Τρομοκρατία

Θύμα βασανιστηρίων της Χωροφυλακής του Μπουραντά, Δεκέμβρης του 1944...

BCH00NKCUAAfQMt.jpg:large

Οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες κατηγορούνται επίσης για διακεκριμένες φθορές, χρήση πλαστού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, αντίσταση, διατάραξη ασφάλειας των συγκοινωνιών και απλή σωματική βλάβη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το Σάββατο στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Με εισαγγελική διάταξη, οι αστυνομικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία τους, ενώ έκαναν γνωστό ότι σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε οργάνωση. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να μεταχθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των ενταλμάτων.

Και στις τέσσερις φωτογραφίες της αστυνομίας είναι εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπο των φερόμενων ως δραστών, κυρίως στα μάτια, ενώ σε μία από αυτές έχει χρησιμοποιηθεί πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας για να «χαθούν» τραύματα στο λαιμό.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό των τεσσάρων ασύλληπτων δραστών της διπλής ληστείας συνεχίζονται.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=341024

Υ.Γ Ούτε εν καιρώ πολέμου δεν δικαιολογούνται βασανισμοί κρατουμένων.......

Εσύ ξεκίνησες πρώτος.....

καλά καλά, δε γελάει κανένας. μπορείς να απαντήσεις σοβαρά μια φορά ή τσάμπα χαλάω το χρόνο μου;

αφού τους έπιασαν επ' αυτοφώρω γιατί τους ξυλοκόπησαν;

Ειναι απαραδεκτο οι 4 συλληφθεντες να φερουν σημαδια ξυλοδαρμου... βεβαια αν ευσταθουν οι πληροφοριες στο διαδικτυο οτι ηταν ιδιαιτερα αντιδραστικοι και βιαιοι εναντιον των αστυνομικων οποτε ισως οι αστυνομικοι να επρεπε να αμυνθουν και να τους τιθασεύσουν ταυτοχρονα...

Ωστοσο βλεπω πως ορισμενοι εχουν ριξει ολο το βαρος των σχολίων τους στον αν τους ξυλοφορτωσαν κ.λ.π....
Δυστυχως χανουν (άθελα τους?) την ουσια που ειναι τελικα η καταστροφη των ζωών νεων παιδιων που εγιναν ευκολα θυματα στη παγιδα των Αριστερών συνιστωσών.

Κριμα,κριμα,κριμα....

ΥΓ
Μου προκαλει εντυπωση ο βαρυς οπλισμος που διεθεταν ! Ευτυχως δε θρηνησαμε ζωες αθωων πολιτων...ας ελπισουμε να πιασουν και τους υπολοιπους καθως απ'οτι φαινετε προκειτε για ατομα με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα !

Last edited:
Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

βεβαια αν ευσταθουν οι πληροφοριες στο διαδικτυο οτι ηταν ιδιαιτερα αντιδραστικοι και βιαιοι εναντιον των αστυνομικων οποτε ισως οι αστυνομικοι να επρεπε να αμυνθουν και να τους τιθασεύσουν ταυτοχρονα...

Από τη στιγμή που πιάστηκαν, καμία βια από μεριά αστυνομίας δε δικαιολογείται.

Χειροπέδες δεν είχαν? Δηλαδή πόσο βίαιοι να έγιναν?

Δυστυχώς ο μακαρίτης ο Αβέρωφ έχει δημιουργήσει σχολή με τους περίφημους ''νοικοκυραίους '' του..Είναι αυτοί που νομίζουν πώς ποτέ στο σπίτι τους δεν θάρθει η καταστροφή ,ειναι αυτοί που κρυφογέλαγαν οταν ο Κασιδιαρης χαστούκιζε την Κανέλλη,η και επιδοκίμαζαν..και είναι οι ίδιοι που επικροτούν ξυλοδαρμούς μεταναστών ,επειδή τους ''κλέβουν το ψωμί''.........................

