καλησπερα στους φιλους μετα απο μακροχρονη απουσια! μολις πηρα το εργαλειο του εν λογο νηματος κ γω σημερα απο ebay.
τα θεματα που εχω τη λιγη ωρα που ασχοληθηκα ειναι τα εξης αυτη τη στιγμη..
α) ενω συνδεεται στο wifi μου δειχνει κ λεει οταν βαζω το κωδικο, βγαζει ενα σηματακι διπλα στο full σημα του wifi κ δε φορτωνει πχ βιντεο του youtube που δοκιμασα..
β) στις ρυθμισεις του kodi, εχει φωτεινοτητα κλπ για την εικονα, τα οποια αλλαζω αλλα δε κανουν κατι στη πραξη παρα μονο στα νουμερα..
γ) τι βασικες ρυθμισεις, ενημερωσεις κλπ συστηνετε να κανω για απλη χρηση μουσικη βιντεο κ νετ? ποιες εφαρμογες προτεινετε κ πως να το στησω για καλυτερη εργονομια?
Για το α δες λιγο μηπως εχεις κανενα ip conflict. Εν αναγκη αντι για DHCP βαλε καρφωτα μια ip να δεις αν θα παρει ιντερνετ ;-)
Χμμμ παρατηρησα και στο δικο μου οτι δεν εχει επιλογη να καρφωσεις ip στο wireless αλλα μονο αν εχεις βαλει καλωδιο.σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, αλλα αν θες μου το λες λιγο πιο απλα να το καταλαβω?
Χμμμ παρατηρησα και στο δικο μου οτι δεν εχει επιλογη να καρφωσεις ip στο wireless αλλα μονο αν εχεις βαλει καλωδιο.
Ισως να ειναι καλυτερα να πας στο administration του router σου και να δεις ποιο ip παιρνει αυτο το μηχανημα και να ελεγξεις αν παιρνει το ιδιο ip και καποιο αλλο μηχανημα.
Τι router εχεις ? Ποιας εταιρειας?
το ρουτερ μου ειναι ενα ZTE της Hol ,το μοντελο ZXHN H108N.. Τι κανω τωρα?? :BDBDG54:
Να σας πω επειδη εχει τρελλη διαφορα τιμης το telos με τις αλλες δυο εκδοσεις(Pro & meta) αξιζει να παρω μια απο τις δυο?
Π.χ. την pro?
Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω επειδη με ενδιαφερει το Tronsmart απο geekbuying , ηθελα να ρωτησω το eshop αυτο ειναι κινεζικο ? ποσο αργούνε να έρθουνε τα προιοντα δλδ ποσες μερες ? εχω paypal απο eurobank την αναγνωρίζει? και κατι τελευταίο , υπαρχει και ποιο γρήγορη αποστολή ?
ευχαριστώ
To geekbuying ειναι Κινέζικο και αρκετά αξιόπιστο.
Συνηθως 3 εβδομαδες give or take.
Αν επειλέξεις γρηγορη αποστολή θα περάσει τελωνείο μάλλον.
Mε paypal και πιστωτικές δεν ξερω πλεον τι παιζει.Μπορει να σου τραβηξει το πρωι και να σου αρνηθεί το βράδυ.Καλύτερα κανε top up και τραβα τα απο το paypal, οχι απο την πιστωτική.Δεν χανεις και κατι βεβαια να δοκιμασεις απευθειας απο την καρτα σου (μεσω paypal εννοω).
Το μηχανακι ειναι εκπληκτικο στα χρηματα του για media playback.
Το καινούργιο σίγουρα δεν θα παίζει blu ray menu και πιθανότατα hd audio.
...
Γιατι χρησιμοποιει fork kodi το vidon xbmc το Tronsmart Vega S95 ειναι συνεργασια της vidon με Tronsmart, για αυτο μονο το Tronsmart μπορει να παιξει blu ray menu και hd audio.Αλλα υπαρχει και προς αγορα το vidon xbmc με συνδρομη απο vidon τωρα αν θα παιζει αν το αγορασεις στα s912 δεν ξερω να σου πω.Aπορια:
Γιατι? Σαν πιο 'συγχρονο' και δυνατο δεν θα επρεπε? :chinscratch:
κατάλαβα θα προσπαθήσω και θα σας πω , και πάλι ευχαριστώΤο καινούργιο σίγουρα δεν θα παίζει blu ray menu και πιθανότατα hd audio.
Για top up ψάξε το μενού της paypal και το google.Δεν είναι εύκολο να στο εξηγήσω ολο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.