Trojan for Mac Dangerous

Re: Απάντηση: Trojan for Mac Dangerous

let the flame wars begin

και εγω ως απλως και χαζος χρηστης pc και mac το μονο που αναγνωριζω σε αυτο το τοπικ ειναι καθαρη ανωριμοτητα και απειρο flaming....

φιλικα ο χαζος δαμιανος της γειτονιας σας
anytime boys
ΤΙ ακριβώς εννοείται αγαπητέ ανωριμότητα ? ως αναφορά τις απόψεις μας περι πληροφορικής ? 22 χρόνια στο κουρμπέτι μου επιτρέπουν μια παραπάνω άποψη
επι του θέματος χωρίς να χαρακτηριστώ ανώριμος ως προς την λογική έκφρασης που βγάζω μέσα από τα φόρα , και οχι μονο εγώ , αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι !!!
εν πάση περίπτωσή μου έβγαλες έναν ελιτισμό και δεν μου έκατσε όμορφα
δεν τα πάω καλά με την ελιτ !!
συγνώμη εάν παρανόησα τα γραφόμενα σου , αλλά αυτό μου έβγαλε!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

ΤΙ ακριβώς εννοείται αγαπητέ ανωριμότητα ? ως αναφορά τις απόψεις μας περι πληροφορικής ? 22 χρόνια στο κουρμπέτι μου επιτρέπουν μια παραπάνω άποψη
επι του θέματος χωρίς να χαρακτηριστώ ανώριμος ως προς την λογική έκφρασης που βγάζω μέσα από τα φόρα , και οχι μονο εγώ , αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι !!!
εν πάση περίπτωσή μου έβγαλες έναν ελιτισμό και δεν μου έκατσε όμορφα
δεν τα πάω καλά με την ελιτ !!
συγνώμη εάν παρανόησα τα γραφόμενα σου , αλλά αυτό μου έβγαλε!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

+1

κοιταψτε να δειτε αγαπητοι
ΟΠΟΙΟΣ εχει την μυγα μυγιαζετε
εγω δεν ειπα ουτε ονοματα ουτε σηκωσα το δαχτυλο προς την μουρη κανενος αγαπητε...

οταν λεω χαζος το ενοω και δεν ειρωνευομαι κανεναν
εγω ως πραγματικα χαζος λεω οτι βλεπω...

ετσι μου εκατσε η φαση παιδια βλεποντας τοσο flaming και οντας χαζος εξεφρασα την φαση...λοιπον αντε +1 γιατι ειμαι και ψωναρα και με παω πολυ

και αμα θελω λεω και +1000000 στον ευατο μου το εμαθα και αυτο οντας χαζος περιπλανητης του ιντερνετ

+να προσθεσω οτι δεν πηρα την θεση κανενος mac ή pc οποτε μπορειτε να με βρισετε και ολοι μαζι αν θελετε
/care

QQ moar now

Δεν είναι ελιτισμός, φανατισμός ή υπεροψία.
Απλά τα μηχανήματα της Apple ειδικά στην Ελλάδα δεν έχουν καλή αντιμετώπιση, αφού δεν υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ, ενώ ο μεταπωλητής δεν πολυασχολείται.
Είμαι στον χώρο του προγραμματισμού 15 χρόνια κ πριν 2 χρόνια που έκανα το πείραμα να αγοράσω έναν Apple υπολογιστή κ ασχολήθηκα μαζί του, διαπίστωσα ότι είναι πανεύκολο να ασχολήσει με αυτόν αντί με τα windows. Κάνεις τα ίδια πράγματα, πιο άνετα, πιο εύκολα, χωρίς κανένα φόβο.
Πράγματα στηρίζεται στο unix, εξού κ τα πλεονεκτήματα έναντι των windows.
Όσον αφορά πάντως την επεκτασιμότητα κ το θέμα πχ. των καλωδίων, κ στα Apple ισχύει ότι ισχύει κ στα άλλα μηχανήματα. Το πλεονέκτημα όμως είναι ότι στα iMac που ο υπολογιστής είναι στην πλάτη της οθόνης, κερδίζεις έναν μεγάλο χώρο στο γραφείο σου. Από εκεί κ πέρα, ότι παραπάνω θες το αγοράζεις στην μορφή usb, firewire.
Τέλος, να μην ξεχνάμε ότι τα μηχανήματα αυτά είναι το Α κ το Ω ενός γραφίστα, που απαιτούνται μεγάλες ποσότητες δύναμης, πολύ μεγάλη απλότητα στην χρήση κτλ.
Μην βλέπεται τα μηχανήματα αυτά με στραβό μάτι. Χρησιμοποιήστε τα κ θα δείτε τι εννοώ.

