Τροφοδοτικό με μπαταρία;

drspiros

AVClub Addicted Member
Για τις σκοπεύσεις μου παρήγγειλα ενα μικρό monitor 4 ιντσών, για το οποίο όμως θα ήθελα ένα τύπο τροφοδοτικού 9-12V ώστε να μην τραβάω καλώδια ρεύματος, παρά μόνο για το δέκτη. Έχετε κάτι υπόψιν ή καμιά ιδέα για κατασκευή;

Μπαταρία μολύβδου επαναφορτιζόμενη 12v/7AH (για συναγερμούς/UPS) και ένα φορτιστή...

Αλήθεια τώρα, θες να τραβάς ρεύμα μόνο για το δέκτη... Μήπως μ' ένα πολύπριζο στο ρεύμα που θα τραβάς για το δέκτη να έκανες τη δουλειά σου...;

Μπαταρία μολύβδου επαναφορτιζόμενη 12v/7AH (για συναγερμούς/UPS) και ένα φορτιστή...

Αλήθεια τώρα, θες να τραβάς ρεύμα μόνο για το δέκτη... Μήπως μ' ένα πολύπριζο στο ρεύμα που θα τραβάς για το δέκτη να έκανες τη δουλειά σου...;

Το θέλω για εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν εξυπηρετεί πολύπριζο (έχω βρεθει και σε αυτην την κατάσταση, να υπάρχει μία πρίζα και καθόλου πολύπριζο!)

Αν ο δέκτης που θα χρησιμοποιήσεις έχει εξωτερικό τροφοδοτικό 12V θα μπορούσες να βάλεις έναν διακλαδωτή σε αυτό και να δίνεις και στην οθόνη, μπορεί να χρειαστεί λίγο μεγαλύτερο τροφοδοτικό.

Αν ο δέκτης που θα χρησιμοποιήσεις έχει εξωτερικό τροφοδοτικό 12V θα μπορούσες να βάλεις έναν διακλαδωτή σε αυτό και να δίνεις και στην οθόνη, μπορεί να χρειαστεί λίγο μεγαλύτερο τροφοδοτικό.
Βρες μου έναν τέτοιο διακλαδωτή, τον ψάχνω χρόνια!!!! :SFGSFGSF:

λογικα κατι τετοιο http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22881&cat=885&page=1
εννοει ο φιλος μεσες ακρες....το οποιο θα παιξει αν κανουνε τα βυσματα...απο θεμα ρευματος δεν θα χει προβλημα το υπαρχον τροφοδοτικο μιας και η οθονιτσα τραβαει λιγο ρευμα

Χαζοαγορές... εύχομαι να σταματήσει να βρέχει...

img1274cu.jpg

img1275jv.jpg

δορυφορικο πεδιομετρο πατεντιαρικο....πολυ καλο παντως.καπως ετσι καναμε παλια τις εγκαταστασεις πριν παρουμε τα πεδιομετρα μας..

Επανέρχομαι γιατί το είχα παρατήσει το άθλημα για λίγο. Έχω ένα δέκτη με εξωτερικό τροφοδοτικό 12V-2.5Ah. Μπορώ να του δώσω προσωρινά ρεύμα (στην ταράτσα) με επαναφορτιζόμενη μπαταρία για UPS (ή με κάποιο άλλο τρόπο);
Πάντως, δε βρίσκω μπαταρία με 2.5Ah, βρίσκω με 2.3-2.4 και μετά 7Ah.

Last edited: