Τρομοκρατία

Αυτοί που υποστηρίζουν το "καταδικαστέα η βία απο όπου και αν προέρχεται", είναι και οι πρώτοι που επιδοκιμάζουν τα βασανιστήρια απο τους μπάτσους....

Αυτοί που υποστηρίζουν το "καταδικαστέα η βία απο όπου και αν προέρχεται", είναι και οι πρώτοι που επιδοκιμάζουν τα βασανιστήρια απο τους μπάτσους....

Τα ιδια έλεγε και ο Δουρης :fahne90:

Χρήστος Παππάς (Χ.Α),σελιδα 3 απο σημερινη Εφ.Συντ..''Οταν κάνεις επανάσταση,δεν κρύβεσαι πισω απο τα φουστάνια της μαμάς σου,πέφτει και καμιά σφαλιάρα''..

Απερίφραστα και ''λαϊκίστικα '' λοιπόν δηλώνω ,πως ο κάθε γκάγκαρος που λεει τα ιδια ,απο οποιο και καλά κόμμα και αν προέρχεται έχει καθοδηγητή την Χρυσή Αυγή.

Και συμπληρώνω επίσης..Οτι οι Χρυσαυγίτες κρύβονται πίσω απο την Αστυνομια και προστατεύονται,γιατι απο μονοι τους το πολύ πολύ ως ορδή να πλακώσουν η να σφάξουν κανά Πακιστανό μπορούν.

Χαίρομαι που συμφωνείς και με τα βασανιστήρια στον Δουρή....απο τους ίδιους σκατόμυαλους....μπάτσους και πολίτες...

-bye-

Εγω απο την αλλη δεν χαιρομαι οταν με εξυπναδιτσες θες τρια καλα και σωνει να βαλεις στο στομα των αλλων τις δικες σου αποψεις.

Αυτα που λες εσυ, τα ελεγε και ο Δουρης σου εγραψα. Δεν εγραψα τιποτε περισσοτερο.

Αφου σου αρεσει να προκαλεις, να περιμενεις αναλογες απαντησεις.

Εγω απο την αλλη δεν χαιρομαι οταν με εξυπναδιτσες θες τρια καλα και σωνει να βαλεις στο στομα των αλλων τις δικες σου αποψεις.

Αυτα που λες εσυ, τα ελεγε και ο Δουρης σου εγραψα. Δεν εγραψα τιποτε περισσοτερο.

Αφου σου αρεσει να προκαλεις, να περιμενεις αναλογες απαντησεις.

Τι έλεγε ο Δουρής οτι αποδοκιμάζει τα βασανιστήρια??? Και ποιος έχει δίκιο....? Ο Δουρής ή εσύ που μας κοτσάρεις οτι σε άλλες χώρες θα τους έκαναν και χειρότερα και ειρωνεύεσαι οτι εδώ τους κάνουμε ήρωες, όπως είπε ο Άδωνις...δικαιολογώντας αυτές τις πρακτικές εμμέσως...??

Να λείπουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις...

Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας,ούτε να "πλακωνόμαστε" μ' όποιον έχει διαφορετικές απόψεις.

Είπαμε-είπε-ξαναείπαμε....τελέιωσε...Δεν χρειάζονται ούτε εντάσεις,ούτε χαρακτηρισμοί...

Ολοι μας κρινόμαστε απο τους άλλους για τις απόψεις μας.Ολοι νοήμονες είμαστε.

Last edited:
Τι έλεγε ο Δουρής οτι αποδοκιμάζει τα βασανιστήρια??? Και ποιος έχει δίκιο....? Ο Δουρής ή εσύ που μας κοτσάρεις οτι σε άλλες χώρες θα τους έκαναν και χειρότερα και ειρωνεύεσαι οτι εδώ τους κάνουμε ήρωες, όπως είπε ο Άδωνις...δικαιολογώντας αυτές τις πρακτικές εμμέσως...??

Εισαι τοσο ασχημα πωρωμενος, οπου ειναι προφανως φλυαρο απο πλευρας μου να κανω διαλογο μαζι σου. Και δεν εχω και τι να πω δλδ.
Θυμισου μονο οτι εσυ με προκαλεσες ;-)

Εβγαλες τοσα πολλα συμπερασματα απο δυο ποστς μου, οπου καταλαβαινω οτι στροφαρεις πολυ δυνατα, αδυνατον να σε παρακολουθησω [απο το οτι λεω τα ιδια που λεει και ο αηδονης, οτι σας (ποιους να εννοεις αραγε - ρητορικο) ειρωνευομαι, και οτι δικαιολογω τους ξυλοδαρμους και τα βασανιστήρια] Τριχες κατσαρες.

