Τροφοδοτικα

18 June 2006
850
Πειραιας
Πωλουνται τα παρακατω τροφοδοτικα. Ολα ειναι ολοκαινουργια στις συσκευασιες τους αλλα δεν εχουν εγγυηση. Το μονο που εγγυωμαι ειναι οτι οταν θα τα παραλαβετε θα λειτουργουν αψογα.

Corsair TX650W. Πληροφοριες:

http://www.corsair.com/products/tx.aspx

Τιμη 90 ευρω.

-----

Sirtec (High Power) Rocksolid 1200W. Πληροφοριες:

http://www.sirtec.com/?id=rocksolid1200

Τιμη 140 ευρω.

----

Silverstone Decathlon 1200W. Πληροφοριες:

http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=da1200&area=

Τιμη 180 ευρω.

----

Ευχαριστω.

Γιατι δεν εχουν εγγυηση ??

Εχει ληξει ??

Για τον ακριβως αντιθετο λογο. Ειναι δειγματα εργοστασιου, ειναι πιθανο να μην υπαρχουν καν στην αγορα ακομα. Θα ηταν καπως τεχνικα αδυνατον να ληξει 3-ετης εγγυηση ενος πραγματος που τωρα αρχισε να κυκλοφορει.

Last edited:
μα γι 'αυτο ρωτησα κι εγω. Φαινονται καινουργια μοντελα.

Απο που τα προμηθευεσαι?

Εχω τις φιλιες μου...αν και η ερωτηση δεν αφορα σε καμια περιπτωση την αγγελια νομιζω. Οπως και να εχει η περιγραφη μου πιστευω ειναι αρκετα ακριβης. Ειναι καινουργια και δεν εχουν εγγυηση, γι'αυτο και οι τιμες ειναι πολυ χαμηλοτερες απο της αγορας.

Εχω τις φιλιες μου...αν και η ερωτηση δεν αφορα σε καμια περιπτωση την αγγελια νομιζω. Οπως και να εχει η περιγραφη μου πιστευω ειναι αρκετα ακριβης. Ειναι καινουργια και δεν εχουν εγγυηση, γι'αυτο και οι τιμες ειναι πολυ χαμηλοτερες απο της αγορας.

Σε ρωτω γιατι ακριβως ειναι καινουργια μοντελα.
Αν δεν εχουν εγγυηση θα μπορουσαν να ειναι ακομα και κλεμμενα ( στην χειροτερη περιπτωση) και να μπλεξουμε αν παμε για σερβις στην εταιρεια.
( εννοω οτι ακομα κι εσυ ισως να μην εισαι απολυτα σιγουρος για την προελευση )
Εχει πολυ μεγαλη σχεση με την αγγελια η αποσαφηνιση της προελευσης....

Για αυτο και σε ρωτω πριν προχωρησουμε σε αγορα.

Σε ρωτω γιατι ακριβως ειναι καινουργια μοντελα.
Αν δεν εχουν εγγυηση θα μπορουσαν να ειναι ακομα και κλεμμενα ( στην χειροτερη περιπτωση) και να μπλεξουμε αν παμε για σερβις στην εταιρεια.
( εννοω οτι ακομα κι εσυ ισως να μην εισαι απολυτα σιγουρος για την προελευση )
Εχει πολυ μεγαλη σχεση με την αγγελια η αποσαφηνιση της προελευσης....

Για αυτο και σε ρωτω πριν προχωρησουμε σε αγορα.

Κοιτα να δεις, αν το σκεφτεις ετσι μπορει να πηγα και Αγγλια-Ολλανδια-Γερμανια αντιστοιχα, να μπουκαρα στα εργοστασια και να πηρα μερικα κομματια. Αλλα απο τοτε που ακριβηνε η βενζινη δεν συμφερει η διαδρομη.

Δεν εχουν εγγυηση οποτε για σερβις ετσι και αλλιως δεν θα πηγαιναν ποτε. Βαζω εκατονταδες πραγματα σε αγγελιες το οποιο με ενα απλο search το διαπιστωνεις, γνωριζω παντα την προελευση τους και ειναι παντα direct απο τον κατασκευαστη και νομιμοτατη. Το να εβαζα αγγελια κλεμμενα πρωτοτυπα στο internet δεν θα ηταν και οτι πιο εξυπνο. Τουλαχιστον 5 χρονια τωρα καποιος θα ειχε ασχοληθει να με συλλαβει.

Το να μην εχει εγγυηση μια συσκευη δεν σημαινει οτι αμα χαλασει η εχει ενα προβλημα δεν το πας στο σερβις.

Το πας και το πληρωνεις.
Αν ειναι νομιμα και εισαι σιγουρος οκ.
Αλλα κι ενα παραστατικο εστω και δελτιο αποστολης προς εσενα η οποιον στο εδωσε για να ειμαστε κι εμεις νομιμοι θα μπορουσε να υπαρχει.

Το να μην εχει εγγυηση μια συσκευη δεν σημαινει οτι αμα χαλασει η εχει ενα προβλημα δεν το πας στο σερβις.

Το πας και το πληρωνεις.
Αν ειναι νομιμα και εισαι σιγουρος οκ.
Αλλα κι ενα παραστατικο εστω και δελτιο αποστολης προς εσενα η οποιον στο εδωσε για να ειμαστε κι εμεις νομιμοι θα μπορουσε να υπαρχει.

Δεν υφισταται σερβις σε μικροηλεκτρονικα υπολογιστων χωρις αποδειξη αγορας, απλως δεν γινεται δεκτη. Επισης καμια εταιρια μικροηλεκτρονικων δεν εχει τμημα επισκευων, δεν εχει ουτε νοημα ουτε τους συμφερει, μονο αντικατασταση κανουν. Οπως δεν συμφερει και τον αγοραστη να στειλει ενα τροφοδοτικο στην Χ χωρα που βρισκεται η εταιρια την στιγμη που μονο τα μεταφορικα θα ξεπερνουν την αξια του τροφοδοτικου. Ενδεικτικα για να παει το Corsair Αγγλια με DHL θελει 68,75 λιρες Αγγλιας απο εκει εδω (ακριβως μια και εχω το δελτιο αποστολης) και περιπου αλλες τοσες απο εδω εκει. Συνολο πανω κατω 220 ευρω μονο μεταφορικα.

Δεν χρειαζεται κανενα δελτιο αποστολης για να εισαι νομιμος. Νομιμο ειναι οτιδηποτε δεν κρινεται παρανομη η κατοχη του στην ελευθερη αγορα. Αυτο ελειπε οταν αγοραζει καποιος κατι και πεταει την αποδειξη να γινεται αυτοματως παρανομο, θα μπαινανε μεσα στα σπιτια μας και θα μας κατασχεαν ακομα και τις οδοντογλυφιδες, μην σου πω και την εξωπορτα. Και κλεμμενα να ηταν σε εμενα που τα πουλαω μονο μπορουν να ασκησουν διωξη, ποτε στον αγοραστη.

Δελτιο αποστολης υπαρχει το οποιο φυσικα και δεν θα δωσω σε 3ους αφου εχει ολα τα στοιχεια των πηγων μου πανω.

Τα λοιπα αν ενδιαφερεται καποιος σε PΜ, δεν θα ηθελα να κανουμε την αγγελια χωρο συζητησης με ανουσια πραγματα. Ειναι κουραστικο για ολους.

Last edited: