Tronsmart Vega S95 Telos Review (2gb ram , 4K , Blu Ray menus, HD Audio)

Απ' οτι λεει το ατομο της αγγελιας που ειδα μπορει να παιξει και 4k video files.
Δεν λεει τιποτα για h.265 mkv αρχεια αλλα ολα αυτα θα μπορω να τα παιξω μονο με το kodi προγραμμα?
Δεν υπαρχει καποιο αλλο android προγραμμα το οποιο να μπορει να αναπαραγει μεχρι και το μενου των bd-iso αρχειων?

Και εχει παρει κανονικα ακομα και την τελευταια android εκδοση?

h.265 παιζει το εχω δοκιμασει, μενου bd-iso αρχειων παιζει μονο απο το vidon xbmc, 4k δεν εχω τηλεοραση οποτε δεν ξερω να σου πω.

Τι ειναι αυτο το vidon xbmc?
Προγραμμα που μπορει να παιξει τα παντα?

Και ειναι προεγκατεστημενο με το μηχανημα?

Re: Απάντηση: Tronsmart Vega S95 Telos Review (2gb ram , 4K , Blu Ray menus, HD Audio

Τι ειναι αυτο το vidon xbmc?
Προγραμμα που μπορει να παιξει τα παντα?

Και ειναι προεγκατεστημενο με το μηχανημα?

Ναι ειναι το Kodi της vidon Και ειναι προεγκατεστημενο

Δηλαδη με το εν λογο media player δεν θα μπορω να αναπαραγω μονο h.265 1080p αρχεια ολα τα αλλα ακομα και τα 4k mkv αρχεια μια χαρα θα τα αναπαραγει σωστα?

Καλησπερα παιδια, μια ερωτησουλα για τους κατεχοντες, το wifi εχει ρυθμιση για να απενεργοποιηθει τελειως?

Έψαχνα κάποιο player να παίζει 4K , διαβάζοντας το νήμα με πείσατε ότι αξίζει και το παρήγγειλα πριν από λίγο .

Να ρωτήσω κάτι , έχω στο PopCorn A-400 ένα σκληρό εσωτερικό δίσκο 3tb , βλέπω ότι έχει "το κόλπο" που είχε η egreat με το sata καλώδιο , λογικά θα διαβάσει τον δίσκο .
Προβάλει με κάποιο τρόπο τα "εξώφυλλα" των ταινιών ;

Re: Απάντηση: Tronsmart Vega S95 Telos Review (2gb ram , 4K , Blu Ray menus, HD Audio

Να ρωτήσω κάτι , έχω στο PopCorn A-400 ένα σκληρό εσωτερικό δίσκο 3tb , βλέπω ότι έχει "το κόλπο" που είχε η egreat με το sata καλώδιο , λογικά θα διαβάσει τον δίσκο .
Προβάλει με κάποιο τρόπο τα "εξώφυλλα" των ταινιών ;
Θα τον διαβασει λογικα εγω εχω βαλει 2 terra δεν αντιμετωπισα προβλημα, εξώφυλλα θα στα φτιαξει το kodi αφου δηλωσεις οτι ο σκληρος εχει movies και θα κατεβασει εξώφυλλα θα παρει αρκετη ωρα να ξερεις

Έψαχνα κάποιο player να παίζει 4K , διαβάζοντας το νήμα με πείσατε ότι αξίζει και το παρήγγειλα πριν από λίγο .
Κι εγώ πείστηκα ότι αξίζει η αγορά του και το παρήγγειλα. Στάλθηκε εχθές οπότε σε 20-25 μέρες το αναμένω.

Το εν λογο android media player δεν θα παρει την 6 εκδοση android και θα μεινει στην 5.1.1?

Μπορω αν θελω να το κανω ρουτ και να του περασω μια custom android 6?
Αν ναι ειναι δυσκολη η διαδικασια και αξιζει να το κανω?

2 απορίες η ανάλυση του στο youtube ποια είναι; έχει δοκιμάσει κανείς ote TV nova go ;

Ή ανάλυση έφτανε 1080p όταν το είχα στη τηλεόραση μου, αλλά νομίζω ότι θα φτάνει και 4Κ αν και ή τηλεόραση το υποστηρίζει, για το ote TV nova go δεν έχω οπότε δεν μπορώ να σου πω.

Ευχαριστώ το mxq που έχω τώρα έφτανε μέχρι 720p με κάποιες εκδόσεις. Με τις καινούριες νομίζω 360p για αυτό ρωτάω 😂

Άστα ναι καινούργιο φασουλι αυτό με το 360p το αντιμετωπισα και εγώ σε μερικά ακόμα δεν έχω βρει λύση δοκίμασε το ogyoutube έχει και για root & για non root μήπως στο δικό σου δουλέψει.

Λες να κάνω δοκιμή?
Αν το έχεις ευκαιρο στείλε λινκ αλλιώς θα ψαξω να βρω παλιά έκδοση απλά πες πια.