Μπα, χλωμό, σοβαρή συζήτηση μαζί σου δύσκολο να γίνει......

Φιλικά πάντα.

στην εξέδρα πάλι... λυπάμαι που έχασα τον χρόνο μου... σε τύπους σαν εσένα συνήθως δεν μιλάω καν, χαμένη υπόθεση...

Φιλικά πάντα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Από τη στιγμή που πιάστηκαν, καμία βια από μεριά αστυνομίας δε δικαιολογείται.

Χειροπέδες δεν είχαν? Δηλαδή πόσο βίαιοι να έγιναν?

Στη διαδικασια για να τους πιασουν η στη μεταφορα τους μπορει να ηταν βιαιοι...ποιος ξερει ?
Οπως και να χει,με προβληματιζει περισσοτερο το γεγονος πως νεα παιδια διεπραταν ληστειες και τρομοκρατικες ενεργειες...:chinscratch:

Ειναι απαραδεκτο οι 4 συλληφθεντες να φερουν σημαδια ξυλοδαρμου... βεβαια αν ευσταθουν οι πληροφοριες στο διαδικτυο οτι ηταν ιδιαιτερα αντιδραστικοι και βιαιοι εναντιον των αστυνομικων οποτε ισως οι αστυνομικοι να επρεπε να αμυνθουν και να τους τιθασεύσουν ταυτοχρονα...

Ωστοσο βλεπω πως ορισμενοι εχουν ριξει ολο το βαρος των σχολίων τους στον αν τους ξυλοφορτωσαν κ.λ.π....
Δυστυχως χανουν (άθελα τους?) την ουσια που ειναι τελικα η καταστροφη των ζωών νεων παιδιων που εγιναν ευκολα θυματα στη παγιδα των Αριστερών συνιστωσών.

Κριμα,κριμα,κριμα....

ΥΓ
Μου προκαλει εντυπωση ο βαρυς οπλισμος που διεθεταν ! Ευτυχως δε θρηνησαμε ζωες αθωων πολιτων...ας ελπισουμε να πιασουν και τους υπολοιπους καθως απ'οτι φαινετε προκειτε για ατομα με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα !

η βλακεία τους ήταν που έπεσαν στις αριστερές συνιστώσες... αν είχαν πέσει σε τίποτα ακροδεξιές θα ήταν έξω τώρα ακόμα και αν είχαν σκοτώσει κανέναν άνθρωπο...

τι θέλω πάλι και μιλάω ενώ ξέρω ότι θα το μετανιώσω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Στη διαδικασια για να τους πιασουν η στη μεταφορα τους μπορει να ηταν βιαιοι...ποιος ξερει ?
Οπως και να χει,με προβληματιζει περισσοτερο το γεγονος πως νεα παιδια διεπραταν ληστειες και τρομοκρατικες ενεργειες...:chinscratch:

είχε μπλέξει με κακιές παρέες... ήταν φίλος του Γρηγορόπουλου δεν το άκουσες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Καλά που να δείς εγω τι πλάκα έπαθα οταν μια μέρα ανακάλυψα πώς μια φορά ειχα αγοράσει τσιγάρα απο το ίδιο περίπτερο με τον Γιωτόπουλο..

Λές να ρίξει κάρφωμα κανάς χαφιές??:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ειλικρινά από ότι έγινε σχολιάζετε το ξύλο που κακώς φάγανε απο την αστυνομία;Το ότι τελικά δεν είναι εξωγήινοι ούτε παρακρατικοί αλλά 20 χρονών παιδιά που κυκλοφορούν με μαυροκόκκινες σημαίες δεν σας προβληματίζει;Και δεν είναι μόνο αυτοί είναι και άλλοι που δεν καταστρέφουν μόνο τη δική τους ζωή αλλά και τη ζωή άλλων(Ταξιτζή στην Πάρο)...Είναι τεράστιο θέμα που για να αντιμετωπιστεί πρέπει να καταρρεύσουν πάγιες ιδεοληψίες της κοινωνίας μας και της αριστεράς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

η βλακεία τους ήταν που έπεσαν στις αριστερές συνιστώσες... αν είχαν πέσει σε τίποτα ακροδεξιές θα ήταν έξω τώρα ακόμα και αν είχαν σκοτώσει κανέναν άνθρωπο...