υγ: Δαμιανέ, eNeRGy, VaSiLiS-T, μην τσακώνεστε, δεν υπάρχει λόγος, μην αρχίσουμε τις συγκρίσεις κ τους τσακωμούς όπως για παράδειγμα ότι γίνετε με το xbox 360 & το ps3.:award:

ΔΕΝ τρέχει τίποτα , ΟΛΑ ΟΚ , και το ξαναλέω πιστέυω οτι το macos είναι οτι καλύτερο παίζει σε λειτουργικό , αλλά δεν σημαινει οτι δεν σηκώνει κριτικη !

ΔΕΝ τρέχει τίποτα , ΟΛΑ ΟΚ , και το ξαναλέω πιστέυω οτι το macos είναι οτι καλύτερο παίζει σε λειτουργικό , αλλά δεν σημαινει οτι δεν σηκώνει κριτικη !
Εννοείται ότι σηκώνει κριτική !
Μάλιστα το Leopard που βγήκε τώρα, είχε μεγάλα προβλήματα στην αρχή κ διορθώθηκαν ευτυχώς γρήγορα με update !

Εαν και κατοχος iMac, με εχει πεθανει τις τελευταιες μερες το Leopard, γιατι δεν ειναι απολυτα συμβατο με MySql, που χρησιμοποιω για τη δουλεια μου. Ολο προβληματα παρουσιαζει και ευτυχως που υπαρχουν διαφοροι τυποι σε blogs και δινουν λυσεις. Διαφορετικα...ημουν ετοιμος να πιασω το iMac αυτες τις μερες και να το πεταξω απο το μπαλκονι!!!!! :BDBDG54::furious3:

Εαν και κατοχος iMac, με εχει πεθανει τις τελευταιες μερες το Leopard, γιατι δεν ειναι απολυτα συμβατο με MySql, που χρησιμοποιω για τη δουλεια μου. Ολο προβληματα παρουσιαζει και ευτυχως που υπαρχουν διαφοροι τυποι σε blogs και δινουν λυσεις. Διαφορετικα...ημουν ετοιμος να πιασω το iMac αυτες τις μερες και να το πεταξω απο το μπαλκονι!!!!! :BDBDG54::furious3:

που μένεις (2)
:grinning-smiley-043

Επιδη εγω ξερω που μενεις θα ερθω να το μαζεψω να εχω 2.........:devil-smiley-029::D:D

ημουν ετοιμος να πιασω το iMac αυτες τις μερες και να το πεταξω απο το μπαλκονι!!!!! :BDBDG54::furious3:

Φθηνές δικαιολογίες...Γιατί δεν λές την αλήθεια ότι σου έχει γυαλίσει το καινούργιο 24άρι... :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Trojan for Mac Dangerous

Φθηνές δικαιολογίες...Γιατί δεν λές την αλήθεια ότι σου έχει γυαλίσει το καινούργιο 24άρι... :BDGBGDB55:

Εσυ μη μιλας, γιατι θα βγαλω τα απλυτα σου στη φορα!!!! :flipout::flipout:

Καλες γιορτες σε ολους παιδια και καλη χρονια!! :ADFADF1:

Ρε παιδια λογικο δεν ειναι? Ο μονος λογος που ως τωρα δεν ειχε ο mac ιους δεν ηταν τοσο η τελειοτητα του λειτουργικου του, αλλα η σαφως περιορισμενη διεισδυση στο home computing Σε σχεση με τα windows. Δεν υπηρχε λογος καποιος χακερ να κατσει να προγραμματισει ιο για ενα συστημα που καλα καλα δεν ξερει, εφοσον η καταστροφη που θα προκαλουσε θα ηταν αμελητεα. Αφου τα τελευταια χρονια ο mac ανεβαινει, προφανως σιγα σιγα θα αρχισουν να εμφανιζονται και ιοιοι και τρογιαν κλπ κλπ.

Maestro το έχουμε αναλύσει 100 φορές για ποιό λόγο δεν ισχύει αυτό που λες.
Αν ήταν έτσι τα πράγματα οι πιο δημοφιλείς ιοί θα ήταν για Linux που είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό σε servers στον κόσμο οπότε όποιος ήθελε να κάνει πραγματική ζημιά (όχι script kiddies) θα ασχολούνταν με αυτό.
Πόσους ιούς για Linux ξέρεις?