Να σε καλα φιλε. Αυτος ειναι και ο σκοπος του φορουμ, να βοηθαμε να βοηθιόμαστε.:ADFADF1:
Ψάχνοντας κατέληξα στο Corsair 750W TX Series. Σε διαστάσεις είναι ελάχιστα πιο μεγάλο από το δικό σου οπότε θα χωρέσει χωρίς προβλήματα.:idea:
Πιστευω οτι τα Corsair τροφοδοτικα ειναι παρα πολυ καλη αγορα. Πολυ αξιοπιστα και αθορυβα. Στην ουσια χωρις να ειμαι σιγουρος εαν ισχυει για ολα τα μοντελα τους τα τροφοτικα ειναι κατασκευης Seasonic και απλα εχουνε το branding της Corsair. Σιγουρα εχουνε βγει πολλα και διαφορα μοντελα απο τοτε που το πηρα, ειδικα καποια καλα που εχουνε και μερικο passive cooling απο την Zalman αλλα εγω οταν το ειχα εψαχνα ειχε παρει πολυ καλο review απο το silentpcreview.com
εδω και το προτιμησα. Εχω ενα κολλημα με τον θορυβο και μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι η επιλογη μου με εχει δικαιωσει καθοτι το τροφοδοτικο ειναι πραγματικα σχεδον αθορυβο. Εγω στην αποσταση μου καθομαι δλδ στα 3.7 μετρα δεν το ακουω ουτε καν την νυχτα. Μην σου πω οτι πολλες φορες κοιταω μπροστα το μπλε φωτακι στο κουτι γιατι μπερδευομαι εαν ειναι ανοιχτο η οχι το PC..
Περαν αυτου θα σου προτεινω 2 ακομα αγορες οι οποιες μου εχουνε προσφερει και πολυ καλη αποδοση στο συγκεκριμενο κουτι αλλα και ενα πολυ αθορυβο HTPC στο συνολο του. Τα μαμισια πισω 80αρια φαν της Zalman τα αλλαξα και εβαλα 2 απο αυτα
εδω τα Fan SilenX iXtrema 80 mm. Επισης για CPU φαν εφοσον δεν μου χωραγε υδροψυξη στο κουτι πηγα στο
Zalman 9500 LED. Περιττο να σου πω οτι με αυτο το setup παρολο που εχω βαλει αντισταση στο φαν της cpu και δουλευει σε μειωμενες στροφες και τον quadcore μου τον 6600 να δουλευει στα 3.2-3.6 η θερμοκρασια της cpu δεν εχει παει ποτε πανω απο 50C.. Εχει τρομερο airflow το κουτι.
Είδα ότι έχεις από κάτω το Dream. Τα χρησιμοποιθείς μαζί? Εγώ σκέφτομαι να βάλω κάρτα για τις δορυφορικές λήψεις μέσα στο κουτί και το dream να κρατήσω για την άλλη τηλεόραση με card sharing. Τι λες?
Ναι το χρησιμοποιω με την Skystar HD που εχω μεσα στο HTPC..:antlers:
Παρεπιπτοντως, εφοσον σου αρεσουνε τα παιχνιδια θα σου ελεγα να κανεις κρατη λιγο με το SLi διοτι βγαζει η Nvidia καινουργια καρτα με ενσωματωμενο SLi που λεγεται 9800X2 και θα ειναι 30% πιο γρηγορη και απο την 8800Ultra και θα εχει 1GB μνημη. Περισσοτερες πληροφοριες
εδω και
εδω.