Tron: Legacy

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    53
tronlegacyver24.jpg
tronlegacyver25.jpg

Χθες είχε (για άλλη μια φορά) το TRON η κρατική τηλεόραση , μέχρι εκεί έφτασε το promotion της Disney ... :D :D

Και κάτι άλλο που διάβασα , ότι είναι πολύ χλωμό έως απίθανο να βγει το πρώτο TRON σε bd
η ταινία δε μπορεί να κρύψει τα χρόνια της και χρειάζονται πολλά μαγικά για να κρύψει τις ψηφιακές της ατέλειες σε ένα μέσο όπως το bd.

Χθες είχε (για άλλη μια φορά) το TRON η κρατική τηλεόραση , μέχρι εκεί έφτασε το promotion της Disney ... :D :D

Και κάτι άλλο που διάβασα , ότι είναι πολύ χλωμό έως απίθανο να βγει το πρώτο TRON σε bd
η ταινία δε μπορεί να κρύψει τα χρόνια της και χρειάζονται πολλά μαγικά για να κρύψει τις ψηφιακές της ατέλειες σε ένα μέσο όπως το bd.

Εχεις δικιο το εχω σε remastered και οντως φενετε καπως αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι και ταινια του 80' οποτε για τα μεσα που ειχαν τοτε ηταν πολυυυυυυ μπρωστα....

Αυτές τις μέρες θα δω το παλιό πρώτα, και μετά θα πάω να δω στο cinema το καινούργιο! Πάντως απο τα trailer εντυπωσιάστηκα!!

Την ειδα χ8ες!!Στην Vmax του Φαληρου.
Οση ωρα ηταν οι ταινια εμεινα με ανοικτο το στομα για αυτο που εβλεπα!!!
Και επισης γουσταρα που ετριζε ολοι η αιθουσα!!!!

Την είδα χθες στην veso στη πάτρα απογοητευτικό 3D
πολλές 2D σκηνές
καλή η ταινία του 8 θα έλεγα
πάντως δεν ξαναπάω σινεμά πολύ χαλιά η εικόνα
πολύ σκοτεινή
πολύ θολή χωρίς ευκρίνεια
μηδέν 3D όσο κουλό και αν ακούγεται αυτό η χειρότερη 3D ταινία που έχω δη
χίλιες φόρες να την έβλεπα κανονικά χωρίς 3D
με κούρασε
κρος ταλκ κάργα
3D πλέον μόνο στην τν μου να έχω λίγο ποιότητα
στραβωμάρα στο σινεμά
απογοήτευση
στην αίθουσα 5 στη veso στην Πάτρα πρέπει να έχει πέσει εντελώς η λάμπα του προβολέα

δεν είδα 3D απλά τα πράγματα
δεν μπορώ να τα βάλω με τη ταινία μπορεί να φταίει ο σινεμά που πήγα
2D=7
3D=5
ταινια=8 Καλή

Last edited by a moderator:
Μόλις το είδα και μπορώ να πώ οτί ήταν εντυπωσιακά καλό, σαν σενάριο όμως ήταν εκπληκτικά φτωχό σαν περιεχόμενο και φιλοσοφική άποψη, σε ένα θέμα που θα μπορούσε να σκίσει ακόμα και το κοντινό μάτριξ. Kρίμα γιατί από design και γραφικά απλά σκότωνε. Ευχάριστη έκπληξη η τρομερή μουσικάρα των Daft Punk απλά γράψανε ιστορία! Γενικά καλό σαν διαδκέδαση γιαυτό προτείνεται. Να σημπληρώσω ότι εκπλητική χρήση του 3D που χρησιμοποιήθηκε όχι για αναίτιο ενυπωσιασμό (τσεκούρια που σουρχονται στη μούρη) αλλά για την αισθητική πληρότητα του οπτικού αποτελέσματος. Απλά απογοητεύτηκα επειδή ακριβώς προέρχεται από το πραγματικά μπροστά από την εποχή του θρυλικό TRON των νειάτων μας...

Last edited:
Το είδα χθές στη V-MAX στο Mall...

Είναι ένα κακό sequel που όμως πρέπει να πάτε να δείτε.
Πρέπει να το δείτε γιατί είναι μια φοβερή εμπειρία για τα μάτια και τα αυτιά,
αλλά και κακό γιατί για το μυαλό... ανούσιο.

ΥΓ: Έχει δύο φοβερές νάρες με κολάν το έργο. Ήθελα να ήξερα... Αυτές εκεί στον ψηφιακό κόσμο, τον TRON; :flipout:

Last edited:
Το είδα χθές στη V-MAX στο Mall...

Είναι ένα κακό sequel που όμως πρέπει να πάτε να δείτε.
Πρέπει να το δείτε γιατί είναι μια φοβερή εμπειρία για τα μάτια και τα αυτιά,
αλλά και κακό γιατί για το μυαλό... ανούσιο.

ΥΓ: Έχει δύο φοβερές νάρες με κολάν το έργο. Ήθελα να ήξερα... Αυτές εκεί στον ψηφιακό κόσμο, τον TRON; :flipout:

αυτο ελεγα και εγω χτες με κατη φηλαρακια εκει στο TRON τον TRON?
τεληκα φενεται πως πολη εχουν αυτο το ερωτημα
εγω παντος προλαβα τη ξανθια της αλες παρτετης εσυς :flipout:

καλο ηταν τελικα, αλλα το πρωτο συγουρα πιο πρωτοτυπο ηταν, και καθε φορα που ελεγε κατι ο jeff bridgers μου θυμιζε big lebowksi, ειδικα εκεινο το you are messing with my zen, man.....