Τρίξιμο στα ηχεία μόνο το βράδυ;;;

παιδια, λοιπον, τα dimmers νομιζω ειναι ασχετα... ειτε σβηστα, ειτε αναμμενα, ειτε σε αλλη μπριζα τα ηχεια τα ιδια.. οσο αφορα τη γειωση.. αφου συνδεονται στο πολυμπριζο που εχει αυτο γειωση, δεν κανει την ιδια δουλειια;; τα ηχεια παρειπτοντως ειναι με απλο σουκο χωρις γειωση..

Αν έχεις τριφασικό πίνακα (μειωμένη νυχτερινή κατανάλωση), το βράδυ γύρω στις 11 τα ρελέ αρχίζουν να "χορεύουν", με αποτέλεσμα πολλά παράσιτα!!!!
Η μόνη λύση είναι καινούργια ρελέ, ή κλείσιμο του τριαφασικού!

Εμενα μου ακουγεται σαν κορεσμος στον πηρηνα καποιου μετασχηματιστη η απο DC στο δικτυο η γενικα απο μεγαλη παραμορφωση στο δικτυο.
Βαλε αν μπορεις ενα UPS η κατι αντιστοιχο και δεν αν θα καθαρισει.

Μάλλον σου κάνει βρόγχο γείωσης από το PC για να το δοκιμάσεις και δεδομένου ότι δεν έχει πρόβλημα η κάρτα ήχου σου (με άλλα ηχεία )βάλε ένα αντιπαρασιτικό βαρελάκι RCA και αν εξαφανιστεί ο θόρυβος κόβε τις γείωσης σου μεχρι να βρεις το πρόβλημα .
Δεν είναι σε καμιά περίπτωση από καλώδια ηχείων.
Μετέφερε το θέμα στην DIY κατηγορία να το δούμε περισσότεροι .
Πριν κανείς οτιδήποτε βγάλε από πάνω όλα τα άχρηστα .άσε δηλαδή μόνο ηχεία και PC αν δεν κάνει κιχ βάζε ένα ένα .κάτι μου λέει ότι θα το κάνει με την τηλεόραση και ο βρόγχος θα είναι στον ενισχυτή της κεραίας πχ δηλαδή στο τελευταίο πράγμα που θα πάει το μυαλό σου ….τα έχει πει ο Χαρδαβελας αλλά δεν τον ακούτε ρεεεεεε….

λοιποοοοον, εχουμε και λεμε...

καταρχην πολυ ενδιαφερουσα η αντικατασταση (!!) απο τη logitech σε περιπτωση των "popping sounds"...εμενα ομως μαλλον κανουν "humming or buzzing sounds"...ANYWAY..

kontr...δε μπορω να το ελεγξω με κανενα τροπο γιατι απλα ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Οποτε τι να βγαλω και τι να βαλω... αφου αυτη τη στιγμη που ειναι ολα επανω δεν το κανει...τι να πω...

..και με τα dimmers επαιζα σημερα.. ανοιχτα, μισοκλειστα, κλειστα, τιποτα.. ολα δουλευανε ρολοι...

...μονο καποια στιγμη για περιπου 20 δευτερα το εκανε σημερα ενω χτες καθολου (αρα αφου τα εκανε, τσαμπα και η μονωση των γειωσεων - δεν εφταιγε αυτο), τα dimmers δε νομιζω να φταινε...

...τεσπα, τωρα εχω αλλο προβλημα ασχετο, το acer aspire one μου δεν αναγνωριζει τη σωσtη αναλυση της dell μου (1680x1050) και σπαζομαι και μ'εκεινο.. και δουλευω και πρωι-νυχτα αυριο...η μαλλον καλυτερα σημερα, Κυριακή... ΟΥΦ

...μην το γελάτε καθόλου.. μ'εχουν βάλει στο μάτι...

...ωραιο παιδι βλέπετε, φρεσκος μονιμος δημοσιος υπάλληλος, δε χρωστάω πουθενά, μόλις έφτιαξα το χώρο μου κι έχω ωραία γκόμενα... ΛΟΛ

με τοσο ματι πως να κρυφτώ! μα δε γινεται και τιποτα σωστά... νερό να πάω να πιω εμποδια θα συναντησω...! τι εβαλα ταπετσαρια κι επεσε, τι βουλωσε το σιφωνι και πλυμμηρησα... τι να πω, ελπιζω στα καλυτερα :Ρ

και μεσα σε όλα αυτά. τοσο καιρό τρέχω με βλακείες, τι επιστρατιλικια, τι δουλειες απο δω κι απο κει, τι δουλειες με το σπιτι.. και καθομαι να δω μια κωλοταινια κι αρχισουν να τριζουν τα ηχεια... ΕΛΕΟΣ

μην αγχώνεσαι και εγώ μια από τα ίδια.

Στη δουλειά με φωνάζουν το 10 το καλό !!

και δεν είναι επειδή παίζουμε ποδόσφαιρο.... :flipout:

Τουλάχιστον παρηγορήσου ότι δεν είσαι ο μόνος.
Άσε που οταν πανε χάλια τα πράγματα καταβάθος χαίρομαι γιατί είναι καλό.
Αν πηγαίναν όλα καλά θα άρχιζα να ανησυχώ...... :BDGBGDB55:

Χμ.. Του κολλητού μου έπεφτε η DSL εδώ και 1-2 εβδομάδες κάθε μέρα κατά τις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 2:00 το βράδυ..

Τι λέτε ότι έφταιγε;

Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου που είχε απλώσει!
Μόλις τα άναβε η μάνα του, πάρτη κάτω την DSL..

Τη στιγμή που έχεις αποκλείσει τους βρόγχους γείωσης, για ηλεκτρική παρεμβολή / παράσιτο μου κάνει το πρόβλημά σου.

Εγώ θα ξαναπώ κάτι... "περίεργο"!
Όταν το ξανακάνει, δοκίμασε σύντομα να κλείσεις τελείως την τροφοδοσία του... ψυγείου σου. Αν έχεις και κλιματιστικό ανοιχτό, κλείστο κι αυτό επιτόπου. Είναι οι συσκευές που χρησιμοποιούν μοτέρ που έχουν μια πιθανότητα να επηρεάζουν. Θα μου πεις και πάλι "γιατί βράδυ μόνο;". Δεν μπορώ να γνωρίζω αλλά υπάρχει μια "τραβηγμένη" εξήγηση και γι αυτό. Δοκίμασέ το πάντως και δες. Δεν είναι και δύσκολο.

Tip: Για να μην πεδευτείς πολύ, άσε μόνο σηκωμένη την ασφάλεια που παίρνουν τα ηχεία και οι AV συσκεύες σου.

Όλες τις άλλες ρίξτες. Δες αν το κάνει τις ίδιες ώρες. Αν όχι σήκωνε μια μια ασφάλεια και κάνε έλεγχο.

Τώρα αν στο κάνει και με την μια ασφάλεια βγάζει από τις πρίζες συσκευές.
Άλλαξε πολύπριζα και δες.

Σίγουρα θα το βρεις......