Τροφοδοτικό γενικής χρήσης με TPS7A4501 / TL1963A

Και κατι αλλο... Βλεπω πχ 5V : R101 = 383R, R102 = 1.2K .. θα παρουμε 5v υπό φορτιο η στον αερα? Αν στον αερα, πως θα υπολογισουμε υπο φορτιο?

Πέρασαν οι γιορτές, ακόμα δεν έχω παραγγείλει, οπότε updated λίστα με τους επιβεβαιωμένους και τους καινούργιους για να το κλείνουμε:

SpyNet 5
saganakis 5
sokmav 6
Στέλιος Περγιουδάκης 1
takis 10
Tsakalos! 5
Theodosis O. 2
Dimdim 2

Σύνολο: 36

Εκκρεμεί επιβεβαίωση από τον argqsys για 8 κομμάτια. Αν δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον δεν υπάρχει πρόβλημα, αλίμονο, απλά πείτε το για να μην περισσέψουν πλακέτες ή μείνει κανείς παραπονεμένος.

Συγνώμη για την καθυστέρηση!! Ισχύει κανονικά η παραγγελία των 8.

Τα τσιπακια τα βρίσκουμε ευκοκα Ελλαδα? Η εξωτερικο μονο?

Δεν έχω ψάξει ιδιαίτερα Ελλάδα.. Αλλά θα μου φανεί παράξενο αν μπορούν να βρεθούν εύκολα. Δεν τα λες ακριβώς "κοινά" τσιπάκια.

Και κατι αλλο... Βλεπω πχ 5V : R101 = 383R, R102 = 1.2K .. θα παρουμε 5v υπό φορτιο η στον αερα? Αν στον αερα, πως θα υπολογισουμε υπο φορτιο?

Σταθεροποιημένο τροφοδοτικό φτιάχνουμε, οπότε ίδια τάση θα δίνει είτε είναι υπό φορτίο (αρκεί το φορτίο να είναι εντός προδιαγραφών πάντα..) είτε στον αέρα.

Δημήτρη κοιτά μήπως συμφέρει να μην τις παραγγείλεις όλες μαζί ώστε κάθε παρτίδα να μην ξεπερνάει τα 22 για το τελωνείο.

Σπύρο θα αυξηθούν τα μεταφορικά έτσι αρκετά...μάλλον συμφέρει όλες μαζί και να πληρωθεί μία φορά το τελωνείο.