True Blood [HBO]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: True Blood

Λοιπον εχοντας δει και το 6ο επεισοδιο νομιζω οτι αυτος ειναι ο πιο ισορροπημενος κυκλος.

Και πιο συναρπαστικος θα ελεγα. Εχει λιγο απο ολα και δεν εστιαζει σε ενα μεγαλο γεγονος....

Και εχουν μαζευτει πλεον αρκετοι καλοι χαρακτηρες που παντα σπρωχνει μια σειρα. Τοσοι πολλοι βεβαια που σιγουρα δυσκολευονται να τους χωρεσουν στο σεναριο.....

έφτασα στο episode 8 και μπορώ να πώ μου αρέσει ολο και πιο πολύ το T.B
Ενα πράμα σαν το V έχει γίνει :)

Τελειωντας τον σημερα (τον 3ο κυκλο ) μπορω να πω πλεον οτι ηταν ο πιο μεστος και ουσιωδης απο τους τρεις που εχουμε δει.

Με πολλες ιστοριες παραλληλα (ισως για να μην κουραζουν) και με πολλα ερωτηματικα και σημεια προς εξελιξη να μενουν για το καλοκαιρι του 2011.

Ξεκινα στις 27 Ιουνίου ο τεταρτος κυκλος της αιματοβαμμενης σειρας.

Last edited by a moderator:

Εχοντας δει τα δυο πρωτα επεισοδια του τεταρτου κυκλου παντως εχει επερθει το χαος.

Πολλοι χαρακτηρες, πολλες ιστοριες , μεχρι να ξαναδεις την συνεχεια της σκηνης μιας και χρησιμοποιει παραλληλο μονταζ εχεις σχεδον ξεχασει τι γινεται.

Πολυ "απλωσε" η σειρα. Αλλα ακομα ειναι γοητευτικη.

Η πρωταγωνίστρια είναι νεράιδα, κάνουν βόλτα shapeshifters και λυκάνθρωποι, και πολλοί [μα πολλοί] gay και bi, ενώ η σειρά ξεκίνησε για βαμπιροσειρά;
Μα πλάκα κάνουμε; Ή άλλαξε το Supernatural και δεν το πήρα χαμπάρι;;

Εχω δοκιμασει να δω κανα δυο επεισόδια στον ANT1 και πραγματικα απορω πως καθοσαστε και την βλεπετε.

"Σαπουνοπερα με βαμπιρ" θα την περιεγραφα με 2 λεξεις.

Προτιμω να βλεπω το Las Vegas σε επαναλληψη και με εικονα που θυμιζει VHS (κλασσικη ποιοτητα εικονας ANT1).

Και ας εχει λιγο καλυτερη εικονα το True Blood (μαλλον παιζει απο Laserdisk).

Η πρωταγωνίστρια είναι νεράιδα, κάνουν βόλτα shapeshifters και λυκάνθρωποι, και πολλοί [μα πολλοί] gay και bi, ενώ η σειρά ξεκίνησε για βαμπιροσειρά;
Μα πλάκα κάνουμε; Ή άλλαξε το Supernatural και δεν το πήρα χαμπάρι;;

Ένα αποτυχημένο crossover παραμένει ένα αποτυχημένο crossover.
Εδώ εταιρίες μεγαθήρια που έχουν χτίσει ολόκληρη μυθολογία πίσω από κάθε είδος αποφεύγουν να δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις.
Π.χ. ακόμη και η Whitewolf, εταιρία RPG που έχει βιβλιοθήκες ολόκληρες για κάθε είδος έμπλεξε Mages, Vampires και Warewolves μόνο όταν αποφάσισε ότι έφτασε η ώρα να καταστραφεί η γη (Gehenna, Ascension, Apocalypse κλπ) και να κλείσει ταυτόχρονα όλα της τα συστήματα!

Ευτυχώς Wraiths δε βλέπω να σκάνε γιατί θα παραγείνει ψυχοπλακωτικό.
Άντε να σκάσει μύτη κανένας Mage να τελειώνει η σειρά... :flipout:

Nope...
Γενικά φαντάσματα.
But even this will do!
Και η σειρά ολόκληρη τελειώνει όταν σκάει μύτη ο Darth Vader και τους καθαρίζει όλους!

Το προσόν που έχει αυτή η σειρά δεν είναι ότι είναι μια ακόμα βαμπιρο-σειρά (τέτοιες έχουμε δει πολλές) αλλά στην πολύ ενδιαφέρουσα σκιαγράφηση του Αμερικανικού Νότου.

Τότε να την προωθούσαν έτσι, γιατί για βαμπιροσειρά μας την πλάσαραν
(άσχετα αν μας βγήκε το μισό.... Supernatural [νεράιδες, λυκάνθρωποι κτλ. κτλ.] ως guest star).
Τώρα για την σκιαγράφηση του Αμερικάνικου Νότου, άν όλα όσα ανέφερα υπήρχαν στον Αμερικάνικο Νότο, χαίρομαι που είμαι στην Ελλάδα! :fahne90:

Απάντηση: True Blood

Ειδα κανα δυο επεισοδια...συγγνωμην, αλλα ΑΝΟΗΣΙΑ!

Απάντηση: True Blood

ρε παιδια εμενα η γυναικα μου με εχει τρελανει με αυτη την σειρα.... ιδιως απο την ωρα που εβαλε επαναληψεις τα επεισοδια απο τον 1ο κυκλο και εκοψε τον 3ο κυκλο ετσι εχω ακουσει τα εξ αμαξης.....
ελπιζω να το βαλει παλι να το βλεπει .... και για να ειμαι ειλικρινεις επιτηδες δεν το κατεβαζω ετσι για να την τυραννησω λιγο και εγω.... χιχιχιχιχιχι....

παντως ειναι μπουρδα μεγαλη....

Απάντηση: Re: True Blood

Το προσόν που έχει αυτή η σειρά δεν είναι ότι είναι μια ακόμα βαμπιρο-σειρά (τέτοιες έχουμε δει πολλές) αλλά στην πολύ ενδιαφέρουσα σκιαγράφηση του Αμερικανικού Νότου.

+1. Θα πρόσθετα και γενικότερα το ρατσισμό, τις δεισιδαιμονίες και γενικότερα την αυθεντικότερη πλευρά της Αμερικής. Καθόλου τυχαίο για μένα ότι τα σπάει, όποιον τον ενδιαφέρει και λίγο η Original πλευρά της Αμερικής και όχι η New York, California και τα Hamptons, να τη δει ανεπιφύλακτα.

Αδελφέ, αν θέλεις να δεις όλα αυτά που είπες, δες δυο ταινίες.
Το Skeleton Key και τον Δαιμονισμένο Άγγελο...
Εξ'αλλου, στο trailer της σειράς δεν είδα πουθενά να αναφέρεται "Θα δείτε την χ πλευρά της Αμερικής" αλλά "Θα "πήξετε" στο αίμα"!
Αλλιώς να την έλεγαν... True America, κι όχι True Blood...