Τρίτο πρόγραμμα. Ξανά στον αέρα.

mr.Vox

AVClub Addicted Member
4 April 2008
1,323
Πως σας φαίνεται το νέο πρόγραμμα του «Τρίτου προγράμματος»; Από ποιότητα ήχου τι λέει; Στην Καλαμάτα εντυπωσιάστηκα στους 89,3 με έναν παλιό δέκτη Pioneer που διαθέτω . Εδώ στην Αθήνα στους 95,6 με έναν κινέζικο FAITH ο οποίος ο ίδιος κυκλοφορεί σε διάφορες μάρκες ακούγεται καλύτερα από πριν.

Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λήψει. Πραγματικά ξεκουράζει η ακρόαση του.

:a0210:

Η ποιότητα των εκπομπών είναι πολύ καλή όπως και παλιά. Ο ήχος του δεν είναι και τόσο καλός (Αθήνα), ίσως και λίγο χειρότερος από παλιά, αλλά μπρος στις παραγωγές του αυτό δεν είναι τίποτα, το αντέχουμε.

δύσκολο να αποχωρίζεσαι κατι ποιοτικό

μου είχε λείψει, οπότε η βελόνα είναι συνεχώς κολλημένη εκεί εκτός αν υπάρχουν "εξωτερικοί" παράγοντες

Πραγματικά ο καλός θεούλης μας λυπήθηκε. του είχα κρατήσει τη συχνότητα στο δέκτη μου. Ουφφφ επιτέλους!!!

Η ποιότητα μου φαίνεται ΟΚ

Last edited:
Μόλις είδα ότι άνοιξε κι εδώ στα Χανιά στους 104 MHz μονοφωνικά (όπως πάντα τα κρατικά εδώ).

Στο καινούριο μου σπίτι δεν μπήκα καν στον κόπο να σηκώσω κεραία. Τώρα πια επιβάλεται!

Μας έχουν μπερδέψει με τη ΔΡ και τη παλιά ΕΡΑ! Τελικά στους 104 δεν εκπέμπει το Τρίτο της ΔΡ, αλλά άνοιξε μία ακόμα συχνότητα (έκπεμπε και παλιότερα, πριν κλείσει η ΕΡΤ) με το πρόγραμμα της "πειρατικής" ΕΡΑ (τρίτο, ερα σπορ). Το ίδιο πρόγραμμα μεταδίδεται εδώ και μήνες από τους 100.6 MHz και τους 1512 KHz εδώ...

Η ποιότητα στην Αθήνα είναι αρκετά καλή. Επιτέλους αξιιοποιούνται και οι αναλογικοί δέκτες μας !

Απάντηση: Re: Τρίτο πρόγραμμα. Ξανά στον αέρα.

Στη Θεσσαλονίκη εκπέμπει στην παλιά συχνότητα; 95,8 αν θυμάμαι.

Ξέρει κανείς;

Στέργιο ποτέ δέν εξέπεμπε εκεί ,ο 95.8 ήταν τοπικός σταθμός [ότι καλύτερο υπήρχε στά fm τής πόλης] καί ανάμεσα στούς καλύτερους σ όλη τή χώρα
Το Γ Πρόγραμμα εκπέμπει στούς 92.0 ,αλλά καί στούς 90.0 [οπου εξέπεμπε τό Β Πρόγραμμα] .Η εκπομπή στούς 90.0 είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ γιατί εκπέμπει μόνο στό αριστερο κανάλι....

Και στα ψηφιακα ραδιοφωνα, μεσω DVB-T ως n3 και Ν-3 στην Αθηνα τουλαχιστον. Η ψηφιακη μετάδοση, στα χαμηλά περάσματα τουλάχιστον έχει το καλό να μην ακούγονται διάφορα "βρασίματα" που έχει η αναλογική αν το σήμα δεν είναι τέλειο..