τι θέλω πάλι και μιλάω ενώ ξέρω ότι θα το μετανιώσω...

Γιατι να το μετανιωσεις που μιλας ? Καλως πρατεις,δεκτες και σεβαστες ολες οι αποψεις !

Δε καταλαβαινω το σχολιο περι ακροδεξιων,για να το λες κατι ξερεις...βεβαια εξ' όσων γνωριζω πολυ προσφατα αριστεροι τρομοκρατες αφεθηκαν ελευθεροι απο την Ελληνικη δικαιοσυνη.

στην εξέδρα πάλι... λυπάμαι που έχασα τον χρόνο μου... σε τύπους σαν εσένα συνήθως δεν μιλάω καν, χαμένη υπόθεση...

Φιλικά πάντα.

Μπα.....

Συνήθως οι απόψεις που υποστηρίζουν κάποιοι (λόγου χάρη αυτό με την βία) όπου τους αρέσει και η καταδίκη της ίδιας άποψης όπου δεν γουστάρουν λέγεται αλλιώς..... Τσάμικο το λένε στο χωριό μου....

http://www.youtube.com/watch?v=TG2tMEt5J-4

Κάνουμε και κουβέντα γιατί έφαγαν σφαλιάρες εγκληματίες με Καλάσνικοφ κατά την σύλληψή τους. Δεν πάμε καθόλου καλά.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

κοιτα,διαφωνεις πως ειχαν μπλεξει με κακες παρεες ???

Το οτι ηταν (αν ηταν) φιλος με τον Αλεξη δε σημαινει κατι....ειναι λιγο αστοχος ο συσχετισμος σου φιλε klekor.

Οχι δεν μας προβληματίζει ,μιάς και το δεξιο παρακράτος πάντα βασιλεύει και ενισχύει εμφανώς και χωρις να συλλαμβάνει ουτε ενα Χρυσαύγουλο...Κατα τά άλλα αυτά τα περι ιδεοληψιών της Αριστεράς ταχει ηδη λύσει η Ιστορία..και κανένα παπαγαλάκι τύπου Πάσχου ή Καλύβα δεν πείθει

Στις τάξεις της Αριστεράς δωσίλογοι και ταγματασφαλίτες ποτέ δεν υπήρξαν..Και ακριβώς επειδή οι δωσίλογοι και οι ταγματασφαλίτες,οπως και οι Νεοναζί βγήκαν απο τα σπλάχνα της Δεξιάς,οι δεξιοί και οι ''φιλήσυχοι'' θα προσπαθούν να εξισώσουν καταστάσεις που δεν εξισώνονται.

Το μπλόκο της Κοκκινιάς ,η Καισαριανή ,το Διστομο,τα Καλάβρυτα και αλλοι τόποι σφαγής απο Ναζί και κουκουλοφορους της δεξιάς πάντα θα το θυμίζουν,οπως και τη σημερινή ατιμωρησία της Χρυσής Αυγής.

Το ότι διάφοροι φασίστες και στρατόκαυλοι φτιάχνονται απο τα βασανιστήρια απλά συμβαδίζει με την ακροδεξιά ιδεολογία που πρεσβεύουν.

Last edited:
Κάνουμε και κουβέντα γιατί έφαγαν σφαλιάρες εγκληματίες με Καλάσνικοφ κατά την σύλληψή τους. Δεν πάμε καθόλου καλά.....

Δηλαδή όταν πιάνουμε εγληματίες με καλάσνικοφ τους ρίχνουμε σφαλιάρες???Τους μετανάστες που μας κλέβουν τις δουλειές να τους ρίξουμε και αυτούς καμία σφαλιάρα???