Τρομοκρατία

Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Ενα άλλο ερώτημα είναι,γιατί κάποιοι που θα ασχοληθούν με πράξεις ατομικής τρομοκρατίας,θα πρέπει να χρυσοπληρώσουν και να ψάχνουν τα τόσο σπάνια και δύσκολα καθαρά βαριά όπλα,αυξάνοντας πρόσθετα κάθετα τον κίνδυνο εντοπισμού τους ;

Δεν θα τους έκαναν οποιαδήποτε όπλα;Ισα-ίσα που θα μπέρδευαν τους αστυνομικούς...

Αν θυμάστε,η 17Ν τα έκλεβε απο τον στρατό ή αφοπλίζοντας αστυνομικούς.

Ποιός και γιατί(γκάφα μάλλον μοιρίζει),τους τα προμήθευσε;

Μηπως για να μην κατηγορηθουν και για εγκληματα που δεν εκαναν ?

τους κλείσανε τον δρόμο, και τους πιάσανε... δεν λέει τίποτα για αντίσταση...

αν αντιστάθηκαν με καλασνικοφ στα χέρια θα έπρεπε να υπήρχαν πυροβολισμοί και νεκροί. για να μην υπάρχουν λογικά απλά παραδόθηκαν.

Η αντίσταση μπορεί να γίνει οπουδήποτε.

Το βίντεο δείχνει ένα νεαρό που λέει ότι τους έκλεισαν και τους πήραν.
Τόσο απλά.

Αναξιόπιστο κατά τη γνώμη μου για συμπέρασμα περί αντίστασης.

Τι να στηρίξω;Φαρσοτραγωδία είναι η όλη ιστορία...100% στημένη...

Μέχρι παρουσίαση έκαναν σε βιβλίο των "πυρήνων της φωτιάς" στο κοινό για το "αντάρτικο πόλης".

Υπάρχει περίπτωση να μην τους την είχαν πέσει οι ασφαλίτες;

Διαβάστε σήμερα στον τύπο,επί πόσο καιρό τους είχαν απο δίπλα,..

Last edited:
Η αντίσταση μπορεί να γίνει οπουδήποτε.

Το βίντεο δείχνει ένα νεαρό που λέει ότι τους έκλεισαν και τους πήραν.
Τόσο απλά.

Αναξιόπιστο κατά τη γνώμη μου για συμπέρασμα περί αντίστασης.

που οπουδήποτε; τι εννοείς;

αντίσταση μπορεί να γίνει πριν τους πιάσουν... και είχαν καλασνικοφ... αν αντιστάθηκαν με τα καλασνικοφ θα είχε γίνει μακελειό..... εκτός αν οι μπάτσοι είναι υπεράνθρωποι και νίκησαν τα καλασνικοφ με τις γροθιές τους...

Απλά παρασυρμένα και χρησιμοποιημένα,αφελή,ρομαντικά κι άβγαλτα παιδάκια.

Εύκολα θύματα.

Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Απλά παρασυρμένα και χρησιμοποιημένα,αφελή,ρομαντικά κι άβγαλτα παιδάκια.

Εύκολα θύματα.

Παρασυρμένοι αυτοί
Παρασυρμένοι οι ακροδεξιοί

Τελικά πόσο χρονών πρέπει να γίνει κάνα παιδάκι για να μεγαλώσει ?

Εύκολη δικαιολογία είναι να τους βγάζουμε παρασυρμένα παιδάκια, και πιστεύω ούτε οι ίδιοι ακόμη
και τώρα βλέπουν έτσι τους εαυτούς τους.
Ας τους επιτρέψουμε την αξιοπρέπεια της επιλογής για την οποία θα υποστούν τις συνέπειες, εκτός αν
μετανοήσουν οι ίδιοι και πουν "παρασυρθήκαμε".

Θετικό το ότι κινήθηκε εισαγγελική έρευνα για το αν υπήρξε βασανισμός. Μακάρι
να μην είναι προσχηματική και να βγάλει την αλήθεια όποια κι αν είναι.

Αλήθεια, πώς εξηγείται ότι ο ένας κρατούμενος δεν έχει σημάδια;

Απάντηση: Re: Τρομοκρατία

Εύκολη δικαιολογία είναι να τους βγάζουμε παρασυρμένα παιδάκια, και πιστεύω ούτε οι ίδιοι ακόμη
και τώρα βλέπουν έτσι τους εαυτούς τους.
Ας τους επιτρέψουμε την αξιοπρέπεια της επιλογής για την οποία θα υποστούν τις συνέπειες, εκτός αν
μετανοήσουν οι ίδιοι και πουν "παρασυρθήκαμε".

