 10 χρονια με plasma και κανένα πρόβλημα. Εντωμεταξύ έχω ευχαριστηθεί 10 χρονια ποιοτική εικόνα.

Τελικά πάω προς την Sony 55ΧΕ9305. Οπότε περιμένω κάποια προσφορά.

Δεν βλέπω πάντως εδω μέσα κάποιο thread για αυτή.

εάν έχεις την δυνατότητα να πας σε oled κάντο!!Δεν συγκρίνεται με καμία lcd! Απολαμβάνω την Ε7 από τον Ιούνιο.. τρομερή στα πάντα! Τώρα για το burn in λίγο προσοχή θέλει,όχι υπερβολές!Παιζω σχεδόν καθημερινά αρκετές ώρες Xbox X και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα..Απλα μην ξεχνιέσαι και αφήνεις αρκετές ώρες στατικές εικόνες..

Συμφωνώ και εγώ, για 55αρα μόνο σε oled, αν πας για 65 επειδή ξεφεύγει η τιμή σε oled κοιτάς για lcd.

Σ ευχαριστώ, επειδή το ψάχνω και εγώ τελευταία, σε ποια απόσταση είσαι από την tv;

Στα 3μ. Κανονικα θελει 65 αλλα ειναι πολλα τα λεφτα αρη...

Οταν παμε σε 8κ.....

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk