ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ DREAMBOX 7025

mxxxs

New member
21 October 2009
2
Μολις παραλαβα ενα καινουργιο τροφοδοτικο για τον 7025, αλλα δεν ειναι το ιδιο με το παλιο. Εκτος τις οπτικες διαφορες και την διαφορα στο μεγεθος, η φυσα που κουμπωνει πανω στην πλακετα ειναι πιο μικρη κατα 2 καλωδια (12 απο 14 που ειχε το παλιο τροφοδοτικο) και δεν υπαρχει καθολου τροφοδοσια για σκληρο δισκο.
Επισης δεν ταιριαζουν οι τρυπες για τις βιδες και, ο διακοπτης on off ειναι με καλωδιο και οχι πανω στην πλακετα οπως και το καλωδιο του ρευματος.

Μπορει καποιος που εχει αλλαξει ηδη τροφοδοτικο να μου πει αν ειναι και το δικο του ετσι?
Το τροφοδοτικο το πηρα απο καποιον που ειναι αντιπροσωπος Dreambox, αλλα δεν μπορω να επικοινωνησω μαζι του για να δω αν εκανε λαθος και μου εστειλε τροφοδοτικο για αλλο dεκτη.
Ωστοσο μενω εκτος Ελλαδος και καταλαβαινετε οτι εχω μεινει χωρις τηλεοραση μερικες μερες.

Ευχαριστω

Κοίτα, προφανώς αλλάζοντας την έκδοση του DM7025 σε DM7025+ (plus), η Dream Multimedia έκανε αλλαγές στο τροφοδοτικό. Μάλλον αυτό συμβαίνει.
Καλύτερα όμως να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που το αγόρασες και να ζητήσεις διευκρινήσεις.

Τελικα, καταφερα να εποικοινωνησω με το καταστημα που μου το εστειλε, εστειλαν κατα λαθος για 7020.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Ωραία. Κάποια στιγμή ενημέρωσε πως πήγε η εγκατάσταση του νέου τροφοδοτικού και αν είναι εύκολη υπόθεση..

Μολις παραλαβα ενα καινουργιο τροφοδοτικο για τον 7025, αλλα δεν ειναι το ιδιο με το παλιο. Εκτος τις οπτικες διαφορες και την διαφορα στο μεγεθος, η φυσα που κουμπωνει πανω στην πλακετα ειναι πιο μικρη κατα 2 καλωδια (12 απο 14 που ειχε το παλιο τροφοδοτικο) και δεν υπαρχει καθολου τροφοδοσια για σκληρο δισκο.
Επισης δεν ταιριαζουν οι τρυπες για τις βιδες και, ο διακοπτης on off ειναι με καλωδιο και οχι πανω στην πλακετα οπως και το καλωδιο του ρευματος.

Μπορει καποιος που εχει αλλαξει ηδη τροφοδοτικο να μου πει αν ειναι και το δικο του ετσι?
Το τροφοδοτικο το πηρα απο καποιον που ειναι αντιπροσωπος Dreambox, αλλα δεν μπορω να επικοινωνησω μαζι του για να δω αν εκανε λαθος και μου εστειλε τροφοδοτικο για αλλο dεκτη.
Ωστοσο μενω εκτος Ελλαδος και καταλαβαινετε οτι εχω μεινει χωρις τηλεοραση μερικες μερες.

Ευχαριστω

Χαιρετώ. Εγώ πάντως φίλε μου που έχω τον 7020 το τροφοδοτικό του έχει μια φίσα με μονή σειρά 14 καλωδίων και φίσα για σκληρό δίσκο (επάνω στο τροφοδοτικό.) Μήπως ήταν από άλλον δέκτη.? ίσως από τον 7000... Αυτό το αναφέρω πληροφοριακά αφού το θέμα είναι ο 7025. :grandpa:
Α.! Και ο διακόπτης on off ειναι πάνω στην πλακετα όπως και η φίσα του ρεύματος για το καλώδιο που κουμπώνει και πάει στο ρεύμα.

Γεια χαρά, χαιρετώ σας.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ DREAMBOX 7025

Ωραία. Κάποια στιγμή ενημέρωσε πως πήγε η εγκατάσταση του νέου τροφοδοτικού και αν είναι εύκολη υπόθεση..

Απ´ότι φαίνεται ο φίλος πήρε η δεν πήρε τις πληροφορίες που ήθελε και μας εγκατέλειψε.