Εισαι εσυ ο ιδιος που με ειπε δημοσια φασιστακο, ρατσιστη (δεν θυμαιμαι ποιο απο τα δυο).
Μηπως εισαι ενας που ταχα μου δεν καταλαβαινεις τι ειναι και το μπουλινγ ?

Απαντησε μου οτι θες (δεν θα ανταπαντησω- εκτος αν με προκαλεσεις), δεν ασχολουμαι με πωρωμενους

Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Να λείπουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις...

Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας,ούτε να "πλακωνόμαστε" μ' όποιον έχει διαφορετικές απόψεις.

Είπαμε-είπε-ξαναείπαμε....τελέιωσε...Δεν χρειάζονται ούτε εντάσεις,ούτε χαρακτηρισμοί...

Ολοι μας κρινόμαστε απο τους άλλους για τις απόψεις μας.Ολοι νοήμονες είμαστε.

Εαν το εγραψες με αφορμη τα του Αιμιλιου και τα δικα μου, θα σε παρακαλουσα να μην θεωρεις διαφορετικη την αποψη του ταδε,οταν αυτη ειναι που θελει να περασει ο δεινα

Έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός συνόρων έχει προκαλέσει η δημοσίευση των φωτογραφιών των συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου είναι εμφανή τα σημάδια ξυλοδαρμού τους από την αστυνομία. Τον αποτροπιασμό του για τις φωτογραφίες εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ενώ η Διεθνής Αμνηστία προειδοποίησε πως οι ελληνικές αρχές δεν μπορούν απλά να κάνουν Photoshop στα προβλήματά τους. Το θέμα απασχολεί και τα διεθνή ΜΜΕ.

http://tvxs.gr/news/ellada/diethnis-amnistia-photoshop-den-sbinei-ta-problimata-tis-elladas

Υ.Γ Βρε τον Ρουπακιώτη... Ανατρίχιασε....

Έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός συνόρων έχει προκαλέσει η δημοσίευση των φωτογραφιών των συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου είναι εμφανή τα σημάδια ξυλοδαρμού τους από την αστυνομία. Τον αποτροπιασμό του για τις φωτογραφίες εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ενώ η Διεθνής Αμνηστία προειδοποίησε πως οι ελληνικές αρχές δεν μπορούν απλά να κάνουν Photoshop στα προβλήματά τους. Το θέμα απασχολεί και τα διεθνή ΜΜΕ.

http://tvxs.gr/news/ellada/diethnis-amnistia-photoshop-den-sbinei-ta-problimata-tis-elladas

Υ.Γ Βρε τον Ρουπακιώτη... Ανατρίχιασε....

ντάξει, εδώ άλλοι κάβλωσαν... κλάιν...

Κλαίω με τον Ρουπακιώτη..Προτιμώ την αναλγησία του Δένδια απο τον απαράδεκτο υποκριτή..Ο Ρουπακιώτης αφου υπέγραψε οτιδήποτε ειχε να κάνει με το τριτο μνημόνιο ,τώρα πάλι τον έπιασε η ''ευαισθησία',αλλά δεν βλέπω να παραιτείται ο κύριος της ΔΗΜ.ΑΡ.

Ολα τα καθεστωτικά site έχουν και "δημοσκοπήσεις", του στυλ...."Καλά τους έκαναν η αστυνομικοί??"...Ναι ή Όχι??

Δείτε αποτελέσματα....και μετά τα ξαναλέμε....

Οποιος συμφωνει σε κατι με τη χρυση αυγη δεν ειναι χρυσαυγιτης. Το λογικη ειναι αυτη;;;; Η χρυση αυγη αμφισβητει τον πατριωτισμο της Ρεπουση :
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-patriwtismos-ths-kurias-repoush#.UREbu2ecYVw
Οποιος αμφισβητει τον πατριωτισμο της Ρεπουση ειναι χρυσαυγιτης;;; Τι λογικα αλματα ειναι αυτα;;;