Δεν υπάρχει αξιοπρέπεια επιλογής.Τι να πάει να πεί αυτό;
Εχει σημασία τώρα πλέον,τι λένε ή τι πιστεύουν οι πιτσιρικάδες;
Υπάρχει μόνο επιλογή που αναγνωρίζεται,εκτιμιέται,καταξιώνεται,δικαιώνεται ή όχι...

Η ατομική τρομοκρατία δεν υπήρξε ποτε "δικαιωμένη επιλογή".Η ίδια η τρομοκρατία,επιλογή-εφεύρεση και μέσο των μυστικών υπηρεσιών και της ασφάλειας υπήρξε πάντα.
Εχει σημασία τι πίστευαν τα μέλη(μη πράκτορες) των ερυθρών ταξιαρχιών ή τα μέλη(μη πράκτορες) της ακροδεξιάς ομάδας βομβιστών του Μιχαλολιάκου;Πιόνια των μυστικών υπηρεσιών υπήρξαν κια οι μέν κι οι δέ.Εχει σημασία τι πίστευαν τα μέλη του ΕΛΑ που καθοδηγούσε ο πράκτορας της ΚΥΠ Ντάνος Κρυστάλλης;

Re: Που πάει η χώρα;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στο σπίτι στο Χαλάνδρι «έχουν βρεθεί ένα κοντάκι καραμπίνας, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου, μία εσωτερική θήκη πυροβόλου όπλου, δεκαεννιά καψύλλια χρώματος καφέ, μια φωτοβολίδα θαλάσσης, οκτώ φιαλίδια βουτανίου, τρία κράνη μοτοσικλετιστή (2 λευκά και 1 μαύρου χρώματος), δύο παντελόνια στρατιωτικού τύπου χρώματος μπλε, οκτώ διευθύνσεις μονοκατοικιών και διαμερισμάτων προς ενοικίαση στη περιοχή της Αθηνάς καταχωρημένες μηχανογραφημένα σε φύλλα χαρτιού, διαρρηκτικά εργαλεία, δύο πολυμηχανήματα, μια συσκευή πλαστικοποίησης, ένας υποδοχέας θυρών για συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb sticks), μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick), ένας πλαστικός αντάπτορας, μία κάρτα αποθήκευσης δεδομένων, δύο κενές θήκες κιθάρας, δύο νάυλον τσάντες μεγάλου μεγέθους γνωστού πολυκαταστήματος, διάφορα είδη ρουχισμού καθώς και διάφορα εξαρτήματα κινητών τηλέφωνων ( hands free , μπαταριές κ.λπ.)».

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=341099

Υ.Γ Η κοιλιά μου....:flipout:

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό, η δικηγόρος υπογράμμισε ακόμη πως «σε όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει και είμαι δικηγόρος έχω δει έξω από την πόρτα του ανακριτή εμπόρους ναρκωτικών, νταβατζήδες ολκής, δεν ξέρω πως να τους πω, ας πούμε ότι είναι μαστροποί, πάρα πολλούς με πολύ βαριά αδικήματα, οι οποίοι είναι χωρίς χειροπέδες, έξω από τον ανακριτή στις καρέκλες κάθονται και πίνουν μπύρες μαζί με τις παρέες τους, κανένα σημάδι κακοποίησης, κύριοι. Αυτό, λοιπόν, δείχνει τη διαφορά.

Από το '93 που είμαι δικηγόρος, δεν έχω δει ποτέ κρατούμενο δεμένο στην καρέκλα. Αν έχουμε ένα καινούργιο Γκουαντανάμο ας μας το πεί κάποιος... (Ο ένας κρατούμενος) είχε ελεύθερο το δεξί του χέρι και όπως πήγε η μητέρα του να τον αγκαλιάσει, δεν μπορούσε να σηκωθεί. Λέω τι συμβαίνει. Κοιτάω και βλέπω ότι ήταν δεμένος, δεν ξέρω τι είχε πίσω από την καρέκλα, ήταν σαν μια αλυσίδα, ήταν δεμένος.. Έχω πάθει ένα σοκ. Δεν μπορούσε να φύγει από εκεί, δεν μπορούσε να πετάξει, δεν υπήρχε λόγος να είναι δεμένος. Από έξω ήταν 40 ένοπλοι αστυνομικοί. Η μητέρα με αυτό που είδε λιποθύμησε. Το μάτι του ήταν χυμένο έξω, κόκκινο. Τι κόκκινο; Αίμα, πρησμένο. Αυτός ο άνθρωπος που ήταν αγνώριστος, που δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει η μητέρα του, δεμένος στην καρέκλα. Τι είναι; Ζώο;»
.

