Tροφοδοτικό

Aggelos25

New member
23 February 2013
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ... Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ AMD
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ .

Re: ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

+ Να ειναι ησυχο (ο ανεμιστηρας μεγαλος να δουλευει σε χαμηλες στροφες ) και 100 watt πανω απο οτι χρειαζεσαι...

Επίσης, από τι υποσυστήματα αποτελείται ο υπολογιστής σου και σε τι κουτί θα μπει ?
Υπάρχει η πιθανότητα να τοποθετηθεί τώρα ή μελλοντικά κάποιο πολύ ενεργοβόρο εξάρτημα ? (π.χ. κάρτα γραφικών)

Απάντηση: Re: ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

Επίσης, από τι υποσυστήματα αποτελείται ο υπολογιστής σου και σε τι κουτί θα μπει ?
Υπάρχει η πιθανότητα να τοποθετηθεί τώρα ή μελλοντικά κάποιο πολύ ενεργοβόρο εξάρτημα ? (π.χ. κάρτα γραφικών)

+1 στην πιθανότητα για μελλοντικό ενεργοβόρο εξάρτημα!

γεια σας παλι.. αυτος που εκανε το ποστ ειμαι με αλλο λογαριασμο γιατι ξεχασα κωδικο...
Τι ακριβως θελετε να σας πω? (δεν ξερω και πολλα)

Το βασικό είναι να μας πεις πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις.

Από 'κει και πέρα, καλό είναι να μας πεις ποιο κουτί έχεις, εάν προτιμάς να έχει αποσπώμενα καλώδια (modular), τι υποσυστήματα θα έχει ο υπολογιστής και αν πρόκειται να φιλοξενήσει κάτι το οποίο θα έχει μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις (όπως για παράδειγμα μια απαιτητική κάρτα γραφικών)

Το βασικό είναι να μας πεις πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις.

Από 'κει και πέρα, καλό είναι να μας πεις ποιο κουτί έχεις, εάν προτιμάς να έχει αποσπώμενα καλώδια (modular), τι υποσυστήματα θα έχει ο υπολογιστής και αν πρόκειται να φιλοξενήσει κάτι το οποίο θα έχει μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις (όπως για παράδειγμα μια απαιτητική κάρτα γραφικών)
εχω ενα τροφοδοτικο απο ενα pc για checkarete
IP-P300AJ3-1

εχω ενα τροφοδοτικο απο ενα pc για checkarete
IP-P300AJ3-1

Πολύ φοβάμαι πως...ήρθε η ώρα να αλλάξεις τροφοδοτικό...

Αν μπορείς πες μας και καμιά από τις παραπάνω πληροφορίες...

Εννοεί το καρτελάκι, αυτοκόλλητο, στην επάνω μεριά του τροφοδοτικού.
π.χ. resized_psu-sicker1.jpg