Kosh
AVClub Fanatic
Tron: Ares | Only in theaters and IMAX October 10
Disney
Tron: Ares | Official Trailer
FeelgoodEntertainment
Τα είπες όλα σχεδόν. Εγώ θα προσθέσω ότι η αναπαράσταση του 80s gaming περιβάλλον ήταν απλά εξαιρετική. Ο ήχος στην κυριολεξία τα σπάει. Πρώτη φορά μου έτυχε να τρέμει το σινεμά στην ΙΜΑΧ εδώ στην Γαλλία. Τα παιδιά το υπερευχαριστήθηκαν και μου λέγανε ευχαριστώ που μας έβαλες να δούμε τα παλιά πρώτα. Αυτό, είναι πολύ βασικό και ίσως ένα μειονέκτημα. Εάν δεν ξέρεις τα 2 παλιά, όσο και να θέλεις, θα καταλάβεις τα μισά και η ταινία θα είναι απλά μόνο δράση με ακαταλαβίστικα εφέ.Μολις γύρισα απο την IMAX. η ταινία είναι ένα οπτικοακουστικό έπος. εδώ τελειώνει το review.
Ευτυχώς οι πρώτες κριτικές είχαν χαμηλώσει τον πήχη, οπότε αυτό που είδα μου άρεσε — μπορώ να πω. Όχι καλύτερο από το Legacy για μένα, σε καμία περίπτωση.
Τεχνικά άρτιο, με soundtrack “on point”: δυνατό, τολμηρό, δένει άψογα με τη δράση, αλλά δύσκολα θα το ακούω συχνά τα επόμενα 15 χρόνια (όπως το επικό των Daft Punk).
Η πλοκή… μεχ. Ενώ υπήρχε υλικό, στην εκτέλεση κάπου χάθηκε λίγο. Κάτι μου έλειψε. Η δράση καταιγιστική πάντως, με εντυπωσιακές καταδιώξεις και καταστροφές, ενώ το χιούμορ περιορισμένο. Ο Λέτο κάπως “παγωμένος”, αλλά μάλλον έτσι ήταν γραμμένος ο ρόλος. Το trailer πάντως έδινε την εντύπωση διαφορετικής πλοκής.
Υπάρχουν σεναριακές ευκολίες, αλλά οκ — δε βλέπουμε ντοκιμαντέρ.
Η σύνδεση με το Legacy είναι επιφανειακή μεν, αλλά υπαρκτή· με το original αρκετά πιο ουσιαστική, και με δόσεις fan service.
Το φινάλε αφήνει υπονοούμενο για συνέχεια, είναι ξεκάθαρο reboot— και ναι, θα είμαστε εκεί να τιμήσουμε ξανά ένα ακόμη οπτικοακουστικό marvel.
ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ (imax, atmos) αν ειστε λάτρης εικόνας και ήχου, Είναι benchmark για τα subs λέμε, (ένας κάλος λόγος για να σας αρέσει).
7/10
2D είναι το IMAX στα village. δε ξέρω αν θα το βρεις κάπου σε 3D και η αίθουσα να είναι -ακουστικά- καλύτερα απο αυτήν (imax) με εξαίρεση τις atmos (ισως).Χμμ... το topic μου μεταφέρθηκε εδώ ως μύνημα αλλά χωρίς τον τίτλο (που είχε την ερώτηση), οπότε ας την ξαναγράψω:
Το Tron: Ares παίζει κάπου στην Αττική σε 3D;
Στο Village λένε ότι το έχουν σε IMAX, αλλά δεν διευκρινίζουν αν είναι IMAX 3D.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.