http://tvxs.gr/news/ellada/dikigoros-syllifthenta-den-exo-ksanadei-kratoymeno-se-tetoia-katastasi

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στο σπίτι στο Χαλάνδρι «έχουν βρεθεί ένα κοντάκι καραμπίνας, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου, μία εσωτερική θήκη πυροβόλου όπλου, δεκαεννιά καψύλλια χρώματος καφέ, μια φωτοβολίδα θαλάσσης, οκτώ φιαλίδια βουτανίου, τρία κράνη μοτοσικλετιστή (2 λευκά και 1 μαύρου χρώματος), δύο παντελόνια στρατιωτικού τύπου χρώματος μπλε, οκτώ διευθύνσεις μονοκατοικιών και διαμερισμάτων προς ενοικίαση στη περιοχή της Αθηνάς καταχωρημένες μηχανογραφημένα σε φύλλα χαρτιού, διαρρηκτικά εργαλεία, δύο πολυμηχανήματα, μια συσκευή πλαστικοποίησης, ένας υποδοχέας θυρών για συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb sticks), μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick), ένας πλαστικός αντάπτορας, μία κάρτα αποθήκευσης δεδομένων, δύο κενές θήκες κιθάρας, δύο νάυλον τσάντες μεγάλου μεγέθους γνωστού πολυκαταστήματος, διάφορα είδη ρουχισμού καθώς και διάφορα εξαρτήματα κινητών τηλέφωνων ( hands free , μπαταριές κ.λπ.)».

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=341099

Υ.Γ Η κοιλιά μου....:flipout:

Τζαμποσακούλες?

«Αιχμάλωτος πολέμου» δηλώνει ο εκ των συλληφθέντων της Κοζάνης Νίκος Ρωμανός και γνωστοποιεί ότι δεν πρόκειται να υποβάλει μήνυση στους αστυνομικούς που τον χτύπησαν.

«Τα κίνητρά μου ήταν πολιτικά. Θεωρώ τον εαυτό μου αιχμάλωτο πολέμου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα. Δεν θα υποβάλω μήνυση στους αστυνομικούς που με χτύπησαν. Επιθυμώ η κακοποίησή μου να ευαισθητοποιήσει τις συνειδήσεις των πολιτών», αναφέρει ο 20χρονος σε δήλωσή του που δόθηκε μέσω του συνηγόρου του.

Δηλώνει επίσης, ότι αποδέχεται μόνο την ληστεία «και τίποτε άλλο» και προαναγγέλλει ότι θα ακολουθήσει πολιτική του δήλωση, «γιατί μόνο εγώ εκφράζω τον εαυτό μου και κανένας άλλος».

http://www.naftemporiki.gr/story/601955

Μεγάλα @@ ο πιτσιρικάς και μπράβο του....

Μετά δυό ξεκλειδώματα και 3 μπαν,συνεχίζουμε...Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια,γιατί δεν πρόκειται να ξανανοίξει συντόμως το θέμα...

Επίσης θα μεταφέρω εδώ,κάποια μηνύματα απο την χώρα,που κακώς μπήκαν εκεί.Δεν κλειδώθηκε αυτό το θέμα,για να συνεχιστεί πιθανά εκέι η αντιπαράθεση.

Είναι ντροπιαστικό για μια χώρα, οι εκπρόσωποί της να κακοποιούν διαδηλωτές, αλλοδαπούς και συλληφθέντες. Τα παραμορφωμένα πρόσωπα που παρήλασαν στα δελτία ειδήσεων υποδηλώνουν τη βαθιά μας κρίση. Δεν υπεισέρχομαι σε κρίσεις για τις πράξεις των συλληφθέντων, γιατί απλούστατα ότι και να έκαναν, μια δημοκρατία δεν πρέπει να εκδικείται. Άλλο απονομή δικαιοσύνης και άλλο κτηνώδης ξυλοδαρμός.

Διονύση, εάν ισχύει το σενάριο της προβοκάτσιας και του παρακρατικού παρασκηνίου, τότε να είμαστε σίγουροι ότι όλα αυτά είναι προάγγελος πολύ οδυνηρών εξελίξεων.